Zamieszczone przez Hazardzista
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez L.. Zobacz postaNawet gdyby to PIs i tak wygra wybory.Za dużo kasy (naszej) rozdawali żeby wygrać i utrzymać się przy korycie a dla ludzi tylko to się liczy a nie żadne afery czy powielanie błędów poprzednikówMusimy strząsnąć ze zdrowego drzewa naszego państwa tęczową szarańczę !
Komentarz
-
Zamieszczone przez Maksi Zobacz postaNa kogo proponujesz oddać głos w nadchodzących wyborach?
Tutaj fajny wywiad Bosaka w realu24 https://www.youtube.com/watch?v=bu2npjBf770
Żeby nie było.Nie krytykuje wszystkiego co robi PiS bo kilka rzeczy mi się podoba m.in. polityka antyimigracyjna i pielęgnowanie tradycyjnego modelu rodziny i jeszcze z kilka rzeczy by się znalazło
THC81 -> Jeśli ktoś krytykuje PiS to nie musi być za PełOOO*
*ale ty i tak tego nie zrozumiesz
Komentarz
-
Zamieszczone przez L.. Zobacz postaKonfederacja
Tutaj fajny wywiad Bosaka w realu24 https://www.youtube.com/watch?v=bu2npjBf770
Żeby nie było.Nie krytykuje wszystkiego co robi PiS bo kilka rzeczy mi się podoba m.in. polityka antyimigracyjna i pielęgnowanie tradycyjnego modelu rodziny i jeszcze z kilka rzeczy by się znalazło
THC81 -> Jeśli ktoś krytykuje PiS to nie musi być za PełOOO*
*ale ty i tak tego nie zrozumieszPijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomereek Zobacz postaBosak, to ten antysystemowiec co występował w Tańcu z gwiazdami?
Komentarz
-
Zamieszczone przez L.. Zobacz postaa jakie to ma znaczenie gdzie występował?Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Maksi Zobacz postaDlatego, że skupiasz się wyłącznie na krytyce a nic nie proponujesz w zamian.
PS. W jaki sposób zabierają więcej - jesteś w stanie to merytorycznie wykazać?
Co mnie interesuje opozycja, która nic nie może? Patrzę na władzę i ją oceniam. Jak opozycja przejmie władzę, to im będę patrzył na ręce.
podatek bankowy i ubezpieczeniowy
opłata paliwowa/emisyjna
deszczowka
oplata recyklingowa
danina solidarnosciowa
kataster od budynkow komercyjnych
rachunki za media
opłaty i podatki lokalne - samorządy zbierają kasę bo rząd przerzucił na nich duże koszty np. szkolnictwa, śmieci
Nie twierdzę, że te podatki i opłaty to zło. Większość jest słusznych, inne głupie ale suma summarum ściągają więcej - nawet jak nie bezpośrednio to pośrednio.Ostatnio edytowany przez Hazardzista; 151974."W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Komentarz
-
Ta Błońska jest jeszcze głupsza niż Grzesio.
Ciekawe czy przyjdzie taki czas, że po-ko itp. nie będzie czytać z karki
Komentarz
-
Zamieszczone przez Dolu Zobacz postaTa Błońska jest jeszcze głupsza niż Grzesio.
Ciekawe czy przyjdzie taki czas, że po-ko itp. nie będzie czytać z karki
Komentarz
-
Prawda to?:
Kidawa: "O Boże, zapomniałam o in vitro".
Oglądam fragmenty jej przemówienia i się za głowę łapię, ona jest "lepsza" od Grzesia.
Czekam na link z całością bo niezły kabaret z tego co po skrawkach słyszę. Nawet czytać nie potrafi(chyba jej to podrzucili przed samym wejściem na scenę).
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raczej Zobacz postaPrawda to?:
Oglądam fragmenty jej przemówienia i się za głowę łapię, ona jest "lepsza" od Grzesia.
Czekam na link z całością bo niezły kabaret z tego co po skrawkach słyszę. Nawet czytać nie potrafi(chyba jej to podrzucili przed samym wejściem na scenę).
Ona powinna mieć ten program w głowie, a nie go czytać.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raczej Zobacz postaPrawda to?:
Czekam na link z całością bo niezły kabaret z tego co po skrawkach słyszę. Nawet czytać nie potrafi(chyba jej to podrzucili przed samym wejściem na scenę)."W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Komentarz
-
Kolejny hit:
Małgorzata Kidawa-Błońska obiecała dziś - podczas konwencji programowej PO - m.in. przywrócenie 50 proc. kosztów uzyskania dochodu dla twórców. Czyżby zapomniała, że taki zapis do prawa podatkowego wprowadził nie kto inny, ale... Donald Tusk? Agnieszka Holland nazwała wówczas partię Donalda Tuska "€žplatformą kolesiów". Małgorzata Kidawa-Błońska podkreśliła podczas konwencji programowej KO, że bardzo bliska jej sercu jest kultura rozumiana jako element rozwoju społeczeństwa."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Komentarz