Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Mojemu dziadkowi ukradli konia na wsi. Szukał go i przez przypadek spotkał niejakiego Huzara. On nie pomógł go znaleźć, ale dziadka oskarżyli o kolaboracje z tym partyzantem. Był pokazowy proces w Sokołowie Podlaskim i mieli go powiesić. Potem siedział na Pradze w więzieniu na betonie, gdzie podlewali ten beton zimną wodą. Garbaty był tak, że chodził przegięty w pół. A i tak cud, że trafił na wybitnego lekarza, który te stawy mu leczył, bo inni po takim reumatyzmie rozkładali ręce i wydawali wyrok. Jak chcesz to możesz pogadać o tym z moją matką, która kiedyś mi o tym opowiedziała. Właśnie przy okazji rozmowy o Wyklętych. Sam ocenisz czy ona kłamie. Dlatego w dup.e sobie wsadź takie teksty. Aż mi cisnienie skoczyło....Ostatnio edytowany przez Werten; 152614.Komentarz
-
Mojemu dziadkowi ukradli konia na wsi. Szukał go i przez przypadek spotkał niejakiego Huzara. On nie pomógł go znaleźć, ale dziadka oskarżyli o kolaboracje z tym partyzantem. Był pokazowy proces w Sokołowie Podlaskim i mieli go powiesić. Potem siedział na Pradze w więzieniu na betonie, gdzie podlewali ten beton zimną wodą. Garbaty był tak, że chodził przegięty w pół. A i tak cud, że trafił na wybitnego lekarza, który te stawy mu leczył, bo inni po takim reumatyzmie rozkładali ręce i wydawali wyrok. Jak chcesz to możesz pogadać o tym z moją matką, która kiedyś mi o tym opowiedziała. Właśnie przy okazji rozmowy o Wyklętych. Sam ocenisz czy ona kłamie. Dlatego w dup.e sobie wsadź takie teksty. Aż mi cisnienie skoczyło....„Na gruzach starego świata powstał nowy, znacznie gorszy, skażony anglosaskim cynizmem, zakłamaniem i podłością. Bez porównania więcej zła wyrządzili na świecie anglosascy mężowie stanu niż Hitler i Stalin razem wzięci. Tamci zabili ciała, ci zabili dusze milionów.” Zbigniew Blichewicz "Szczerba".Komentarz
-
To już wymaga leczenia. Nie muszę Ci nic udowadniać ,ale jak chcesz możemy się spotkać. Choć po czymś takim nie wiem czy podałbym Ci rękę. Nigdy tu nie pisałem o KODzie, o Platformie owszem jak najgorzejPopie.rdoliło Ci się juz w głowie. O KODzie mam pewnie jeszcze gorsze zdanie niż Ty, bo czytam sporo na ten temat.
