Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• O w cipkę, teraz doczytałem:
    Gdyby wybory odbyły się teraz, do Sejmu nie dostaliby się reprezentanci pozostałych partii. Na PSL zagłosowałoby 4 procent respondentów (spadek o 1 punkt procentowy). Na 4 procent głosów mogłoby liczyć także SLD. Po 2 proc. wyborców chciałoby głosować na ugrupowanie Wolność Janusza Korwin-Mikkego oraz na Partię Razem. Poparcie dla nich nie zmieniło się od marca.
    Dziwne

:głaszczekota:
    Ostatnio edytowany przez Jaco; 1067.
    "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
    Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
    Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
    Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
    "
    Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Ktoś kumaty skomentuje dzisiejszą wypowiedź Pawła Kukiza? Mam na myśli tą w Sejmie podczas debaty.
      Dla mnie pięknie skwitował współpracę z UE
      [...] Polak, co nie chciał zostać Kainem,
      Że chciał być wiernym ojczyźnie synem,
      Chciał jej wolności w słońcu i chwale,
      A że śmiał mówić o tym zuchwale,
      Że nie chciał, by go więziono, bito,
      Był reakcyjnym polskim bandytą. [...]

Komentarz

• Zamieszczone przez brunak
        Ktoś kumaty skomentuje dzisiejszą wypowiedź Pawła Kukiza? Mam na myśli tą w Sejmie podczas debaty.
        Dla mnie pięknie skwitował współpracę z UE
        Nie jestem kumaty, ale żartobliwie skomentuję:
        Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
        "
        Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi
          I nawet Misiewicz pogratulował ;-).
          Poprawa wizerunku natychmiastowa, ale już się doszukują...

Komentarz

• Komentarz

• PIS pokazuje socjalistyczne oblicze:

Komentarz

• Kowal po podstawówce przemówił http://futbolfejs.pl/inne/wojciech-k...-sie-twittera/

Komentarz

• Zamieszczone przez klamot1916
                  W ogólnym bełkocie najlepszy ten fragment:

Ręce mi opadają, gdy patrzę na moją córkę, która zna trzy języki, kończy uniwersytet i nie ma w Polsce przyszłości, bo nie jest jakimś Misiewiczem i musi wyjeżdżać do Sewilli.
                  Legia to życie

Komentarz

• Jak dla mnie w punkt:

Trzeba to jasno powiedzieć: książka prof. Krzysztofa Szczerskiego „Utopia Europejska” jest naprawdę znakomita, nie tylko trafiająca w sedno wielu dylematów, jakie dzisiaj przeżywamy i musimy rozstrzygnąć, ale także dostarcza niesłychanie bogatego materiału faktograficznego i analitycznego. Mało kto zna tak świetnie mechanizmy Unii Europejskiej, jak właśnie autor tej publikacji; zostały tu one opisane językiem adekwatnym do ich złożoności - pisze w nowym numerze miesięcznika WPIS minister obrony narodowej Antonii Macierewicz.
                    "Jak się wyrosło w komunizmie, to nie można było nie mieć antykomunistycznego nastawienia"

WOLNOŚĆ dla JANUSZA WALUSIA!

Komentarz

• Funkcjonariusze z wrocławskiej Delegatury CBA zatrzymali kolejne dwie osoby w śledztwie dotyczącym m.in. byłego senatora RP VIII kadencji Józefa P. oraz Jarosława W. asystenta senatora. Sprawa ma związek z korupcją poinformowało w komunikacie Centralne Biuro Antykorupcyjne .

Jak czytamy w komunikacie, zatrzymani zostaną przewiezieni do prokuratury, gdzie usłyszą zarzuty popełnienia przestępstw o charakterze korupcyjnym€“ wręczania korzyści majątkowych.
                      Jeszcze przed oficjalnym komunikatem CBA o zatrzymaniu kolejnych dwóch osób informował na Twitterze dziennikarz "Do Rzeczy" Cezary Gmyz.

Przypomnijmy, że wcześniej w związku z tą sprawą agenci CBA zatrzymali dwanaście osób, w tym byłego senatora z ramienia Platformy Obywatelskiej Józefa Piniora oraz Jarosława W.€“ asystenta senatora, podającego się za dyrektora biura senatorskiego.
                      Zatrzymania są efektem postępowania prowadzonego od 2015 roku przez Centralne Biuro Antykorupcyjne, na zlecenie ówczesnej Prokuratury Apelacyjnej w Poznaniu. Później śledztwo zostało powierzone przez Wydział Zamiejscowy Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Poznaniu do prowadzenia w całości CBA.
                      "
                      Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Komentarz

• No i? Ja bym chętnie usłyszał jego komentarz do własnych wypowiedzi z jesieni 2015, że lato 2016 będzie momentem militarnego przesilenia, w którego efekcie Polska przestanie istnieć. Oczywiście, jak to u niego, z zastrzeżeniami, że on "tak tylko interpretuje i łączy ogólnodostępne fakty, oczywiście chciałby się mylić...", ale jednocześnie wieszczy apokalipsę - buuu!.

No i o masonerii ze szczególnym uwzględnieniem Rytu Szkockiego mógłby jednak przed tym swoim wieszczeniem trochę poczytać. Ale to najmniejszy drobiazg w tym całym "wykładzie".
                          My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Był wybuch bomby termobarycznej, a nie było zamachu? Tak pytam, bo wiek jeszcze pozwala na kamasze i nie wiem czy robić zapasy w razie w.

Komentarz

• Zamieszczone przez Muppet_Show
                              Był wybuch bomby termobarycznej, a nie było zamachu? Tak pytam, bo wiek jeszcze pozwala na kamasze i nie wiem czy robić zapasy w razie w.
                              Jeśli wiek pozwala na kamasze, to nie rób zapasów, armia da ci jeść.

Komentarz

• Zamieszczone przez Hermit
                                Jeśli wiek pozwala na kamasze, to nie rób zapasów, armia da ci jeść.
                                Mi da. Muszę wcześniej zadbać o rodzine.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