Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
sztuczny w montażu. A płaczu salonu nie widzę na tt, raczej śmiech.
To się nazywa wyparcie. Psychologia zna takie określenie i mechanizm działania, kiedy fakty stają się niewygodne dla percepcji. A czy mieliśmy do czynienia z puczem to dowiemy się być może kiedyś, kiedy rozwiążą się języki i pojawią jakieś dokumenty. Historia zna takie przypadki.
A tak na marginesie proponuję kolego Muppet zapoznać się z takim materiałem. Kolega jest inteligentny więc nie powinno być problemu z ogarnięciem tematu. Wiem że to może wydawać się nieco archaiczne, ale metody od lat nie zostały zmienione, a raczej udoskonalone, świetnie to opisał Anatolij Golicyn. I nie na darmo główną książką od lat rosyjskich specsłużb jest słynna książka SUN TZU: Sztuka Wojny sprzed ponad 2500lat.
Może kolega Muppet wyciągnie jakieś wnioski czym jest dezinformacja, manipulacja masami, jak prowadzi się wojnę bez użycia czołgów, jak prowadziło się destabilizację całych państw itd.
A tak na marginesie mam pytanie. Ile osób znalazło w swojej skrzynce pocztowej kartę świąteczną z okazji Świąt Wielkanocnych 2016 i Świąt Bożego Narodzenia 2016 od Pani poseł Pomaskiej? Ja miałem dwa razy. Teraz wiem kto zacz.
Zmieniając temat - PJK zapowiedział dziś możliwe zmiany w ordynacji wyborczej, np. max 2 kadencje dla prezydentów. To jest to, co RAZ nazywa kopaniem w klatkę z małpą
"Pucz" -
Jak dla mnie to strzał prosto w pysk dla tych kretynów z opozycji.
Ps.Wygrana scena to ta gdzie babeczka mówi, że policja jest agresywna i robi sie niebezpiecznie.Oscar gwarantowany! Bidule nie widzieli agresywnej policji za poprzedniej władzy.
Edit: A sory relacja Zaleskiej (tvn24) z sejmu i oczywiście sceny z Lisem też mocne.
Ktoś wie jak nazywa się poseł, który mówił "powiedz mi Nitras na czym ty dzisiaj jedziesz?"
Nitras sam go przedstawił na początku sceny; Krzysztof Zaremba (PiS). Zresztą podobnie jak nitras został wybrany ze Szczecina - KZ to rodowity przedstawiciel "grodu Gryfa".
"Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"
Ostatnie zdanie jest kluczowe. Filmik jak ten pokazany nie dotrze do szerszego grona osób, można zrobić lepszy pokazujący inne, bardziej chwytliwe tematy ktore pokażą hipokryzje obecnej opozycji. Tylko tyle chciałem przekazać.
"Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"
Komentarz