Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wszak to ten sam elektorat. Komuniści i socjaliści łączcie się

PS. Jaco coś dziwnie zaniemógł i nie wrzuca sondaży Jakiego?

Komentarz

• Najwyraźniej JK zaakceptował metamorfozę Guziała. Nikt nie zabroni zatem Bosakowi zaakceptować metamorfozy pedziów.
      "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
      Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
      Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
      Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
      "
      Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Wiadomo, że lubią homosiów i tyle. Już od czasów PC aż się kurzyło w ich pokojach sejmowych

Prawdziwa tęczowa drużyna

PS. W II turze Jaki będzie odbudowywał tęczę i wrzucał na syrenkę szalik LGBT.

Komentarz

• Zamieszczone przez midzi Zobacz posta
          Wszak to ten sam elektorat. Komuniści i socjaliści łączcie się

PS. Jaco coś dziwnie zaniemógł i nie wrzuca sondaży Jakiego?
          Od wrzucania sondaży to jest b.ejsbol i może wkrótce opublikuje najnowszy sondaż

Komentarz

PS. W II turze Jaki będzie odbudowywał tęczę i wrzucał na syrenkę szalik LGBT.
            Czy ten talent prekognicyjny jest w jakimś combo z wiosennym przesileniem 2017, czy oddzielnie?

Co do sondaży Trzaskowskiego i Jakiego, może sam wrzucisz ostatnio opublikowany zamiast fatygować starszego od siebie kolegę?

No i nie ma nic o kompetencjach TSUE w zakresie ustroju sądownictwa w państwach członkowskich, sensie rzucania prezez PO-PSL kasy TVN oraz zakupu przez "nie mający narodowości" niemiecki kapitał Onetu, polskiej edycji "Newsweeka" i utworzenia "Faktu"? (wszystko - newsy z dzisiaj)

A szkoda
            Ostatnio edytowany przez Foxx; 739.
            My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

Wiadomo, że lubią homosiów i tyle. Już od czasów PC aż się kurzyło w ich pokojach sejmowych

Prawdziwa tęczowa drużyna
              Nie ma to jak wiadomości z pierwszej...ręki
              Lieber tot als rot!!

Komentarz

• dobre

"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
                „Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir

Komentarz

• Zamieszczone przez Foxx Zobacz posta

Co do sondaży Trzaskowskiego i Jakiego, może sam wrzucisz ostatnio opublikowany zamiast fatygować starszego od siebie kolegę?
                  Mile widziane również prognozy w ogólnopolskich sejmikach.
                  Moja skromna prognoza po kilku piwach:
                  Poza Warszawą, Krakowem i być może Gdańskiem (Katowice to ewenement na skalę światową ) kandydaci PiS-u mają nikłe szanse sukces.
                  Natomiast w skali globalnej to będzie masakra. PO i zwłaszcza PSL do wymiany.
                  Do sprawdzenia po ogłoszeniu pełnych wyników wyborów.
                  "
                  Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz posta
                    dobre

A mnie się jakoś smutno zrobiło jak to zobaczyłem. Styl, retoryka, bazowanie na strachu przypomniały mi "Oni pójdą na wybory, a Ty?" w wykonaniu PO swego czasu.

Tusk miał "ciepłą wodę w kranie" i kiboli, Kaczyński ma 500+ i imigrantów.
                    Ostatnio edytowany przez EviLmonkey; 50216.
                    http://www.youtube.com/watch?v=fe0j3...ailpage#t=666s

Komentarz

• A mi jest smutno jako wyborcy PiS, że ten spot o straszeniu ciapakami nijak się ma do rzeczywistości. Jest odwrotnie wystarczy spojrzeć na ulice nie tylko Warszawy i innych dużych miast. Ciapato wszędzie i to nie sprawka peło czy nowoczesnych.

Komentarz

• Od początku roku 18 tys. z Pakistanu i okolic.

Tylko cicho, aby Jaco nie usłyszał.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kolodont Zobacz posta
                          A mi jest smutno jako wyborcy PiS, że ten spot o straszeniu ciapakami nijak się ma do rzeczywistości. Jest odwrotnie wystarczy spojrzeć na ulice nie tylko Warszawy i innych dużych miast. Ciapato wszędzie i to nie sprawka peło czy nowoczesnych.
                          Generalnie dyskutujemy teraz o wyborach samorządowych, ale skoro przywołałeś ten wątek, to warto chyba pozmieniać to, co wrzucam na poniższym obrazku:

"
                          Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• O wilku mowa.

Na szczęście PiS zbierze solidny wpierdol w dużych miastach, więc tutaj nie będą mieli pola do popisu jeśli chodzi o "dobre zmiany".

Co niewątpliwie cieszy

PS. Chyba najmniej mi żal Płażyńskiego, który nawet nie wejdzie do II tury prawdopodobnie. Bidulek.

Komentarz

• Sam zastanawiam sie nad tym jak to bedzie ze stopami procentowymi w przyszłości. Mianowicie obecnie oprocentowanie lokat i kont oszczednościowych jest bardzo niskie.Szukałem ostatnio jakiegoś sensownego sposobu zainwestowania pieniędzy no i dwa konta wydały mi się w miarę
                              ing 2,5%
                              millenium bank 2,7%
                              A kiedyś mozna było liczyć nawet na 5%
                              Ostatnio edytowany przez pioben; 151966.

Komentarz

• Czyli samorządy sprowadzają tych ciapatych? Ukrów też?

Komentarz

Pracuję...
                                X