Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez szaka Zobacz posta
    Ho ho ho, Thorstein vel (ujniepamiętam co) vel Michaś koderasta nauczyciel UE kambekuje w nowej odsłonie i od razu wbija się w polityczny
    O widzisz. A właśnie miałem pytać kim ten meteor był w poprzednim forumowym wcieleniu.

Jakby ktoś nie kojarzył, to ten dzban z rozdwojeniem jaźni piszący tu na 2 konta, domagający się bojkotu NS i chwalący PZPN za niewpuszczenie Lechii na Narodowy.

Komentarz

• Zamieszczone przez b. Zobacz posta
      O widzisz. A właśnie miałem pytać kim ten meteor był w poprzednim forumowym wcieleniu.

Jakby ktoś nie kojarzył, to ten dzban z rozdwojeniem jaźni piszący tu na 2 konta, domagający się bojkotu NS i chwalący PZPN za niewpuszczenie Lechii na Narodowy.
      Dokładnie TEN, Panie Baciek.
      Nie wiem, czy tym dzbanom nie wystarcza fetowanie urbana i michnikowszczyzny na swoich kurw.idołkach, ciagnie ich do tego forum, jak Quasimodo do ponętnej, jędrnej i młodej pannicy.

Teraz będzie faza zaparcia, a potem nazad wróci w nowym, lepszym wydaniu.
      Każdy lewak to algorytm.

Komentarz

Nie wiem, czy tym dzbanom nie wystarcza fetowanie urbana i michnikowszczyzny na swoich kurw.idołkach, ciagnie ich do tego forum, jak Quasimodo do ponętnej, jędrnej i młodej pannicy.

Teraz będzie faza zaparcia, a potem nazad wróci w nowym, lepszym wydaniu.
        Każdy lewak to algorytm.

Myślą, że po BANanie zmienią nick i "wrócą silniejsi". Nie znają dnia ani godziny kiedy ich rozkminimy

A najlepsze jest to, że cytując klasyka, mają tu z tymi swoimi kodziarskimi mądrościami taką siłę przebicia jak murzyn na zebraniu ku-klux-klanu. To, że ich ciągnie tu to jakiś rodzaj masochizmu, ale nie od dziś wiadomo, że po tamtej stronie barykady nie brakuje dewiantow

Komentarz

Myślą, że po BANanie zmienią nick i "wrócą silniejsi". Nie znają dnia ani godziny kiedy ich rozkminimy

A najlepsze jest to, że cytując klasyka, mają tu z tymi swoimi kodziarskimi mądrościami taką siłę przebicia jak murzyn na zebraniu ku-klux-klanu. To, że ich ciągnie tu to jakiś rodzaj masochizmu, ale nie od dziś wiadomo, że po tamtej stronie barykady nie brakuje dewiantow
          Myślę, że też ciągną ich tu obrazki na wpół roznegliżowanych wojowników z Żylety Niby bez szans, z drugiej strony ufają, że każda potwora znajdzie amatora

btw: Baciek, techniczne pytanie, jakoś nie potrafię wstawiać emotek z forumowych zasobów. Jak?

Komentarz

• Niech spier.dala pisać felietony u tęczowego krzysia.
            "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Zamieszczone przez Stout Zobacz posta
              Niech spier.dala pisać felietony u tęczowego krzysia.
              Amen.

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
                ps. Podejście Z - że ten był w a, ten był w b - z czego automatycznie ma niby coś wynikać jest dla mnie dziecinne.
                Długo by pisać. Dla mnie Samoobrona to nie "a", a już zwłaszcza PZPR to nie "b".

Zwłaszcza w przypadku Czarneckiego nie ma żadnego automatyzmu, to raczej wnioski z jego hmmm "umiejętność przystosowania". Facet od zawsze gra tylko na siebie - nie bez sukcesów - i trudno mieć do niego cień zaufania. Wolski - duży plus za odwagę kilkanaście miesięcy temu, ale jednak incydent w PRL, wieloletni polityk PO, w czasach gdy ta formacja ulegała całkowitej degrengoladzie....

Rozumiem specyfikę wyborów i naszego okręgu, ale... obóz niepodległościowy w okręgu stołecznym po prostu musi być stać na dużo więcej.

No, ale wolna wola.

Zamieszczone przez księciuniu Zobacz posta
                Podobny wpływ mamy na transfer piłkarza, taktykę trenera lub działania prezesa.
                Zamknąć forumkę, ostatni gasi światło
                Ejże, dlaczego odbierasz prawo do - już wieloletniej - dyskusji, jeżeli tylko nie ma ona większego wpływ na zewnątrz? No, bez przesady!

