Zamieszczone przez TNTP
Zobacz posta

W tych samych rejonach na początku bieżącego stulecia werbowano mnie do LPR. Gdybym w to wtedy wszedł, dostałbym się do sejmu, no ale jak wiadomo, gdyby szafa miała linki to by była windą

Wczoraj spotkałem tak sympatyczną Rosjankę, że myślałem, że przestanie mnie prześladować rosyjski wątek w polityce

Mateusz Piskorski opuścił areszt. Lider partii Zmiana, oskarżony o szpiegostwo na rzecz Rosji i Chin spędził dwa lata w areszcie. Po wyjściu od razu popędził do rosyjskich mediów.
Piskorski opuścił areszt dzięki wpłaceniu kaucji w wysokości 200 tysięcy złotych. O swojej sytuacji zdecydował się opowiedzieć rosyjskiemu portalowi eadaily.com.
Został zapytany m.in. o sprawę swojej przyszłości politycznej i kontakty z innymi przedstawicielami polskiej sceny politycznej. Piskorski wymienił kilka nazwisk.
Wymienię tych, którzy mnie wspierali i wspierają. To Janusz Korwin-Mikke, znany polski reżyser Grzegorz Braun i Piotr Ikonowicz (…)
Piskorski opuścił areszt dzięki wpłaceniu kaucji w wysokości 200 tysięcy złotych. O swojej sytuacji zdecydował się opowiedzieć rosyjskiemu portalowi eadaily.com.
Został zapytany m.in. o sprawę swojej przyszłości politycznej i kontakty z innymi przedstawicielami polskiej sceny politycznej. Piskorski wymienił kilka nazwisk.
Wymienię tych, którzy mnie wspierali i wspierają. To Janusz Korwin-Mikke, znany polski reżyser Grzegorz Braun i Piotr Ikonowicz (…)
Z przyjemnością poznałbym w przedmiotowej sprawie stanowisko Winnickiego oaz Bosaka

Zamieszczone przez Z.
Zobacz posta

Komentarz