Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Wielka szkoda, ludzie mlodzi, ludzie wykształceni glosowali na Tuska on miał wieksze poparcie wsród ludzi zyjacych w wiekszych miastach.
pierdy bez wykształcenia, lepperowcy, słuchacze radia maryja wielkie dzięki
nie wiem czy wiesz ale mnie obraziles
pierdem bez wyksztalcenia nie jestem (w trakcie)
z lepperem mam tyle wspolnego co (zakladam) Ty
radia maryja nie sluchalem nigdy
przykro mi ze nie mieszkam w duzym miescie, tylko pod
Ja nie głosowałam choć do wczoraj byłam przekonana, że mimo tego, że na głosowanie musiałabym wyjąć 5 godzin z życiorysu to pojade ale... niech zyją niezapowiedziane wizyty gości z zagranicy przyjeżdżają nie wiadomo po co a człowiek musi siedzieć i sie uśmiechać no bo w końcu rodzina :/
NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ
Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.
Ja nie głosowałam choć do wczoraj byłam przekonana, że mimo tego, że na głosowanie musiałabym wyjąć 5 godzin z życiorysu to pojade ale... niech zyją niezapowiedziane wizyty gości z zagranicy przyjeżdżają nie wiadomo po co a człowiek musi siedzieć i sie uśmiechać no bo w końcu rodzina :/
Śmieszne tłumaczenie.
Walczę o palmę pierwszeństwa w konkursie o Złotą Chochlę...
Witam w IV RP. I z mojej strony tyle w temacie bo kiedy rozwinie się dyskusja prawdopodobnie dostałbym bana - więc
Ale rolnicy to i za Kwacha mieli przejebane.. :O
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
nasze na wierzchu. Kazdy kto krzyczy o "**** w dupe temu..." - zapraszam do dyskusji twarza w twarz.
cisnienie zlapaliscie jakby PZPR wracalo. a jest wlasnie odwrotnie.
PRECZ Z KOMUNA, NEPOTYZMEM, ORDYNACJA PROPORCJONALNA I JERZYM URBANEM.
Komentarz