Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Komentarz
-
Teraz k‌ my. Na całego!
W rok czasu ponad 1000 osób.Komentarz
-
Dziś Puls Biznesu podsumował rok działalności PIS:
(żeby nie było, że są nieobiektywni to w 2012 jechali po PO i PSL)
W 2012 r. opublikowaliśmy w „PB” dwie listy działaczy PO i PSL, członków ich rodzin i znajomych na państwowym garnuszku. Każda składała się z ponad 400 nazwisk i była świetną ilustracją tego, co zostało z obietnic Donalda Tuska, który w exposé z 2007 r. solennie deklarował zakończenie „politycznego procederu zawłaszczania spółek z udziałem skarbu państwa”. Tamte listy powstały po prawie pięciu latach rządów koalicji PO-PSL. Dzisiejsza publikacja „PB”, z 1000 nazwisk nominatów PiS dowodzi, że obecnie rządzący już w rok przebili poprzedników, i to z nawiązką.
Czytaj więcej na http://www.pb.pl/4654149,89526,teraz-k-my-na-calego?Komentarz
-
Co prawdą PiS jest pierwszą partią, która konsekwentnie realizuje swoje obietnice wyborcze, ale jesteś zawiedziony. Jest w tym logika.
Dziś Puls Biznesu podsumował rok działalności PIS:
(żeby nie było, że są nieobiektywni to w 2012 jechali po PO i PSL)
W 2012 r. opublikowaliśmy w „PB†dwie listy działaczy PO i PSL, członków ich rodzin i znajomych na państwowym garnuszku. Każda składała się z ponad 400 nazwisk i była świetną ilustracją tego, co zostało z obietnic Donalda Tuska, który w exposé z 2007 r. solennie deklarował zakończenie „politycznego procederu zawłaszczania spółek z udziałem skarbu państwaâ€. Tamte listy powstały po prawie pięciu latach rządów koalicji PO-PSL. Dzisiejsza publikacja „PBâ€, z 1000 nazwisk nominatów PiS dowodzi, że obecnie rządzący już w rok przebili poprzedników, i to z nawiązką.
Czytaj więcej na http://www.pb.pl/4654149,89526,teraz-k-my-na-calego?Komentarz
-
Komentarz
-
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Ale czego oczekujesz? Wkleiłeś link, kto chciał - przeczytał, kto nie chciał - nie przeczytał. Widocznie temat nie interesujący, skoro nikt go nie podjął. Jak chcesz o tym porozmawiać, to jest na przykład forum gazeta.pl, tam bankowo znajdziesz chętnych.
Żeby nie było całkiem OT: poparcie dla partii politycznych od ostatnich wyborów. Myślę, że dość wiarygodne dane, bo brane są pod uwagę wszystkie sondaże z danego miesiąca i liczone jest średnia. Źródło: Palade.
Widać, że praktycznie status quo zachowany.
PIS 35-39
PO 17-20
K'15 8-11
Tylko u nowoczerskich skacze.Ostatnio edytowany przez b.; 12257.Komentarz
-
Cóż, myślę, że duża część polskiego społeczeństwa (większa,mająca styczność z władzą) w wieku 30+, jest ofiarą medialnej manipulacji i nieumiejętnością logicznego myślenia. Co dziwi niezmiernie, bo przecież Ci ludzie (trochę starsi od 30+, powiedzmy 45+) walczyli z komuną a tu dają się tak łatwo manipulować i w imieniu obrony demokracji popierają przewrót - obalenie legalnie wybranego rządu w demokratycznych wyborach. O ile pierwszą "nocną" zmianę, tłumaczyłem sobie tym że komuchy oddały władzę z zastrzeżeniami i cały przewrót był powodowany przymusem wypełnienia obietnic przez styropian o tyle nie jestem w stanie pojąć tego teraz.„Na gruzach starego świata powstał nowy, znacznie gorszy, skażony anglosaskim cynizmem, zakłamaniem i podłością. Bez porównania więcej zła wyrządzili na świecie anglosascy mężowie stanu niż Hitler i Stalin razem wzięci. Tamci zabili ciała, ci zabili dusze milionów.” Zbigniew Blichewicz "Szczerba".Komentarz
Komentarz