Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez b.
    TVP Info 23:55.

Ktoś wie jak nazywa się poseł, który mówił "powiedz mi Nitras na czym ty dzisiaj jedziesz?"
    Dobry motyw był jak bodaj na tvn mówili, że politycy PiS limuzynami wydostali się z Sejmu, czego ilustracją było Cinquecento Posła Zaremby
    Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Zamieszczone przez hmB.
      Masz aż takie problemy z pamięcią, że nie wiesz co pisałem ze 2 dni wcześniej?
      Daj mu spokój gość ewidentnie robi sobie jaja podszywając się pod przeciętnego wyborcę nowoczesnych, czy tam platformy, których w ten sposób ośmiesza.
      Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP
        Daj mu spokój gość ewidentnie robi sobie jaja podszywając się pod przeciętnego wyborcę nowoczesnych, czy tam platformy, których w ten sposób ośmiesza.
        czytaj forum regularnie, jestem, wyborcą PiS.

Teraz k‌ my. Na całego!
        W rok czasu ponad 1000 osób.

Komentarz

• Dziś Puls Biznesu podsumował rok działalności PIS:
          (żeby nie było, że są nieobiektywni to w 2012 jechali po PO i PSL)

W 2012 r. opublikowaliśmy w „PB” dwie listy działaczy PO i PSL, członków ich rodzin i znajomych na państwowym garnuszku. Każda składała się z ponad 400 nazwisk i była świetną ilustracją tego, co zostało z obietnic Donalda Tuska, który w exposé z 2007 r. solennie deklarował zakończenie „politycznego procederu zawłaszczania spółek z udziałem skarbu państwa”. Tamte listy powstały po prawie pięciu latach rządów koalicji PO-PSL. Dzisiejsza publikacja „PB”, z 1000 nazwisk nominatów PiS dowodzi, że obecnie rządzący już w rok przebili poprzedników, i to z nawiązką.

Czytaj więcej na http://www.pb.pl/4654149,89526,teraz-k-my-na-calego?

Komentarz

• Zamieszczone przez Muppet_Show
            czytaj forum regularnie, jestem, wyborcą PiS.
            Co prawdą PiS jest pierwszą partią, która konsekwentnie realizuje swoje obietnice wyborcze, ale jesteś zawiedziony. Jest w tym logika.

Zamieszczone przez Pieczewo
            Dziś Puls Biznesu podsumował rok działalności PIS:
            (żeby nie było, że są nieobiektywni to w 2012 jechali po PO i PSL)

W 2012 r. opublikowaliśmy w „PB” dwie listy działaczy PO i PSL, członków ich rodzin i znajomych na państwowym garnuszku. Każda składała się z ponad 400 nazwisk i była świetną ilustracją tego, co zostało z obietnic Donalda Tuska, który w exposé z 2007 r. solennie deklarował zakończenie „politycznego procederu zawłaszczania spółek z udziałem skarbu państwa”. Tamte listy powstały po prawie pięciu latach rządów koalicji PO-PSL. Dzisiejsza publikacja „PB”, z 1000 nazwisk nominatów PiS dowodzi, że obecnie rządzący już w rok przebili poprzedników, i to z nawiązką.

Czytaj więcej na http://www.pb.pl/4654149,89526,teraz-k-my-na-calego?
            A ty nie miałeś przestać się tu udzielać? Jesteś słowny jak politycy PO

Komentarz

• Zamieszczone przez b.
              Co prawdą PiS jest pierwszą partią, która konsekwentnie realizuje swoje obietnice wyborcze, ale jesteś zawiedziony. Jest w tym logika.
              realizuje? przecież ustaliliśmy że nie realizuje. robi atrapy.

odniesiesz się do artykułu?

Komentarz

realizuje? przecież ustaliliśmy że nie realizuje. robi atrapy.

