Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Muppet_Show Zobacz posta
    Nie wiem o jakie manipulacje Ci chodzi.
    No to powtórzę - do skutku Np. masz w podpisie "forumowy gorszy sort". Wkleiłem oryginał wypowiedzi Kaczyńskiego, w której mówi wprost, że za ludzi gorszego sortu uważa donosicieli i zdrajców Polski, a nie np. politycznych przeciwników, co należy do jednej z niezliczonych kłamliwych narracji "G.W." & Co. Zostawiając więc te żenujące manipulacje na boku i odnosząc się do prawdziwych słów Kaczyńskiego powtarzam pytanie: skoro wciąż masz tu w podpisie "forumowy gorszy sort" - to demonstrujesz, że jesteś forumowym donosicielem, czy zdrajcą Rzeczypospolitej? Żyjemy w realu, a nie gazetkowo-kodziarskim Matrixie.

Zamieszczone przez Muppet_Show Zobacz posta
    Natomiast co do produkowania się na formułce. Nie wiem kto i gdzie się produkuje, ja pisze w wielu wątkach na forum Legii bo jestem jej kibicem. A w polityce daje np to:
    No właśnie o to chodzi, że w tym temacie nie piszesz, tylko "dajesz" - opcjonalnie linki do mediów, których kłamstwa najłatwiej przytoczyć kibicom doświadczającym ich na własnej skórze - nawet niezainteresowanym polityką lub zdania oznajmujące oparte o "newsy" z takich mediów. O ich postawie wobec kibiców i naszej reakcji nawet powstał film. "Na zachętę" polecam zwiastun (również w kontekście pluszowej martyrologii blokujących ostatnią miesięcznicę)

(na yt jest dostępny cały dokument)

Pomijając oczywistą bzdurę, że po czystkach w operacyjnym pionie CBA za PO mógł się zachować jakiś "zespół" z poprzedniego rozdania, który działał aktywnie przez ponad dwa lata oraz... pochodzącą z taśm wiedzę o otwartym konflikcie między platformerskim szefem CBA (Wojtunikiem) i ichnim szefem MSW (Sienkiewiczem)..., a także informacje, że jeden z podsłuchujacych "kelnerów" pracował zarówno dla CBA, jak i (totalnie wtedy platformerskiej) ABW.... Dla odmiany moje odpowiedzi na "wybiórczą" obsesję na tle M. Kamińskiego i skalę fałszu

Główny organ Agory w sprawie śmierci B. Blidy od początku przyjął konsekwentne podejście. Od pierwszego newsa na ten temat próbę aresztowani...

Kolejne teksty z portali do zachowania w pamięci, gdy znikną z bezpłatnej sieci :) Rzeczywistość w wersji z Czerskiej: Prokuratura m...

Jak pisze "Rzeczpospolita" , 12 sierpnia szef CBA poinformował premiera o tym, że Z. Chlebowski oraz M. Drzewiecki lobbowali na rzecz zapisó...

Warto pamiętać, do czego porównujemy dzisiejsze wydarzenia i kto jak się zachowywał.
    My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Jeszcze niedawno, za linkowanie GóWna i TVNu na forum, można było polecieć stąd w kosmos. Tak tylko przypomnę, że jak już ktoś miał wrzucić tekst od tych qrew, to w formie cytatu.

Wiem, czasy się zmieniają... niestety.
      Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!

Komentarz

• Zamieszczone przez Foxx Zobacz posta
        No to powtórzę - do skutku Np. masz w podpisie "forumowy gorszy sort". Wkleiłem oryginał wypowiedzi Kaczyńskiego, w której mówi wprost, że za ludzi gorszego sortu uważa donosicieli i zdrajców Polski, a nie np. politycznych przeciwników, co należy do jednej z niezliczonych kłamliwych narracji "G.W." & Co. Zostawiając więc te żenujące manipulacje na boku i odnosząc się do prawdziwych słów Kaczyńskiego powtarzam pytanie: skoro wciąż masz tu w podpisie "forumowy gorszy sort" - to demonstrujesz, że jesteś forumowym donosicielem, czy zdrajcą Rzeczypospolitej? Żyjemy w realu, a nie gazetkowo-kodziarskim Matrixie.
        Właśnie to ujawnia, przecież jest "kumaty i wykształcony", ergo używa języka logicznie i precyzyjnie. A stosowana przez Niego taktyka w rodzaju "zatroskany cwany gapa" dowodzi tylko, że ciężkie zaprawdę czasy nastały dla osobników reprezentujących obecne "sorty" i dawne "re-sorty".
        "Nieszczęsny człowiek, który posiada miłość, a szuka czegoś innego".
        "Fanatycy wolności kończą jako teoretycy policji". (N. Davila)
        Up the Anchor!

