Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ale przecież temu heterofobowi chodziło o to że ten Poseł robił to z kobietą.
    Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Zamieszczone przez L..
      Grzegorz Raczak, gdański poseł PiS, o sprawie zawiadomił prokuraturę. W rozmowie z gazetą przyznaje, że płacił sporo młodszej od siebie kobiecie za spotkania.

Kolejny z PISu który regularnie odwiedza burdele...

Jestem singlem, próbuję sobie jakoś życie ułożyć – opowiadał "Wyborczej" poseł. – Niczego złego nie robiłem. Przyznaję, płaciłem za spotkania z tą kobietą. Uiszczałem opłatę, bo ja nie chcę nikogo krzywdzić. Nie chcę się żenić, nikomu nie obiecywałem małżeństwa. Nie dam się szantażować, niczego złego nie zrobiłem

Koniec PISu vol 2.

Komentarz

• Warto też zaznaczyć, że żony nie zdradza, ponieważ jest wdowcem.
        "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
        Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
        Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
        Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
        "
        Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Pro8l3m: Seksu mam napady, ale mam zasady, że nie dyma się. Nigdy nie dyma się na fakturę.
          Kiedyś sprawie sobie zajebistą sygnaturkę.

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP
            Ale przecież temu heterofobowi chodziło o to że ten Poseł robił to z kobietą.
            Najzabawniejszy w tym jest przekaz, którym usiłuje zwrócić uwagę, iż to co Poseł robi/robił jest czymś zdrożnym i niedopuszczalnym, zwłaszcza w obecnych czasach.
            No o zgrozo, co on nawyprawiał.....zdrowy facet posuwał kobitę
            Ostatnio edytowany przez Budyń_70; 126028.

Komentarz

• Zamieszczone przez Mieczysław
              Nie wiem ile masz lat ale do wiadomości:
              Mężczyźni dzielą się na dwie kategorie, tych co korzystają i się do tego przyznają i tych co się nie przyznają, ot i meritum afery.
              Oczywiście, że się nie dzielą w ten sposób. Afera koperkowa, ale udawanie, że prostytucja, płacenie komuś za seks jest normalne, albo chociaż, że nie powinno być społecznie piętnowane, jest żenujące. Takie słowa pasowałyby do jakiejś Nowackiej czy Biedronia. Ale oni są opcją popierającą rewolucję seksualną i przemiany społeczne, które muszą być tego efektem. Na pewno dobrze zaznaczyłeś opcje w ankiecie Mieczysławie?

Komentarz

• ale w normalnym społeczeństwie koło ***** powinno ci latać z kim twój hydraulik/lekarz/czy też polityk się pieprzy.
                Ja jeszcze rozumiem, jakby zdradzał żonę, to na upartego może by kogoś powinno interesować, ale takie coś to jest jakiś pudelek, faktycznie odpowiedni dla Biedronia,a nie dla poważnego człowieka.
                Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP
                  Ale przecież temu heterofobowi chodziło o to że ten Poseł robił to z kobietą.
                  Sorewicz, ale nie skleilem, za stary chyba jestem 😉
                  „Na gruzach starego świata powstał nowy, znacznie gorszy, skażony anglosaskim cynizmem, zakłamaniem i podłością. Bez porównania więcej zła wyrządzili na świecie anglosascy mężowie stanu niż Hitler i Stalin razem wzięci. Tamci zabili ciała, ci zabili dusze milionów.” Zbigniew Blichewicz "Szczerba".

Komentarz

• Zamieszczone przez OrdoIurisLL
                    Oczywiście, że się nie dzielą w ten sposób. Afera koperkowa, ale udawanie, że prostytucja, płacenie komuś za seks jest normalne, albo chociaż, że nie powinno być społecznie piętnowane, jest żenujące. Takie słowa pasowałyby do jakiejś Nowackiej czy Biedronia. Ale oni są opcją popierającą rewolucję seksualną i przemiany społeczne, które muszą być tego efektem. Na pewno dobrze zaznaczyłeś opcje w ankiecie Mieczysławie?
                    Twoje porównania są co najmniej nietrafne, otóż Biedron zapraszał mężczyzn zza granicy do seks turystyki w Polsce, wnioski wyciągnij sam. Rozumiem ze starałeś się być dowcipny ale zalecam więcej poczytać o obyczajach np w II RP czy Anglii/Stanach od zawsze do końca XIX wieku.
                    „Na gruzach starego świata powstał nowy, znacznie gorszy, skażony anglosaskim cynizmem, zakłamaniem i podłością. Bez porównania więcej zła wyrządzili na świecie anglosascy mężowie stanu niż Hitler i Stalin razem wzięci. Tamci zabili ciała, ci zabili dusze milionów.” Zbigniew Blichewicz "Szczerba".

