Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
W zasadzie b. i Ivan Drugi wyczerpali temat, dodam tylko: dla mnie bez znaczenia kto i z jakiej partii rucha, byleby chłop babę (nie czuje wstrętu do Czarzastego dlatego ze rucha swoją rzecznik tylko dlatego ze jest komunistą), i trochę prywaty, jestem seksistą, szowinistą, faszystą, nacjonalistą, skinem, wyborcą pisu, półrasistą i miłośnikiem zabaw z pełnoletnimi dziewczynami każdej rasy a do tego katolikiem, Polakiem, patriotą i przeciwnikiem aborcji ponieważ głowa powinna ponosić konsekwencje czynów główki. Jest mi z tym bardzo dobrze ponieważ wiem ze w ten sposób krzewie miłość między narodami świata.
Obfitych i owocnych zbiorów, Mieczysławie.
P.S. Niesioł ma żonę i nie płacił za bzykanie i fasolkę po bretońsku przed, bo miał sponsorów.
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Niesioł nie jest takim zadeklarowanych katolem niż PISdzielce
Niesiołowski był Katolem z ZChN. Ale jesteś, jak większość tobie podobnych - ignorantem, z klapkami na oczach i znikomą wiedzą
W kwestii prostytucji podzielam zdanie (o zgrozo) OrdoIurisLL.
Edycja: Mam jednak inną argumentację. Miałem przyjemność spotkać na swojej drodze pewnego współczesnego Etyka. Chyba jednego z naprawdę nielicznych ludzi, namacalnych, którego nazwałbym autorytetem. Do rzeczy, otóż w świecie, w jakim obecnie żyjemy, on kieruje się jedną zasadą, a właściwie normą etyczną. Czyn jest moralnie usprawiedliwiony, jeżeli afirmuje godność bliźniego. I tyle. Zastosowanie uniwersalne.
W tym przypadku poseł godności tej kobiety nie afirmował.
Niesiołowski był Katolem z ZChN. Ale jesteś, jak większość tobie podobnych - ignorantem, z klapkami na oczach i znikomą wiedzą
.
No tak bo tutaj sami wszystkowiedzący...
Co do Niesioła to "Pytania o to, czemu kiedyś bronił Kościoła, a dzisiaj mówi, że ten sam Kościół może na niego nałożyć ekskomunikę, kwituje krótko. – Walczyłem o wolność Kościoła i mam moralne prawo do mówienia, że ten Kościół robi coś źle – mówi Niesiołowski"
Wkleiłbym całość z linkiem ale niektórzy wpadliby tutaj w histerie
Skoro już musiał to dobrze, że z pełnoletnią, na jasnych zasadach i za obopólną zgodą. Mógł przecież bajerować i łamać serca jakimś naiwnym, Bogu ducha winnym białogłowom. Słowem - uczciwy chłop
W zasadzie b. i Ivan Drugi wyczerpali temat, dodam tylko: dla mnie bez znaczenia kto i z jakiej partii rucha, byleby chłop babę (nie czuje wstrętu do Czarzastego dlatego ze rucha swoją rzecznik tylko dlatego ze jest komunistą), i trochę prywaty, jestem seksistą, szowinistą, faszystą, nacjonalistą, skinem, wyborcą pisu, półrasistą i miłośnikiem zabaw z pełnoletnimi dziewczynami każdej rasy a do tego katolikiem, Polakiem, patriotą i przeciwnikiem aborcji ponieważ głowa powinna ponosić konsekwencje czynów główki. Jest mi z tym bardzo dobrze ponieważ wiem ze w ten sposób krzewie miłość między narodami świata.
Wkleiłbym całość z linkiem ale niektórzy wpadliby tutaj w histerie
Dawaj całość. Na 100% będzie zabawa na całego.
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Jakoś nie zauważyłem żebyś zwracał uwagę innym osobom którzy używają gorszych epitetów...
Dawaj ten link, dzbanku.
Jarosław Kaczyński podczas konwencji w Kielcach stwierdził, że śmierć Jana Szyszki "to nie był przypadek". Później TVP Info powiązało zgon byłego ministra środowiska z "atakami na jego osobę" przez TVN24.
Później stacja TVP Info wyemitowała materiał o byłym ministrze środowiska, opatrzony paskiem "prof. Szyszko źle znosił ataki na jego osobę". W klipie dołączono fragment stand-upu reporterki TVN24 w Sejmie.
Jarosław Kaczyński podczas konwencji w Kielcach stwierdził, że śmierć Jana Szyszki "to nie był przypadek". Później TVP Info powiązało zgon byłego ministra środowiska z "atakami na jego osobę" przez TVN24.
Później stacja TVP Info wyemitowała materiał o byłym ministrze środowiska, opatrzony paskiem "prof. Szyszko źle znosił ataki na jego osobę". W klipie dołączono fragment stand-upu reporterki TVN24 w Sejmie.
Jaruś wie najlepiej
Przypomnij sobie jak TVN i totalsi łączyli atak na Adamowicza z przekazem TVP o jego nie do końca czystych i uczciwych interesach.
Skoro wszystkie chwyty dozwolone, to tak bywa, że jakim mieczem wojujesz, od takiego giniesz.
Przypomnij sobie jak TVN i totalsi łączyli atak na Adamowicza z przekazem TVP o jego nie do końca czystych i uczciwych interesach.
Skoro wszystkie chwyty dozwolone, to tak bywa, że jakim mieczem wojujesz, od takiego giniesz.
Budyń czekaj, czekaj, ponoć wg. słów Nojmana jest coś na dyby/kajdany tegoż jegomościa z Prus, na Szyszkę poza histerią nt. wycinki puszczy (bez jakiegokolwiek dowodu naukowego) nie było nic.
„Na gruzach starego świata powstał nowy, znacznie gorszy, skażony anglosaskim cynizmem, zakłamaniem i podłością. Bez porównania więcej zła wyrządzili na świecie anglosascy mężowie stanu niż Hitler i Stalin razem wzięci. Tamci zabili ciała, ci zabili dusze milionów.” Zbigniew Blichewicz "Szczerba".
Komentarz