Właśnie rozpoczęła się zorganizowana akcja o odwołanie szefa szczujni Kurskiego.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez midzi Zobacz postaWłaśnie rozpoczęła się zorganizowana akcja o odwołanie szefa szczujni Kurskiego.
Taki obiektywny przekaz przecież był!
Komentarz
-
Zamieszczone przez midzi Zobacz postaSzczególnie kompilacja godzin materiałów, które powstały w ostatnim roku o Adamowiczu....Trzech setek armat ryczy kanonada,
Zda się pod trupem ziemia się rozpęknie, —
O dziecko polskie, za Twojego dziada,
Który tam zginął, niech Twe serce klęknie,
O dziecko polskie, święć się krwi szkarłatem
I wołaj: Wolność! I bij w kratę lochów,
Bo jeśli Bóg jest nad tym podłym światem,
Toś ty zbawione przez Wolę i Grochów...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kusza Zobacz postaCzyli że jeśli mamy polityków co do których istnieją poważne wątpliwości czy zawsze postępują zgodnie z prawem to nie można o tym robić materiałów?Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomereek Zobacz postaNie można. Teraz obowiązuje narracja, że Adamowicz był krystalicznie czysty
Komentarz
-
Zamieszczone przez Banita_70 Zobacz postaNarracja typu, że o zmarłych mówi się tylko dobrze albo wcale, to oczywiste, ale...swego czasu Pan Adamowicz nie potrafił np. wytłumaczyć w jaki sposób stał się posiadaczem tak znacznego majątku.Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez TNTP Zobacz postaoj tam, oj tam przecież chyba każdemu na tym forum mogłaby się pomylić liczba mieszkań, których jest się właścicielem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Banita_70 Zobacz postaNarracja typu, że o zmarłych mówi się tylko dobrze albo wcale, to oczywiste, ale...swego czasu Pan Adamowicz nie potrafił np. wytłumaczyć w jaki sposób stał się posiadaczem tak znacznego majątku.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz postaCzęść postów pokazuje dobitnie jakie galaktyczne odległości dzielą Nas od siebie: przekaz Wiadomości, Adamowicz wrogiem ojczyzny.
W głowie się nie mieści.
PS "Rozpoczęła się akcja"- Kosiniak zwrócił się do Kaczyńskiego,To nie są żarty - Polonia ma mistrza w karty.My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Foxx Zobacz postaNie, różni nas to, że jedni wypowiadają się o tym, o co sami widzieli, a inni powielają bzdury i się w tym nakręcają dodając kompletnie odjechane "nowości" od siebie. Plus ta wspomniana przeze mnie skala hipokryzji.
Ja na przykład widziałem na własne oczy szczanie na znicze (po Smoleńsku) i pospieszne ich sprzątanie przez Straż Miejską w Warszawie. Teraz ani w Gdańsku, ani nigdzie indziej takich widoków nie zaobserwowałem."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jaco Zobacz posta
Ja na przykład widziałem na własne oczy szczanie na znicze (po Smoleńsku) i pospieszne ich sprzątanie przez Straż Miejską w Warszawie. Teraz ani w Gdańsku, ani nigdzie indziej takich widoków nie zaobserwowałem.Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem.
Fryderyk Nietzsche, Poza dobrem i złem
Komentarz
-
Zamieszczone przez aDHd Zobacz postaA no widzisz. Wszystko możesz jak jesteś postępowy, oświecony, proeuropejski i tolerancyjny. No i kochasz pokój, równość, tolerancję.- Za doprowadzenie do niedzielnej tragedii odpowiada w mojej ocenie Jarosław Kaczyński - mówi prezydent Poznania Jacek Jaśkowiak w rozmowie z włoskim dziennikiem "La Repubblica".
Ostatnio edytowany przez Jaco; 1067."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Tyle, że im bardziej "nie odpuszczą", tym efekt będzie przeciwny. Zwłaszcza, gdy żałoba się skończy i ze zdwojoną mocą się okaże, że "trudne sprawy" to konkret, a nie "kompilacje materiałów TVP".
Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz postaCzęść postów pokazuje dobitnie jakie galaktyczne odległości dzielą Nas od siebie: przekaz Wiadomości, Adamowicz wrogiem ojczyzny.
W głowie się nie mieści.
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
Komentarz