Komentarz

• Zamieszczone przez Mieczysław
                      Nie wiem ile masz lat ale do wiadomości:
                      Mężczyźni dzielą się na dwie kategorie, tych co korzystają i się do tego przyznają i tych co się nie przyznają, ot i meritum afery.
                      Widzę że nic nie kumasz...
                      Chodzi o to jacy pisowcy to sa katoliccy i umoralniaja innych a sami m. In. biegaja po burdelach

Komentarz

• Zamieszczone przez L..
                        Widzę że nic nie kumasz...
                        Chodzi o to jacy pisowcy to sa katoliccy i umoralniaja innych a sami m. In. biegaja po burdelach
                        To Ty nie kumasz ze to Twoja opinia a nie ogółu

Komentarz

• Normalne społeczeństwo to w mojej ocenie takie, w którym panuje powszechne przekonanie, że monogamia i trwały związek mężczyzny i kobiety to jedyna zdrowa postawa, a odstępstwa są złe.
                          - Z punktu widzenia człowieka wierzącego odstępstwa to grzech.
                          - Z punktu widzenia racjonalisty - prostytucja emocjonalnie krzywdzi. Obie osoby.
                          - Z punktu widzenia państwowca - tworzenie trwałych monogamicznych związków jest korzystne, czego chyba nie trzeba wyjaśniać.

edycja2: I w takim społeczeństwie nawet jeśli ktoś się tego dopuszcza, to nie opowiada, że nie zrobił nic złego.

Kij w tę "aferę". W normalnych warunkach oczekiwałbym pożegnania się z panem i zapomnienia o sprawie do jutra rana. Obecnie pewnie nic takiego nie nastąpi ze względu na realia walki politycznej AD2019 (chociaż nie zakładałbym się). To zresztą nie ma znaczenia. Jedyne do czego się odnoszę to do sposobu myślenia Mieczysława, czy innych, którzy próbują usprawiedliwiać taką postawę, przywołując argumenty, które normalnie goszczą w publicystyce lewicowej, ale na potrzeby sytuacji, w której ofiarą nagonki jest członek PiSu, nagle "obecne czasy" stają się usprawiedliwieniem. Dokładnie to mówią zwolennicy aborcji, eutanazji, (edycja: seksturystyki), małżeństw czy adopcji homoseksualistów - że mamy XXI wiek i te "zdobycze cywilizacji" nie powinny nikogo dziwić.

edycja: Żeby się w pełni odnieść - zaznaczam, że w XIX czy XX wieku tego typu zachowania nie były mniejszym grzechem, nie krzywdziły mniej, i nie przestawały być patologią społeczną, z punktu widzenia państwowca
                          Ostatnio edytowany przez OrdoIurisLL; 156883.

Komentarz

• Jakiś samotny poseł z z PiS płacił jakiejś babie za ruchanie - i to jest prawdziwy gejmczendzer na końcu tej kampanii, ta bomba na pewno obali PiS (to akurat do tego kodziarskiego dzbana, multikontowca).

A Ty OrdoIuris serio porownujesz to, że dorosły chłop bez żony rucha babe i jej za to płaci do aborcji albo adopcji dzieci przez pedałów?

Komentarz

• Co tam jedna kobita , taki jeden to ruchnął cały Tczew, i nie zapłacił.

Komentarz

• Zamieszczone przez OrdoIurisLL
                                Normalne społeczeństwo to w mojej ocenie takie, w którym panuje powszechne przekonanie, że monogamia i trwały związek mężczyzny i kobiety to jedyna zdrowa postawa, a odstępstwa są złe.
                                - Z punktu widzenia człowieka wierzącego odstępstwa to grzech.
                                - Z punktu widzenia racjonalisty - prostytucja emocjonalnie krzywdzi. Obie osoby.
                                - Z punktu widzenia państwowca - tworzenie trwałych monogamicznych związków jest korzystne, czego chyba nie trzeba wyjaśniać.

edycja2: I w takim społeczeństwie nawet jeśli ktoś się tego dopuszcza, to nie opowiada, że nie zrobił nic złego.

Kij w tę "aferę". W normalnych warunkach oczekiwałbym pożegnania się z panem i zapomnienia o sprawie do jutra rana. Obecnie pewnie nic takiego nie nastąpi ze względu na realia walki politycznej AD2019 (chociaż nie zakładałbym się). To zresztą nie ma znaczenia. Jedyne do czego się odnoszę to do sposobu myślenia Mieczysława, czy innych, którzy próbują usprawiedliwiać taką postawę, przywołując argumenty, które normalnie goszczą w publicystyce lewicowej, ale na potrzeby sytuacji, w której ofiarą nagonki jest członek PiSu, nagle "obecne czasy" stają się usprawiedliwieniem. Dokładnie to mówią zwolennicy aborcji, eutanazji, (edycja: seksturystyki), małżeństw czy adopcji homoseksualistów - że mamy XXI wiek i te "zdobycze cywilizacji" nie powinny nikogo dziwić.

edycja: Żeby się w pełni odnieść - zaznaczam, że w XIX czy XX wieku tego typu zachowania nie były mniejszym grzechem, nie krzywdziły mniej, i nie przestawały być patologią społeczną, z punktu widzenia państwowca
                                W zasadzie b. i Ivan Drugi wyczerpali temat, dodam tylko: dla mnie bez znaczenia kto i z jakiej partii rucha, byleby chłop babę (nie czuje wstrętu do Czarzastego dlatego ze rucha swoją rzecznik tylko dlatego ze jest komunistą), i trochę prywaty, jestem seksistą, szowinistą, faszystą, nacjonalistą, skinem, wyborcą pisu, półrasistą i miłośnikiem zabaw z pełnoletnimi dziewczynami każdej rasy a do tego katolikiem, Polakiem, patriotą i przeciwnikiem aborcji ponieważ głowa powinna ponosić konsekwencje czynów główki. Jest mi z tym bardzo dobrze ponieważ wiem ze w ten sposób krzewie miłość między narodami świata.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