Zamieszczone przez Z.
Zobacz posta
Jednak elektorat liberalny czy też "antypis" jest dość duży i ktoś te głosy musi zgarnąć. Choć pewnie po ciamajdanie jakaś część odpuści sobie wybory.
I tak jak pisał Foxx - PJK mówił, że te wahnięcie w sondażach było niejako wliczone. Choć tutaj myślę, że trochę się przejechali, bo pewnie mieli nadzieję, że wobec sprzeciwu Polski nie wybiorą Ryżego. Niemniej jednak jestem podobnego zdania jak PJK - tego śmiecia nie można było poprzeć i mi osobiście bardzo podobała się postawa Pani Premier w Brukseli.
Sondażu wielokrotnie skompromitowanego pajaca Marcinka Dumy nie ma co komentować i nie wiem co ktoś go wrzuca. Aha, wrzucił go midzi, więc już się nie dziwię

Trzeba poczekać na kolejne sondaże. Pewnie PISowi pójdzie lekko w dół, PO wzrośnie kosztem N i znów będziemy mieli polaryzację na dwa obozy, ale na dłuższą metę spodziewam się raczej 35-40 PIS, 18-23 PO.
Być może PiS widząc żenadę, jaką sobą reprezentuje opozycja poczuł się zbyt pewnie i tutaj mam nadzieję, że PJK ich szybko zdyscyplinuje.
No i cały czas mam nadzieję, że powstanie coś poważnego na prawo od PiS i zdobędzie te kilkanaście % w 2019, tak żeby wreszcie można było zmienić Konstytucję. Czego sobie i wam życzę

Pzdr
Komentarz