Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Niech szczekają ile wlezie. Obstawiam PIS grubo powyżej 40 procent. O dziwo dobry dzisiaj artykuł o ś.p. ministrze Syszko na WP obnażający głupotę ekoterrorystów w puszczy białowieskiej. Mam nadzieje że tym razem PSL nie dostanie się do sejmu.

Komentarz

• Zamieszczone przez zie(L)ak Zobacz posta
      Niech szczekają ile wlezie. Obstawiam PIS grubo powyżej 40 procent. O dziwo dobry dzisiaj artykuł o ś.p. ministrze Syszko na WP obnażający głupotę ekoterrorystów w puszczy białowieskiej. Mam nadzieje że tym razem PSL nie dostanie się do sejmu.
      Puszcza jak puszcza, ale ekranizacje polskich dróg szybkiego ruchu poprzez nadzwyczajne normy hałasu wprowadzone za jego wcześniejszych kadencji zmieniły nieodwracalnie nasz krajobraz.
      "W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
      „Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir

Komentarz

• Zakłamane ‚Wiadomości” TVP przegrywają proces za procesem. Z Konfederacją przegrali już trzy kolejne. Dzisiaj w głównym wydaniu przeprosili za manipulacje ws. Jakuba Baryły.

Prowadząca czwartkowe wydanie „Wiadomości” Danuta Holecka bardzo przezywała, że sąd nakazał jej redakcji przeproszenie Konfederacji. Skomentowała, że to oburzające, że sąd miesza się do pracy redakcji. Droga redakcji „Wiadomości” – wystarczy nie kłamać i nie ma problemu!

Grosza ode mnie nie zobaczą za abonament te ku.wy!

Komentarz

• Start!

Warto śledzić i odświeżać, co jakiś czas dzisiaj.
          "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
          Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
          Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
          Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
          "
          Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Zamieszczone przez L.. Zobacz posta
            Zakłamane ‚Wiadomości” TVP przegrywają proces za procesem. Z Konfederacją przegrali już trzy kolejne. Dzisiaj w głównym wydaniu przeprosili za manipulacje ws. Jakuba Baryły.

Prowadząca czwartkowe wydanie „Wiadomości” Danuta Holecka bardzo przezywała, że sąd nakazał jej redakcji przeproszenie Konfederacji. Skomentowała, że to oburzające, że sąd miesza się do pracy redakcji. Droga redakcji „Wiadomości” – wystarczy nie kłamać i nie ma problemu!

Bardzo to interesujące. Znajdź sobie inny cycek do wypłakiwania się.
            "Nieszczęsny człowiek, który posiada miłość, a szuka czegoś innego".
            "Fanatycy wolności kończą jako teoretycy policji". (N. Davila)
            Up the Anchor!

Komentarz

nie mierz każdego swoją miarą - nie każdy kurwi się za grosze
              Lieber tot als rot!!

Komentarz

Do Bydgoszczy będę jeździł!

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
                  nie mierz każdego swoją miarą - nie każdy kurwi się za grosze

Wydumał sobie konkurencję i jak mu ciśnienie skoczyło.
                  Nie będę L.. ciebie dobijał i nie zdradzę, że w twoim fachu nie zawsze się pracuje za takie grosze.

Komentarz

• Zamieszczone przez szaka Zobacz posta

Wydumał sobie konkurencję i jak mu ciśnienie skoczyło.
                    Nie będę L.. ciebie dobijał i nie zdradzę, że w twoim fachu nie zawsze się pracuje za takie grosze.
                    Nie kop leżącego:

Fotka Andrzeja Hrechorowicza.
                    "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                    Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                    Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                    Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                    "
                    Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Zamieszczone przez Jaco Zobacz posta
                      Nie kop leżącego:

Fotka Andrzeja Hrechorowicza.
                      Ok, choć tu zdania mogą być podzielone, czy podczas wykonywania swoich obowiązków służbowych on bardziej leży, czy głównie klęka

Komentarz

• Zamieszczone przez bloniaq Zobacz posta
                        Na razie Foxxie to wy bardziej agitujecie za tym że jest agitatorem niż on za czymkolwiek.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
                        Może wreszcie zdobędziesz przyjaciół. Przyjaciele to ważna rzecz. To taka druga rodzina.

Komentarz

Zakłamane ‚Wiadomości” TVP przegrywają proces za procesem. Z Konfederacją przegrali już trzy kolejne. Dzisiaj w głównym wydaniu przeprosili za manipulacje ws. Jakuba Baryły.

Ale o czym to świadczy? O sądach raczej.

Komentarz

• Zamieszczone przez szaka Zobacz posta
                            Może wreszcie zdobędziesz przyjaciół. Przyjaciele to ważna rzecz. To taka druga rodzina.
                            Ma być takim forumowym przydupasem jak ty co klei się do innych?

Raczej - raczej o sposób przedstawiania wiadomości
                            Ostatnio edytowany przez L..; 156841.

Komentarz

Ma być takim forumowym przydupasem jak ty co klei się do innych?
                              Oczekujesz, że wydam tobie komendę? Za ile? Tylko nie oszukuj, jak to masz w zwyczaju, bo z wiarygodnych źródeł wiem, że stawki u ciebie niewygórowane.

Komentarz

• Któryś mod w końcu zrobi porządek w tym temacie???
                                "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

Pracuję...
                                X