Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
W grupie zwolenników PiS kontakt ze zwolennikami opozycji wiąże się z pozytywnymi
postawami wobec nich
To ja może inaczej. Ja to widzę tak. Zwolennicy prawej strony patrzą na opozycję z politowaniem, nie traktują ich poważnie, wyśmiewają ich zachowania rodem z psychiatryka i takie tam robią sobie różne z nich podśmiechuujki. Natomiast zwolennicy opozycji pałają jedynie antypisowością, nienawiścią, histerią i wszystkim prawakom, katolom i pisiorom życzą śmierci.
Może być?
Nie ma to jak socjologiczne wypocinki Pani Paulinki.
Zarówno w przypadku wyborców partii opozycyjnych (M = -14,93; SD = 24,19), jak
i wyborców PiS (M = -6,29; SD = 25,10), średnia odpowiedzi na pytanie o uczucia wobec
oponentów politycznych była istotnie niższa od punktu 0, który oznaczał uczucia neutralne.
Niezwykle ciekaw jestem jak przy takim odchyleniu standardowym prezentowałoby się graficzne zestawienie udzielanych odpowiedzi przez respondentów.
To ja może inaczej. Ja to widzę tak. Zwolennicy prawej strony patrzą na opozycję z politowaniem, nie traktują ich poważnie, wyśmiewają ich zachowania rodem z psychiatryka i takie tam robią sobie różne z nich podśmiechuujki. Natomiast zwolennicy opozycji pałają jedynie antypisowością, nienawiścią, histerią i wszystkim prawakom, katolom i pisiorom życzą śmierci.
Może być?
Ja widze to inaczej, każdy kto ma inne poglądy niż skrajnie prawicowe, nacjonalistyczne od razu szufladkowany jest jako lewak, kodziarz czy pedał popierający LGBT. Dlatego tez zwolennicy partii rządzącej pałają nienawiścią, histerią i wszystkim opozycjonistom życzą śmierci.
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Ja widze to inaczej, każdy kto ma inne poglądy niż skrajnie prawicowe, nacjonalistyczne od razu szufladkowany jest jako lewak, kodziarz czy pedał popierający LGBT. Dlatego tez zwolennicy partii rządzącej pałają nienawiścią, histerią i wszystkim opozycjonistom życzą śmierci.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Ja widze to inaczej, kaÅźdy kto ma inne poglÄ…dy niÅź skrajnie prawicowe, nacjonalistyczne od razu szufladkowany jest jako lewak, kodziarz czy pedaÅ‚ popierajÄ…cy LGBT. Dlatego tez zwolennicy partii rzÄ…dzÄ…cej paÅ‚ajÄ… nienawiÅ›ciÄ…, histeriÄ… i wszystkim opozycjonistom ÅźyczÄ… Å›mierci.
Szufladkowanie odbywa się z obu stron. Osobiście mogę się pochwalić kilkunastoma łatkami. Najzabawniejsze są takie przekrojowe od totalsa przez kodziarza do pisowca.
Nie widzisz różnicy? Typ przyszedł sprowokować awanturę i mu się udało a tamci sami z siebie kładą się w biały dzień na chodniku, drą się i kopią w barierki nie wiadomo w jakim celu. Wejdź na sektor w koszulce Widzewa czy Jagi, wtedy też zobaczysz "podobne" zachowanie gospodarzy.
Trochę mój humor ma się nijak do Życzenia Śmierci 34 w Twoim wyimaginowanym świecie, ale co ja mogę zrobić ... skoro we mnie już jest taka dusza, która niczym się nie wzrusza
Idiotów nie brakuje po obu stronach.
Możesz wkleić wypowiedź pewnego posła dotyczącą powodów umiejscowienia lotniska w Radomiu?
Pomogę: "Polacy zwykle latają na południe, a Radom jest na południe od Warszawy."
Inteligentna wypowiedź, co nie?
Idiotów nie brakuje po obu stronach.
Możesz wkleić wypowiedź pewnego posła dotyczącą powodów umiejscowienia lotniska w Radomiu?
Pomogę: "Polacy zwykle latają na południe, a Radom jest na południe od Warszawy."
Inteligentna wypowiedź, co nie?
Z punktu widzenia rynku lotniczego jest ona jak najbardziej inteligentna (aczkolwiek w mojej opinii fałszywa - w sensie, że większość ruchu idzie jednak na zachód, a nie na południe)
Pomijając brak większego sensu lotniska B dla Warszawy o charakterze Modlina/Radomia. Oraz kompletny brak sensu istnienia lotniska w Radomiu - z punktu widzenia mieszkańca Warszawy.
Ale ok dla Ciebie wypowiedź posła z Radomia, propsująca mniej lub bardziej udolnie lotnisko w Radomiu jest porównywalna z jednoosobowym trybunałem w postaci pasibrzucha chłopca na posyłki starego Pruszkowa to w sumie nie mam więcej pytań
Chyba nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi posła Suskiego. Idąc jego tokiem myślenia, proponuję Ustrzyki - są jeszcze bardziej na południe a wiec bliżej najpopularniejszych celów podróży.
Tak, ta wypowiedź jest równie zabawna. Wiecej obiektywizmu ... oj, chyba się zagalopowałem. Na obiektywizm nie ma co liczyć.
Komentarz