Zamieszczone przez Pawełek Zobacz posta
                Jakimiż to ścieżkami wyobraźni wykreowałeś przedmiotową tezę obarczając ją na wszelki wypadek znakiem zapytania?
                Uznałem, że pisząc o "dogodniejszym terminie" masz po prostu na myśli inny niż ten na kilka dni przed wyborami.

Nie wiem jak na forumce, ale w realu można w pięć minut odebrać dwa głosy Konfederatom
                Na żywo nie spotkałem

Inna rzecz, że to niekoniecznie jest elektorat, który da się przekonać do PiS, bo czuję, że oni raczej Korwin niż RN.

O różnych zastrzeżeniach do PiS piszemy sobie w tym temacie dość regularnie. Prześledź zaległą lekturę niej więcej od 1 marca
                Eufemistycznie powiem, że ten temat raczej nie słynie z rozmów o zastrzeżeniach do PiS.

Piszę na podstawie własnego, wieloletniego doświadczenia, umniejszając przy tym nieco swoje zasługi
                Ostatnio edytowany przez Z.; 6102.
                "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

btw: Baciek, techniczne pytanie, jakoś nie potrafię wstawiać emotek z forumowych zasobów. Jak?
                  Jak piszesz posta, to na górze, zaraz nad polem tekstowym, masz coś jakby pasek zadań - i na lewo od ikonki do wklejenia linka, jest ikonka z uśmiechem - klikam, dajesz "more" i wyskakują wszystkie emotki

Pzdr

Komentarz

• Baciek, jaka przeglądarka?
                    U mnie od dawna tego paska już nie ma.

Mam coś takiego przy odpowiedzi:

(sorry za off-top)
                    Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.

Komentarz

Strzał kulą w płot.
                      Jeden post mi tutaj wystarczy, bawcie się i szczujcie dalej.
                      Kiedyś sprawie sobie zajebistą sygnaturkę.

Komentarz

• Tomi, piszę glownie z telefonu na androidzie. Ale sprawdze z ciekawosci wieczorkiem na lapku i dam znac

Komentarz

• Zamieszczone przez Z. Zobacz posta
                          Uznałem, że pisząc o "dogodniejszym terminie" masz po prostu na myśli inny niż ten na kilka dni przed wyborami.
                          Przede wszystkim chciałem uniknąć niepotrzebnej „bratobójczej” walki a innymi słowy zbędnych sporów między swymi
                          Ponarzekać faktycznie można w innym terminie, skoro teraz jakieś złote orły nad głowami latają i w związku z tym są inne priorytety

Zamieszczone przez Z. Zobacz posta
                          Na żywo nie spotkałem

Inna rzecz, że to niekoniecznie jest elektorat, który da się przekonać do PiS, bo czuję, że oni raczej Korwin niż RN.
                          A ja i owszem – młodych poukładanych patriotów o poglądach narodowych. I się udało

Zamieszczone przez Z. Zobacz posta
                          Eufemistycznie powiem, że ten temat raczej nie słynie z rozmów o zastrzeżeniach do PiS.

Piszę na podstawie własnego, wieloletniego doświadczenia, umniejszając przy tym nieco swoje zasługi
                          Na przełomie lutego i marca była tu na ten temat konkretna dyskusja. Poczytaj

No dobra, Panowie, kampania na finiszu, pogadaliśmy sobie, to może teraz coś luźnego zza kulisów sceny politycznej, czyli następująca zagadka:

Co łączy nurty narodowe PiS oraz Konfederacji? Chodzi o jeden konkretny pomysł

Może ktoś wie, może ktoś kojarzy, może ktoś już słyszał – a jak nie to strzelajcie.

Pierwszy, który trafi ma u mnie półtuzin Żywczyka

Jakieś pomysły?

Lecimy, lecimy, bo to być może sprawa na ciekawą dyskusję i rozważania

OLD FASHION MAN CLUB

Komentarz

• Pogoń Lwów?
                            "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                            Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                            Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                            Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                            "
                            Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

Tomi, piszę glownie z telefonu na androidzie. Ale sprawdze z ciekawosci wieczorkiem na lapku i dam znac
                              Już nie trzeba, ogarnąłem.
                              Trzeba wejść w : USTAWIENIA - MOJE KONTO - OGÓLNE USTAWIENIA i potem zmienić interfejs edytora postów na zaawansowany. Ja miałem podstawowy i dlatego nie było tych opcji.

Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.

Komentarz

• Zamieszczone przez Złoty_Orzeł Zobacz posta
                                Strzał kulą w płot.
                                Jeden post mi tutaj wystarczy, bawcie się i szczujcie dalej.
                                Zjedli i wypluli

----
                                Inwestycje wreszcie ruszuły
                                "W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
                                „Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir

Komentarz

Pracuję...
                                X