Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Tuzin Zobacz postaJa się nie kręciłem, ale widać było nawet w TV że się rozciągnęło prawie z punktu startowego do docelowego (2,5km).
Tutaj jeszcze foto z Bankowego przed startem marszu:
To ile było według tych, którzy nie zgadzają się z szacunkami psiarni o ok. 10 000?
Możemy nawet zawyżyć i przyjąć, że było ich 20 000 (więcej za chuuuj nie było). Biorąc pod uwagę podstawione darmowe autokary, wolne dni w zamian za udział, plakaty na autobusach i całą promocję czy od dawna nakręcanie przed platfusów tego marszu, to ta liczba jest KOMPROMITACJĄ
I tak, platfusy prześcignęły PiS w sondażach, to szczera prawda. Pozdro Marcinku Duma, ty chuju
ps. dla janusza polityki i jemu podobnych - przypominam (albo informuję), że Polska ma około 38 mln mieszkańcówOstatnio edytowany przez b.; 12257.
Komentarz
-
Poszukałem trochę zdjęć, popatrzyłem w telewizorze, i na moje oko ocena policji była dość zbliżona do rzeczywistości. Jak na skalę reklamy, promocji tego marszu oraz jak na to ilu działaczy partyjnych zjechało z całej Polski, frekwencja tragiczna.Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
-
Zamieszczone przez b. Zobacz postaPozdro Marcinku Duma, ty chuju
Dla mnie większym wydarzeniem od marszu ubecji jest fakt, że jakiś choj pół dnia hałasuje motorówką na jeziorze"Jak się wyrosło w komunizmie, to nie można było nie mieć antykomunistycznego nastawienia"
WOLNOŚĆ dla JANUSZA WALUSIA!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Muppet_Show Zobacz postaSkoro ten marsz taki mało ważny, niska frekwencja to po co o nim 2 strony gadać?
Zamieszczone przez Muppet_Show Zobacz postaW mediach tez raczej cicho.
My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez BlackAdder Zobacz postaBo fajnie napawać się kompromitacją skutwysynów
Polecam: https://wiadomosci.tvp.pl/30261063/f...azka-platformy
Komentarz
-
Zamieszczone przez Foxx Zobacz posta
Właśnie poszedł niemal 10 minutowy reportaż w "Wiadomościach" TVP z wypowiedziami uczestników i przemówieniami liderów...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Muppet_Show Zobacz postaPrzegapiłem, nie oglądam wiadomości
Komentarz
-
Zamieszczone przez Janusz81 Zobacz postaJak mogles...Przeciez to jedyne rzetelne zrodło informacji
Nie szukajcie, sam znalazłem:
Komentarz
-
Januszek i mapet że wy kurwiska jesteście tutaj nadal tolerowane, co się stało? Że wy nadał macie okazję wkurwiać tu ludzi. Nie zapłacili wam za uczestnictwo w tej gejparadzie?że udzielacie się tu dziś.
P.s. jest możliwość zablokowania tych pajaców?Mimo wielu przeciwności,jestem wierny swej miłości!!
-------------LEGIA WARSZAWA-----------------
Komentarz
-
Zamieszczone przez GRUDZIADZANIN24 Zobacz postaJanuszek i mapet że wy kurwiska jesteście tutaj nadal tolerowane, co się stało? Że wy nadał macie okazję wkurwiać tu ludzi. Nie zapłacili wam za uczestnictwo w tej gejparadzie?że udzielacie się tu dziś.
P.s. jest możliwość zablokowania tych pajaców?"Lubię sobie jebnąć piwo"
Komentarz
Komentarz