Komentarz

sens produkowania się na naszej forumce w topicu "polityka".
          Foxx, przecież on już odpowiedział na Twoje wątpliwości.

Ktoś powiedział kiedyś mądrze: Dobrze znac swojego wroga.
          "Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"

Komentarz

• Do oceny każdego porządnego Polaka:
            "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
            Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
            Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
            Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
            "
            Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Kapitalne przemówienie Beaty Szydło w Oświęcimiu. To byli Niemcy a nie żadni hitlerowcy.

Żenujące komentarze Tuska i Schetyny.
              Ostatnio edytowany przez Jaco; 1067.
              "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
              Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
              Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
              Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
              "
              Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Zamieszczone przez Jaco Zobacz posta
                Kapitalne przemówienie Beaty Szydło w Oświęcimiu. To byli Niemcy a nie żadni hitlerowcy.

Żenujące komentarze Tuska i Schetyny.
                Nie oglądałem, ale sądząc po tym jaki ból dupy ma lis musiało być kapitalne.

Komentarz

• Foxxie, nie mam ochoty schodzić na ten poziom konwersacji z Toba.

Dobra buła dziś wymiana na tt Piasecki kontra RAZ

A z tt Szydło zniknął cytat, czemu?

aaa, zapomniałbym. Nie rozumiem tej gownoburzy.
                  Ostatnio edytowany przez Muppet_Show; 129671.

Komentarz

Kapitalne przemówienie Beaty Szydło w Oświęcimiu. To byli Niemcy a nie żadni hitlerowcy.

Zamieszczone przez zie(L)ak Zobacz posta
                    Nie oglądałem, ale sądząc po tym jaki ból dupy ma lis musiało być kapitalne.

Komentarz

• Zamieszczone przez Muppet_Show Zobacz posta
                      Foxxie, nie mam ochoty schodzić na ten poziom konwersacji z Toba.
                      Rozumiem. Nawet kwestię, że w tej alternatywnej rzeczywistości słowo "wchodzić" jest podmienione na "schodzić" Najzwyczajniej w świecie odpowiedziałem na zadane mi pytanie o jakie manipulacje chodzi przytaczając prawdziwy kontekst słów Kaczyńskiego w związku z podpisem, który umieściłeś na swoim koncie na tym forum. W takiej sytuacji przyjmuję interpretację Sarinosomana i dziękuję za jej potwierdzenie.

Brak odniesienia do wątku dot. M. Kamińskiego i "G.W." wywołanego absurdalnym linkiem do powszechnie skompromitowanego w środowisku kibicowskim tabloidu, który "dałeś" uznaję za w pełni uzasadnioną kapitulację (w końcu tym razem zadne ze źródeł, które tu przywołujesz nie przypomniało swojej postawy w sprawach przeze mnie przypomnianych, więc nie wiadomo co "dać", a kompromitacją tylko z tych trzech wybranych przeze mnie przykładów wieje na lata świetlne).

A z tt Szydło zniknął cytat, czemu?

aaa, zapomniałbym. Nie rozumiem tej gownoburzy.
                      No właśnie, a wciąż ją cytujesz/przytaczasz. Zdaję sobie sprawę, że kwestia treści publikowanych na twitterze PiS, a nie Szydło (po raz kolejny prawda inaczej) w sytuacji licznej obecności mediów na miejscu oraz dostępności pełnego wystąpienia - wklejonego również tu - to jakiś cień mrocznego widma, za którym musi stać pragnący zdusić nową nadzieję Obywateli RP co najmniej jeden łotr, Robi wrażenie.