Ostatnio edytowany przez Werten; 152614.Komentarz
-
„Na gruzach starego świata powstał nowy, znacznie gorszy, skażony anglosaskim cynizmem, zakłamaniem i podłością. Bez porównania więcej zła wyrządzili na świecie anglosascy mężowie stanu niż Hitler i Stalin razem wzięci. Tamci zabili ciała, ci zabili dusze milionów.” Zbigniew Blichewicz "Szczerba".Komentarz
-
@Mieczysław
No może Ci się wydawać inaczej, ale takie posty jak ostatnio w kontekście Sendlerowej to typowy efekt lewackiej rewolucji kulturalnej. Bezpodstawne wyzywanie wyżej typa od kodziarzy to tylko potwierdzenie.Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef MackiewiczKomentarz
-
Co to ma do rzeczy.Komentarz
-
Bolesław przeczytaj mój post w temacie o którym piszesz to po pierwsze, po drugie zapobiegłem pewnej niepotrzebnej dyskusji, po trzecie nie jesteś anonimowy„Na gruzach starego świata powstał nowy, znacznie gorszy, skażony anglosaskim cynizmem, zakłamaniem i podłością. Bez porównania więcej zła wyrządzili na świecie anglosascy mężowie stanu niż Hitler i Stalin razem wzięci. Tamci zabili ciała, ci zabili dusze milionów.” Zbigniew Blichewicz "Szczerba".Komentarz
-
No przeczytałem. Osąd kłóci się wyraźnie z wykładnią np Pisma Świętego, co uważam za dobry probierz tego co jest lewackie. To czy jestem anonimowy czy nie, tego stanu rzeczy nie zmienia.Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef MackiewiczKomentarz
-
Ale ze dopowiedziałeś sobie co ja na ten temat uważam ? Proponuje zakończyć dyskusje zanim napiszesz coś głupiego, co już z reszta rozpocząłeś nazywając mnie lewakiem.„Na gruzach starego świata powstał nowy, znacznie gorszy, skażony anglosaskim cynizmem, zakłamaniem i podłością. Bez porównania więcej zła wyrządzili na świecie anglosascy mężowie stanu niż Hitler i Stalin razem wzięci. Tamci zabili ciała, ci zabili dusze milionów.” Zbigniew Blichewicz "Szczerba".Komentarz
-
Moje pierwsze posty zahaczały o wątek "oko w oko z wrogiem" więc ten strzał z Tarczyńskim jest tak celny jak Twoja egzegeza wywiadu z JK
A teraz moja rada niejako w gratisie - jeśli nie chcesz być zaliczany do grona debili-meteorów to nie poświęcaj się na jakieś gównoburze z poziomem egzaltacji jak 12letnia panna, tylko pisz konkretnie co/gdzie/jak, bo póki co to z Twoich postów oprócz wspomnianej prze zemnie egzaltacji bije nazwę to wprost pustosłowie i brak argumentacji którą usiłujesz zatuszować takimi tekstami jak
- "Uderzyłem celnie, zareagoweś" (jak ktoś Cię nazwie tępym ******, to jak zareagujesz to jest oznaka celności tego stwierdzenia ?
- "I przestań mnie szufladkować. To jest obelga" (zaczynając od tego, że Foxx ani Cię nie szufladkował, ani tym bardziej nie posługuje się obelgami - w przeciwieństwie do mnie, to jak wyobrażasz sobie jakąkolwiek rozmowę, skoro na każdą krytykę obruszasz się jak 12latek)
- "jeśli od dawna piętnuje się tu użytkowników o odmiennych poglądach, zamykając ich w jakiś ramach, szufladkując, używając chamskich docinek. Tylko dlatego, że nie lecą ze ściekiem rządowej narracji i ośmielają się ją podważać" - chamskie docinki, oraz przede wszystkim insynuacje to póki co są Twoją domeną
Teraz mógłbym Cię na przykład poprosić o to, żebyś mi wskazał gdzie konkretnie - JK "wspomina, że się tym zajmował i trochę się na tym zna, czego zupełnie nie potrafił udowodnić, a przypomniał żeby uwiarygodnić swój pokrętny wywód." ale obstawiam, jak to zwykle bywa, że zamiast konkretnej odpowiedzi uraczysz forumowiczów kolejnym strumieniem świadomości.Lieber tot als rot!!Komentarz
-
Teraz mógłbym Cię na przykład poprosić o to, żebyś mi wskazał gdzie konkretnie - JK "wspomina, że się tym zajmował i trochę się na tym zna, czego zupełnie nie potrafił udowodnić, a przypomniał żeby uwiarygodnić swój pokrętny wywód." ale obstawiam, jak to zwykle bywa, że zamiast konkretnej odpowiedzi uraczysz forumowiczów kolejnym strumieniem świadomości.Ostatnio edytowany przez Werten; 152614.Komentarz
-
Ale się tłumaczysz. Zaraz przeprosisz i uznasz JK za męża stanu.
Miej swoje zdanie i się go trzymaj."W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - SzekspirKomentarz
-
Komentarz
Komentarz