Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz posta
    nie neguje. Choć to nie poprzedni rząd wpisał że mogą inwestować tylko w krajowe i nasz banan był sztucznie pompowany.

i cyk, lustracja
    Przecież głównym założeniem było inwestowanie na naszej giełdzie, aby zwiększyć potencjał oraz płynność i tym samym zachęcić inwestorów.

Komentarz

• Zamieszczone przez L.. Zobacz posta
      Nawet gdyby to PIs i tak wygra wybory.Za dużo kasy (naszej) rozdawali żeby wygrać i utrzymać się przy korycie a dla ludzi tylko to się liczy a nie żadne afery czy powielanie błędów poprzedników
      Podasz dokładną kwotę ? O ile za dużo rozdali ? To kto wygra ? Twoi co kradli ?
      Musimy strząsnąć ze zdrowego drzewa naszego państwa tęczową szarańczę !

Komentarz

• Zamieszczone przez Maksi Zobacz posta
        Na kogo proponujesz oddać głos w nadchodzących wyborach?
        Konfederacja

Tutaj fajny wywiad Bosaka w realu24 https://www.youtube.com/watch?v=bu2npjBf770

Żeby nie było.Nie krytykuje wszystkiego co robi PiS bo kilka rzeczy mi się podoba m.in. polityka antyimigracyjna i pielęgnowanie tradycyjnego modelu rodziny i jeszcze z kilka rzeczy by się znalazło

THC81 -> Jeśli ktoś krytykuje PiS to nie musi być za PełOOO*

*ale ty i tak tego nie zrozumiesz

Komentarz

Konfederacja

Tutaj fajny wywiad Bosaka w realu24 https://www.youtube.com/watch?v=bu2npjBf770

Żeby nie było.Nie krytykuje wszystkiego co robi PiS bo kilka rzeczy mi się podoba m.in. polityka antyimigracyjna i pielęgnowanie tradycyjnego modelu rodziny i jeszcze z kilka rzeczy by się znalazło

THC81 -> Jeśli ktoś krytykuje PiS to nie musi być za PełOOO*

*ale ty i tak tego nie zrozumiesz
          Bosak, to ten antysystemowiec co występował w Tańcu z gwiazdami?
          Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?

Komentarz

• Zamieszczone przez Tomereek Zobacz posta
            Bosak, to ten antysystemowiec co występował w Tańcu z gwiazdami?
            a jakie to ma znaczenie gdzie występował?

Komentarz

• Żadne .
              Pan Bosak to rzutki polityk.
              Pod jego przywództwem ,na pewno są szanse na dobre zmiany
              "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

a jakie to ma znaczenie gdzie występował?
                Kto się tam pokazuje, tego ja nie szanuję...
                Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Zamieszczone przez Maksi Zobacz posta
                  Dlatego, że skupiasz się wyłącznie na krytyce a nic nie proponujesz w zamian.

PS. W jaki sposób zabierają więcej - jesteś w stanie to merytorycznie wykazać?
                  krytykuje bo mam do tego prawo. Jak w reklamie DKMS: Bo mogę, mam to w genach
                  Co mnie interesuje opozycja, która nic nie może? Patrzę na władzę i ją oceniam. Jak opozycja przejmie władzę, to im będę patrzył na ręce.

podatek bankowy i ubezpieczeniowy
                  opłata paliwowa/emisyjna
                  deszczowka
                  oplata recyklingowa
                  danina solidarnosciowa
                  kataster od budynkow komercyjnych
                  rachunki za media
                  opłaty i podatki lokalne - samorządy zbierają kasę bo rząd przerzucił na nich duże koszty np. szkolnictwa, śmieci

Nie twierdzę, że te podatki i opłaty to zło. Większość jest słusznych, inne głupie ale suma summarum ściągają więcej - nawet jak nie bezpośrednio to pośrednio.
                  Ostatnio edytowany przez Hazardzista; 151974.
                  "W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
                  „Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir

Komentarz

• Ta Błońska jest jeszcze głupsza niż Grzesio.

Ciekawe czy przyjdzie taki czas, że po-ko itp. nie będzie czytać z karki

Komentarz

• Zamieszczone przez Dolu Zobacz posta
                      Ta Błońska jest jeszcze głupsza niż Grzesio.

Ciekawe czy przyjdzie taki czas, że po-ko itp. nie będzie czytać z karki
                      Czyta to co jej Grzesio podrzuci

Komentarz

• Prawda to?:
                        Kidawa: "O Boże, zapomniałam o in vitro".

Oglądam fragmenty jej przemówienia i się za głowę łapię, ona jest "lepsza" od Grzesia.
                        Czekam na link z całością bo niezły kabaret z tego co po skrawkach słyszę. Nawet czytać nie potrafi(chyba jej to podrzucili przed samym wejściem na scenę).

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej Zobacz posta
                          Prawda to?:

Oglądam fragmenty jej przemówienia i się za głowę łapię, ona jest "lepsza" od Grzesia.
                          Czekam na link z całością bo niezły kabaret z tego co po skrawkach słyszę. Nawet czytać nie potrafi(chyba jej to podrzucili przed samym wejściem na scenę).
                          Nie poważnie to wyglądało. Juz pomijam ten fragment o in vitro.
                          Ona powinna mieć ten program w głowie, a nie go czytać.
                          04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej Zobacz posta
                            Prawda to?:

zesrana bardziej niż niegdyś Kopaczowa na czerwonym dywanie z Merkel
                            "W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
                            „Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir

Komentarz

• Kolejny hit:
                              Małgorzata Kidawa-Błońska obiecała dziś - podczas konwencji programowej PO - m.in. przywrócenie 50 proc. kosztów uzyskania dochodu dla twórców. Czyżby zapomniała, że taki zapis do prawa podatkowego wprowadził nie kto inny, ale... Donald Tusk? Agnieszka Holland nazwała wówczas partię Donalda Tuska "€žplatformą kolesiów". Małgorzata Kidawa-Błońska podkreśliła podczas konwencji programowej KO, że bardzo bliska jej sercu jest kultura rozumiana jako element rozwoju społeczeństwa.
                              "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                              Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                              Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                              Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                              "
                              Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Komentarz

Pracuję...
                                X