Przypomnijmy:

No, po prostu skandal i faszyzm. No i przede wszystkim - co w tych słowach jest nieprawdziwego (a... no tak, to był przecież polski obóz koncentracyjny Oświęcim). Serio zaś - widocznie ktoś zwrócił adminowi profilu PiS uwagę, że za obróbkę i zmanipulowanie wyrwanego z kontekstu fragmentu wezmą się sprawdzeni spece od "gorszego sortu". Ja bym się tym tak nie przejmował, ale to nie mój cyrk. Po tym jak dla tych ludzi Kaczyński "nienawistnie milczał" - the sky is the limit

Swoją drogą wspomniana burza rozpoczęta wczoraj przez Tuska i Schetynę - cóż za niespodziewanka - została adekwatnie skomentowana:

PS hmB. - dotąd myślałem, że najlepszym miejscem na tego typu operacje jest Źródło a nie nasza, coraz mniej, zacna forumka
                      Ostatnio edytowany przez Foxx; 739.
                      My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Kolejna porażka rządu: Trump będzie gościem Forum Trójmorza. Szefostwo Unii, czyli Francja i Niemcy, niewątpliwie się wkurwi. Straszna strata wizerunkowa.

Nie jarzę, dlaczego forum jest coraz mniej zacne. Od sześciu lat jak jestem tu stałym gościem nie widzę zmian na gorsze, cały czas trzyma bardzo przyzwoity poziom.
                        "Jak się wyrosło w komunizmie, to nie można było nie mieć antykomunistycznego nastawienia"

WOLNOŚĆ dla JANUSZA WALUSIA!

Komentarz

Rozumiem. Nawet kwestię, że w tej alternatywnej rzeczywistości słowo "wchodzić" jest podmienione na "schodzić" Najzwyczajniej w świecie odpowiedziałem
                          Foxxie co Ty sobie odpowiedziałeś i co sam rozumiesz ze mój podpis to Twoje. Mamy demokracje i każdy rozumuje na swoj sposób.

Co do Szydło, to nie oceniam jej przemówienia negatywnie. Wręcz przeciwnie, ale tez nie wychwalanym mocno bo tez nie miało jakiegoś super przesłania.

Komentarz

Do oceny każdego porządnego Polaka:
                            https://twitter.com/10murzynkow/stat...05117682122752
                            Skur... A pomyśleć, że on jeszcze miał szansę na drugą kadencję
                            PS. Czy mi się wydaje, czy bredzisław schudł? Tak wnioskuje po jego szczupłej mordzie.
                            Ostatnio edytowany przez looking1916; 101530.

Komentarz

• Foxx - szacunek za cierpliwość i tłumaczenie jak komu dobremu, że białe jest białe, choć obawiam się, że ściana szybciej by pojęła pewne kwestie Niemniej fajnie się czyta tę nierówną "dyskusję".

--------------------

Ja jeszcze wrócę do tematu taśm z Sowy, bo zaciekawił mnie ten retweet wiceszefa publicystyki TVP Info:

To jeszcze nic nie przasądza, ale czyżby jednak TVP była w posiadaniu nagrań z rozmów Tuska w Sowie? (tak btw to wówczas nieco inaczej wyglądałoby te 27:1, co? )

To taka trochę akademicka dyskusja, bo nie wiemy czy TVP dysponuje nagraniami, a jeśli tak to co na nich jest, ale pięknie byłoby zatopić dostatecznie platformersów i Kondonka i w 2019 roku rządzić z większością konstytucyjną. Wczoraj też Trzaskowski apelował o ujawnienie wszystkich taśm

Pożyjemy, zobaczymy

Komentarz

• Zamieszczone przez b. Zobacz posta
                                Ja jeszcze wrócę do tematu taśm z Sowy, bo zaciekawił mnie ten retweet wiceszefa publicystyki TVP Info:

To jeszcze nic nie przasądza, ale czyżby jednak TVP była w posiadaniu nagrań z rozmów Tuska w Sowie? (tak btTo taka trochę akademicka dyskusja, bo nie wiemy czy TVP dysponuje nagraniami, a jeśli tak to co na nich jest, ale pięknie byłoby zatopić dostatecznie platformersów i Kondonka i w 2019 roku rządzić z większością konstytucyjną. Wczoraj też Trzaskowski apelował o ujawnienie wszystkich taśm

Pożyjemy, zobaczymy
                                I myślisz, że wtedy tacy jak Muppet odwrócą się od Tuska, peło itp?
                                Foxx zatopił kolesia praktycznie dwoma postami a tamten i tak brnie w dół i podtrzymuje swoje racje.
                                [...] Polak, co nie chciał zostać Kainem,
                                Że chciał być wiernym ojczyźnie synem,
                                Chciał jej wolności w słońcu i chwale,
                                A że śmiał mówić o tym zuchwale,
                                Że nie chciał, by go więziono, bito,
                                Był reakcyjnym polskim bandytą. [...]

Komentarz

Pracuję...
                                X