Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Radio
    Acha jeszcze jedno czy jest ktoś na forum z pełnoletnich kto nie głosował?
    a czy to wazne?

ps.zeby nie bylo-glosowalem.

Komentarz

• Zamieszczone przez Radio
      Acha jeszcze jedno czy jest ktoś na forum z pełnoletnich kto nie głosował?
      Ja oddałam nieważny głos, ale głosowałam.
      Only You

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar
        Wielka szkoda, ludzie mlodzi, ludzie wykształceni glosowali na Tuska on miał wieksze poparcie wsród ludzi zyjacych w wiekszych miastach.

pierdy bez wykształcenia, lepperowcy, słuchacze radia maryja wielkie dzięki
        nie wiem czy wiesz ale mnie obraziles
        pierdem bez wyksztalcenia nie jestem (w trakcie)
        z lepperem mam tyle wspolnego co (zakladam) Ty
        radia maryja nie sluchalem nigdy
        przykro mi ze nie mieszkam w duzym miescie, tylko pod

Komentarz

• Zamieszczone przez yusta
          Zamieszczone przez Smetny
          tu nie ma sie z czego smiac, to jest tragiczne
          Śmiałam się z Cypiska, bo wyszło tak jakby, po ogłoszeniu wyników, zaczął żałować że zagłosował na Kaczke
          upewnialem sie tylko czy zwyciestwo jest pewne i czy mozna juz wkurwiac Tuskofilow

Komentarz

• Ja nie głosowałam choć do wczoraj byłam przekonana, że mimo tego, że na głosowanie musiałabym wyjąć 5 godzin z życiorysu to pojade ale... niech zyją niezapowiedziane wizyty gości z zagranicy przyjeżdżają nie wiadomo po co a człowiek musi siedzieć i sie uśmiechać no bo w końcu rodzina :/
            NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ

Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.

Komentarz

• Riksza nie mów, żeś głosował na Kaczora? :O
              NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ

Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.

Komentarz

• Zamieszczone przez Viola
                Riksza nie mów, żeś głosował na Kaczora? :O
                a czy to takie dziwne? nasz Rysiu to jest mlody spokojny i kulturalny czlowiek i zadecydowal ze na Kaczke bedzie glosował

Komentarz

• Zamieszczone przez Foxx
                  Zamieszczone przez Beny
                  Z miłą chęcią i z pełnym szacunkiem poczytam posty wielbiciela ***** Kaczyńskiego za 5 lat.

Tylko nie piszcie co było do dziś, napiszcie co będzie od jutra.
                  Ale już teraz mamy pisać, czy możemy poczekać, co będzie jutro?

Uwielbiam te kurwy, chuje, badziewie i narodowy socjalizm. Od razu widać, przy którym kandydacie jest kulturka

PS Ja już zacząłem chlać .
                  Kolega przez swą złośliwośc nie zauważył zapewne, że napisałem "za 5 lat".

Co uwielbiasz to Twój problem, możesz dać na msze, czy coś.

Tusk nie był moim kandydatem dla ścisłości.

Komentarz

• Witam w IV RP. I z mojej strony tyle w temacie bo kiedy rozwinie się dyskusja prawdopodobnie dostałbym bana - więc

jest cynizm w skurwysynach...

Komentarz

• Zamieszczone przez Viola
                      Ja nie głosowałam choć do wczoraj byłam przekonana, że mimo tego, że na głosowanie musiałabym wyjąć 5 godzin z życiorysu to pojade ale... niech zyją niezapowiedziane wizyty gości z zagranicy przyjeżdżają nie wiadomo po co a człowiek musi siedzieć i sie uśmiechać no bo w końcu rodzina :/
                      Śmieszne tłumaczenie.
                      Walczę o palmę pierwszeństwa w konkursie o Złotą Chochlę...

Komentarz

• Rysiu99 bieremy kalosze i na pole

Wygrał profesor - cham - prawa - prostak - uw
                        Jesteś panem własnego losu.

Komentarz

• Zamieszczone przez rolnik
                          Witam w IV RP. I z mojej strony tyle w temacie bo kiedy rozwinie się dyskusja prawdopodobnie dostałbym bana - więc

Ale rolnicy to i za Kwacha mieli przejebane.. :O
                          "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                          Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                          Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                          Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                          "
                          Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Qrwa. Ale wstyd. Taki kurdupel [i w dodatku palant] zostanie prezydentem RP...

Komentarz

• nasze na wierzchu. Kazdy kto krzyczy o "**** w dupe temu..." - zapraszam do dyskusji twarza w twarz.
                              cisnienie zlapaliscie jakby PZPR wracalo. a jest wlasnie odwrotnie.

PRECZ Z KOMUNA, NEPOTYZMEM, ORDYNACJA PROPORCJONALNA I JERZYM URBANEM.

Komentarz

• Zamieszczone przez Jaco
                                Zamieszczone przez rolnik
                                Witam w IV RP. I z mojej strony tyle w temacie bo kiedy rozwinie się dyskusja prawdopodobnie dostałbym bana - więc

Ale rolnicy to i za Kwacha mieli przejebane.. :O
                                Mysle, ze bardziej mieliby przejebane za Tuska niz za Kaczora ale klade na nich pewna czesc ciala.
                                jest cynizm w skurwysynach...

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