Zamieszczone przez arek6862
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Jaco Zobacz postaWyborcza prostuje swoje wierutne kłamstwa w sprawie pewnej działki:
https://wpolityce.pl/m/polityka/4553...e-sprostowanie
Powinno być tak:
E: Nie zauważyłem linka. Tak czy siak to nie GW prostuje tylko zamieszcza sprostowanie autorstwa państwa Morawieckich.Ostatnio edytowany przez Raczej; 12076.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raczej Zobacz postaTo nie jest podobno sprostowanie GW. Ktoś puścił w necie ucięte pismo wysłane do GW przez Morawieckich żeby wyglądało na sprostowanie GW właśnie:
Powinno być tak:
E: Nie zauważyłem linka. Tak czy siak to nie GW prostuje tylko zamieszcza sprostowanie autorstwa państwa Morawieckich.
chyba że się mylę i parafrazując Pana Premiera: ludzie są tak głupi że to działa ... jak jest Jaco?Ostatnio edytowany przez Hazardzista; 151974."W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Komentarz
-
Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz posta(...) W agorowych mediach nikt (...) nie zgłupieje
Swoją drogą, naprawdę niezłe czasy, gdy na forum kibiców Legii "agorowe media" mają robić za krynicę mądrości... a my swoje
http://szechteriada.org/My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Peace Zobacz postaCztery do kwadratu.
Zdradzisz sens Twojego posta? Mój był informacyjny dla Pana Arka, bez wrzutów, przytyków, czy szydery.
Przepraszam.Lewactwo nie jest cool!
Komentarz
-
Zarówno Sojusz Lewicy Demokratycznej, jak i Polskie Stronnictwo Ludowe nie znalazły się w gronie koalicjantów Platformy Obywatelskiej. Partia Grzegorza Schetyny na jesieni pójdzie do urn samodzielnie - pod szyldem Koalicji Obywatelskiej. Dołączy do nich Inicjatywa Polska Barbary Nowackiej, wspierać ją będą także samorządowcy. Decyzję o samodzielnym starcie podjął zarząd PO, który zebrał się wczesnym rankiem w czwartek. - Koalicja Obywatelska to nie koalicja partyjna. 20 proc. miejsc na listach zostawimy dla ludzi z organizacji pozarządowych - ogłosił Grzegorz Schetyna.
Lider PO zaznaczył, że "formuła współpracy partyjnej zakończyła się". - Jeżeli nie ma zgody, żeby wszystkie partie poszły razem, to kończymy z formułą partyjną. Dzisiaj najważniejsze jest dla nas wydobyć energię z obywateli - zaznaczał Schetyna
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jaco Zobacz posta
Myślę, ze przy odrobinie szczescia PiS moze walczyc o wiekszosc konstytucyjna. Panowie, nie spierdolcie tego
Komentarz
-
Niejaki Lewicki, konserwator wojewódzki powołany przez Sipiere wiadomo w jakim celu, teraz wykazał się kolejny raz. Wydał zgodę na zamalowanie murali Fotona i Jubilera na Pradze, a po fakcie, będzie odmalowywał. Wyjdzie trochę drożej niż nowelizacja ustawy nocą, ale kto bogatemu zabroni."W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Komentarz
-
Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz postaNiejaki Lewicki, konserwator wojewódzki powołany przez Sipiere wiadomo w jakim celu, teraz wykazał się kolejny raz. Wydał zgodę na zamalowanie murali Fotona i Jubilera na Pradze, a po fakcie, będzie odmalowywał. Wyjdzie trochę drożej niż nowelizacja ustawy nocą
Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz posta, ale kto bogatemu zabroni.
Prezydent Ukrainy Wołodymir Zełenski wyraził swoje niezadowolenie z pracy państwowej instytucji Ukrawtodor, odpowiedzialnej za budowę dróg. – Trzeba wsadzić do więzienia kierownictwo, które przez wiele lat pracowało i zarabiało na drogach – stwierdził Zełenski. Od października 2016 r. prezesem Ukrawtodoru jest były polski minister transportu Sławomir Nowak.
W Kijowie gościa nazywają "Sławko Zegarenko". Przypomnijmy, że by uniknąć konsekwencji związanych luką VAT-owską i Amber Gold bogaty został Ukraińcem (Ukraina nie uznaje wydawania swoich obywateli państwom trzecim).
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
-
Skoro w jednej sytuacji mamy do czynienia z głupotą, którą piętnujesz, a z drugiej z mafią i kompromitacją Polski za granicą, których nawet w odpowiedzi nie piętnujesz... Zdecydowanie nie wystarczy. Nie przypominam też sobie, byś piętnował nieco większą głupotę - bezołowiowe tężnie z europalet za prawie milion na Pl. Bankowym.
Każdy urząd generuje głupie ruchy. Inną rzeczą, jest to, czy na tych ruchach ktoś zarabia, czy to po prostu czysty debilizm.My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Foxx Zobacz postaSkoro w jednej sytuacji mamy do czynienia z głupotą, którą piętnujesz, a z drugiej z mafią i kompromitacją Polski za granicą, których nawet w odpowiedzi nie piętnujesz
Zamieszczone przez Foxx Zobacz postaNie przypominam też sobie, byś piętnował nieco większą głupotę - bezołowiowe tężnie z europalet za prawie milion na Pl. Bankowym.Dla mnie to dobry przyczynek, aby ten parking nigdy tam nie wrócił, a zaczęto wreszcie robić podziemny i duży zielony skwer w tym miejscu.
"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
Komentarz
-
Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz postawybacz, nie śledzę co się dzieje za naszą wschodnią granicą. A i Sławek Zegarek mi lata. Szkoda mi niedzieli na zapoznanie się z tematem.
Nie kwestionuję, że z wydaną bańką to kogoś pogieło. Ale po pierwsze, wolę te palety niż dziadoparking przed ratuszem, a po drugie wychodząc wczoraj z Thaisty widziałem tam bardzo dużo ludziDla mnie to dobry przyczynek, aby ten parking nigdy tam nie wrócił, a zaczęto wreszcie robić podziemny i duży zielony skwer w tym miejscu.
Komentarz
Komentarz