Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez b.
    10 000 (!) pozwożonych POpierdoleńców, kodziarzy i innego dziadostwa - ja pierdole, ale klęska
    O tym właśnie pisałem wyżej, ale podobno to bujda...

Zamieszczone przez Janusz81
    (...)
    Bo co marsz sa pisane te same bzdury.Znam osoby ktore biorą w nich udzial i robią to z wlasnej woli a i zeby byla jasnosc,nie śa to zadni komunisci ani zlodzieje.O kasie napisalem od siebie (ironia)
    No to gów.niana ironia.
    Ok są i tacy co biorą udział z własnej woli () - prawda, ale czemu nie możesz przyjąć do wiadomości, że są też tacy, którzy biorą udział, bo muszą? Widać, nie masz nikogo ze znajomych, którzy pracują w warszawskich urzędach, bądź miasta, tudzież gminach gdzie rządzi PO.
    Podałem to jako ciekawostkę, a oczywiście dwóch naczelnych "januszy" - proPOwców się obruszyło.

Zresztą, wystarczyło oglądać czwartkowe wydanie "W tyle wizji", dzwonił facet z Płocka i to samo powiedział co ja usłyszałem od koleżanki. Akurat w Płocku dostali dwa dni wolnego za dzisiejszą obecność, a tam gdzie pracuje moja koleżanka - jeden dzień.

Komentarz

• Dla mnie PO to to samo gow.no jak PIS wiec masz pecha

A podawanie jakies informacji bo "kolezanka tak powiedziala" jest tak samo wiarygodne co info o frekwencji podane przez Błaszc...ee sorry przez policje

Komentarz

• Wiarygodny januszu polityki - ale sama GaZownia podała, że jest 7-10 tys Ups

Komentarz

• Zamieszczone przez Janusz81
          Dla mnie PO to to samo gow.no jak PIS wiec masz pecha

A podawanie jakies informacji bo "kolezanka tak powiedziala" jest tak samo wiarygodne co info o frekwencji podane przez Błaszc...ee sorry przez policje
          Podałem to jako ciekawostkę.
          Bądź lemingiem i nie wierz w to. I myśl nadal, że te myljony przyjechały w obronie Konstytucji czy tam wolności. Nie wiem jakie to hasło jest tego marszu. Bez odbioru.

Komentarz

• Zamieszczone przez Janusz81
            Dla mnie PO to to samo gow.no jak PIS wiec masz pecha

Już ci pisałem koderska kurwo z Obornik, żebyś poszukała innego forum.
            Mioduski won
            Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37
            Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą

Komentarz

• Dla muppeta i janusza:
              https://twitter.com/slysze/status/860799741197783040

Ale nadal wierz w to, że ci ludzie przyjechali "dobrowolnie" i bez pchania na siłę

Komentarz

• Było też w **** młodzieży z KOD-u. Napełniali puchy dla alimenciarza:

"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                "
                Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Tylko broń cię Panie Boże, mapet i janusz zabierać ze sobą legijne barwy na marsz .
                  Za kibicowski trud, za święte barwy Twe...

Komentarz

• Jeśli ktoś się kręcił dziś w okolicach tego cyrku, to prośba o ocenę kibicowskim okiem (zaprawionym w szacowaniu frekwencji) tego ilu faktycznie ludzi mogło się tam dziś zebrać. Ratusz mówi o 90.000, policja o 9.000 (w kulminacyjnym momencie 12.000).
                    Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                    - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                    Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Ja się nie kręciłem, ale widać było nawet w TV że się rozciągnęło prawie z punktu startowego do docelowego (2,5km). Więc mogłaby się psiarnia nie kompromitować tymi 9000. No chyba że to montaż był.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tuzin
                        Ja się nie kręciłem, ale widać było nawet w TV że się rozciągnęło prawie z punktu startowego do docelowego (2,5km). Więc mogłaby się psiarnia nie kompromitować tymi 9000. No chyba że to montaż był.
                        Godzina 15:53 w/g TVN 24, tak więc odpowiedz sobie, czy montaż pomógł :

"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                        Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                        Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                        Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                        "
                        Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Przeciez co marsz jest to samo. Mariusz "totalna opozycja" Blaszczak wie lepiej

Godz 15:53 A nie ma zadnego screena z 17?

Edit: No ale przeciez Gazietka/Wybiorcza klamie?
                          Ostatnio edytowany przez Janusz81; 139864.

Komentarz

• My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Myślę że odpowiedni ludzie już kropkują i niedługo wszystko będzie jasne.

Komentarz

• Zamieszczone przez looking1916
                                Dla muppeta i janusza:
                                https://twitter.com/slysze/status/860799741197783040

Ale nadal wierz w to, że ci ludzie przyjechali "dobrowolnie" i bez pchania na siłę
                                Cały chłopski PSL, na bank gość z urzędu :d

Zamieszczone przez Mayhe(L)
                                Tylko broń cię Panie Boże, mapet i janusz zabierać ze sobą legijne barwy na marsz .
                                Daj spokój.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