Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Chuuj nas na kibicowskim forum interesuje opinia eksperta gazietki Szechtera.

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
      Wy chyba do końca nie rozkminiacie jakie są polityczne skutki decyzji ADudy...
      Zawsze możesz je opisać i pomóc w tej rozkmince.
      Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
      - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
      Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
        Wy chyba do końca nie rozkminiacie jakie są polityczne skutki decyzji ADudy...
        Z chęcią przeczytam ,jak to wg Ciebie wygląda.
        Pzdr.
        "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Myślę, że to jest niezłe:

My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Zamieszczone przez Foxx Zobacz posta
            Jak już Staszek Janecki pisze "Uff", to chyba dramatu nie ma
            Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
            - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
            Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Sprzed paru godzin, ale sytuacja jest dynamiczna. Także tak.

Głupi to ma dobrze, nie musi posiadać danych, ani też żadnej wiedzy, wystarczy, że powtórzy jakąś „genialną” formułę. Zazdroszczę wszystkim, którzy dostrzegli genialność w propozycji Prezydenta Andrzeja Dudy i co więcej porozumienia z Jarosławem Kaczyńskim. Kiedy mam pewne dane z pewnego źródła, to zawsze o tym piszę, ale dziś nie mam żadnych danych. Próbowałem uzyskać […]

Janecki dziś w wtylewizji wyłoży co i jak
              Za kibicowski trud, za święte barwy Twe...

Komentarz

• Zamieszczone przez Foxx Zobacz posta
                A no to wszystko jasne - nie będzie paraliżu wyjebania w kosmos jednej z ostatnich postkomunistycznych jaczejek
                "Jak się wyrosło w komunizmie, to nie można było nie mieć antykomunistycznego nastawienia"

WOLNOŚĆ dla JANUSZA WALUSIA!

Komentarz

• Ktoś ogląda Sejm? Ale Jarosław się wkurwił, nie pamiętam takiej wypowiedzi..

Z pamięci: "Ja bez żadnego trybu, nie wycierajcie sobie zdradzieckich mord moim śp. bratem, niszczyliście go, zamordowaliście, jesteście kanaliami" (odpowiedź na Budkę mówiącego, że dopóki był Lech Kaczyński, JK nie ruszał wymiaru sprawiedliwości)
                  Jesteś panem własnego losu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kempes Zobacz posta
                    Ktoś ogląda Sejm? Ale Jarosław się wkurwił, nie pamiętam takiej wypowiedzi..

Z pamięci: "Ja bez żadnego trybu, nie wycierajcie sobie zdradzieckich mord moim śp. bratem, niszczyliście go, zamordowaliście, jesteście kanaliami" (odpowiedź na Budkę mówiącego, że dopóki był Lech Kaczyński, JK nie ruszał wymiaru sprawiedliwości)
                    Oglądam. Jaro ostro, naprawde sie wkurzył. A po nim ta qrw agresorka. Teraz też jedzie. Ile tej bandy jest pod Sejmem? 1000? 2000?

Komentarz

• Zamieszczone przez Mayhe(L) Zobacz posta
                      Oglądam. Jaro ostro, naprawde sie wkurzył. A po nim ta qrw agresorka. Teraz też jedzie. Ile tej bandy jest pod Sejmem? 1000? 2000?
                      Co to za zamieszanie pod ławami PiS? Ktoś z opozycji "wyskoczył" do JK?
                      Jesteś panem własnego losu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Mayhe(L) Zobacz posta
                        Co tam się dzieje?! Lali się?
                        "Jesteśmy różni, pochodzimy z różnych stron Polski, mamy różne zainteresowania, ale łączy nas jeden cel. Cel ten to Ojczyna, dla której chcemy żyć i pracować" - R. Dmowski

Komentarz

• Komentarz

• No awantura na maksa. Zaczął Budka prowokując Jaro. Agresorka nawalając w mównicę wrzeszczy że została atakowana. Mają qrw swój pluszowy krzyż. No i ciągle powtarzanie że pod sejmem jest a to 20k, a to 30k choć nie jest.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kempes Zobacz posta
                              Ktoś ogląda Sejm? Ale Jarosław się wkurwił, nie pamiętam takiej wypowiedzi..

Dla mnie to przerażające.

Tak samo jak przerażająca jest ta ustawa. Dziwie się tylko zwolennikom PiS (daleko mi też do PO - w sumie to pojebane, że trzeba to za każdym razem podkreślać licząc na normalny odbiór wypowiedzi tu), że nie rozumieją, że taka zmiana kiedyś może być wykorzystana przez inne stronnictwo polityczne. PiS rządzić wiecznie nie będzie (mam nadzieję, że jak najkrócej) i kiedyś do koryta dorwie sie kto inny i to wykorzysta. Wyjebanie wszystkich bezpieczników to średni pomysł.
                              LEGIA&FC DEN HAAG

Komentarz

• Dobrze słyszałem? Krzyczeli do Petru " przeproś żonę"? Hahaha
                                "Jesteśmy różni, pochodzimy z różnych stron Polski, mamy różne zainteresowania, ale łączy nas jeden cel. Cel ten to Ojczyna, dla której chcemy żyć i pracować" - R. Dmowski

Komentarz

Pracuję...
                                X