Nie wiem z kim to ustaliłeś, ale na pewno nie ze mną

Pucz obejrzało wczoraj ~3,3 mln widzów. Świetny wynik

Komentarz

• Zamieszczone przez SzydeL

Edit: A sory relacja Zaleskiej (tvn24) z sejmu i oczywiście sceny z Lisem też mocne.
                  Zdecydowanie najlepszy fragment

Ogólnie jak się ogląda ten film z dzisiejszej perspektywy to człowiek sobie uświadamia jaka to była groteska i co z niej zostało
                  349meczów*
                  71 goli*
                  58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                    Zdecydowanie najlepszy fragment

Ogólnie jak się ogląda ten film z dzisiejszej perspektywy to człowiek sobie uświadamia jaka to była groteska i co z niej zostało
                    Ja bym jeszcze dodał scenę z Janda, rozpaczliwy głos.... nie wyrabiałem ze śmiechu

Komentarz

Grunt, że ty się odnosisz do wpisów do ciebie kierowanych
                      "Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"

Komentarz

• Zamieszczone przez hmB.
                        Grunt, że ty się odnosisz do wpisów do ciebie kierowanych
                        człowieniu, ale do czego ja mam sie odnieść? Masz w moim poście jasno napisane: ostatnie zdanie jest kluczowe. Over.

a o sPISie cisza.

Komentarz

• Tusk przyleciał na pomoc do Wrocławia i tak jak na nocnej zmianie liczył głosy.

Donald Tusk podczas Nocnej Zmiany: Panowie, policzmy głosy! minuta 0:26

Komentarz

• Donald Tusk podczas Nocnej Zmiany: Panowie, policzmy głosy!

Komentarz

a o sPISie cisza.
                              Ale czego oczekujesz? Wkleiłeś link, kto chciał - przeczytał, kto nie chciał - nie przeczytał. Widocznie temat nie interesujący, skoro nikt go nie podjął. Jak chcesz o tym porozmawiać, to jest na przykład forum gazeta.pl, tam bankowo znajdziesz chętnych.

Żeby nie było całkiem OT: poparcie dla partii politycznych od ostatnich wyborów. Myślę, że dość wiarygodne dane, bo brane są pod uwagę wszystkie sondaże z danego miesiąca i liczone jest średnia. Źródło: Palade.

Widać, że praktycznie status quo zachowany.

PIS 35-39
                              PO 17-20
                              K'15 8-11

Tylko u nowoczerskich skacze.
                              Ostatnio edytowany przez b.; 12257.

Komentarz

• Zamieszczone przez looking1916
                                Ja bym jeszcze dodał scenę z Janda, rozpaczliwy głos.... nie wyrabiałem ze śmiechu
                                Pewnie starsi będą pamiętać, ale bodajże w 89 albo 90 był taki wywiad z Jandą a propos stanu wojennego i wypisz wymaluj taka sama reakcja (oczywiście zachowując proporcje - wtedy ludzie nie mieli komórek).
                                Cóż, myślę, że duża część polskiego społeczeństwa (większa,mająca styczność z władzą) w wieku 30+, jest ofiarą medialnej manipulacji i nieumiejętnością logicznego myślenia. Co dziwi niezmiernie, bo przecież Ci ludzie (trochę starsi od 30+, powiedzmy 45+) walczyli z komuną a tu dają się tak łatwo manipulować i w imieniu obrony demokracji popierają przewrót - obalenie legalnie wybranego rządu w demokratycznych wyborach. O ile pierwszą "nocną" zmianę, tłumaczyłem sobie tym że komuchy oddały władzę z zastrzeżeniami i cały przewrót był powodowany przymusem wypełnienia obietnic przez styropian o tyle nie jestem w stanie pojąć tego teraz.
                                „Na gruzach starego świata powstał nowy, znacznie gorszy, skażony anglosaskim cynizmem, zakłamaniem i podłością. Bez porównania więcej zła wyrządzili na świecie anglosascy mężowie stanu niż Hitler i Stalin razem wzięci. Tamci zabili ciała, ci zabili dusze milionów.” Zbigniew Blichewicz "Szczerba".

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