Zamieszczone przez Foxx

Nie no Foxx, tym "argumentem" rozlozyles mnie na lopatki.

Ale oczywiscie zdajesz sobie sprawe, ze w ten sposob mozna wytlumaczyc praktycznie wszystko?

mimo to, chcialbym poznac Twoj poglad na caly ten cyrk, tzn jak Ty oceniasz postawe Jaroslawa, ktory najpierw wyrzuca, wyzywa od warcholow, potem przyzeka aby nastepnie po cichu poznym wieczorem dac nominacje na wicepremiera Andrzejowi L., skazanemu prawomocnym wyrokiem sadowym. Tylko nie pisz prosze ze "cel uswieca srodki", nie o to mi chodzi.
Tak jak napisalem wczesniej, dla mnie Jaroslaw na przestrzeni ostatnich tygodni wykazal sie w najlepszym wypadku krotkowzrocznoscia i dziecinna wrecz naiwnoscia. Wg Ciebie?
A tak na marginesie to chyba wszyscy sie zgodzicie, ze cala ta sytuacja to nie jest zaden sukces rzadu ani PiS, tylko chyba najwiekszy w historii swojej dzialalnosci polityczny sukces Andrzeja Leppera? Bo teraz, po fiasku rozmow PiS-PSL, Andrzejek wie, ze jest jezyczkiem u wagi i doskonale zdaje sobie sprawe z faktu, ile warte sa jego glosy. A PiS pokazalo, ze jest w stanie zrobic duzo, byleby tylko Andrzejka w rzadzie trzymac. A on o tym teraz doskonale wie

Komentarz