Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Chiński hub w Łodzi c.d.: W związku z nagłym wzmożeniem publikacji i reakcji na temat udziału @amacierewicz w klęsce projektu obdzwoniłem ponownie ekspertów od Chin i kolei, żeby sprawdzić czy coś się zmieniło. Nic się nie zmieniło, usłyszałem, wszystkie zaś publikacje to mniej lub bardziej rozbudowane kopie tekstu z łódzkiej Wyborczej. Co lepsza jetem jedyną osobą która się z nimi kontaktowała od czasu tego tekstu.
https://www.facebook.com/pitupitupl/...79843335382177Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef Mackiewicz
Komentarz
-
Zamieszczone przez bloniaq Zobacz postaRafał Otoka-Frąckiewicz na fb
https://www.facebook.com/pitupitupl/...79843335382177Za kibicowski trud, za święte barwy Twe...
Komentarz
-
Piskorski (ten z partii Zmiana) ponoć ma stawiane zarzuty współpracy dla wywiadu chińskiego, początkowo zarzuty dotyczyły współpracy dla wywiadu ruskiego. Nie wiem ile w tym przecieku prawdy a ile propagandy, ale zakładając prawdę to pod przykryciem mamy do czynienia z jakąś międzynarodową rozgrywką, co ciężko mnie się nie klei z ostatnią wizyta PAD w Chinach, chyba że prezydent i rząd grają do innej zagranicznej bramki.
Komentarz
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaK. Kik od kiedy stał się takim zwolennikiem dobrej zmiany?
Komentarz
-
Zamieszczone przez piejo kury piejo Zobacz postaPiskorski (ten z partii Zmiana) ponoć ma stawiane zarzuty współpracy dla wywiadu chińskiego, początkowo zarzuty dotyczyły współpracy dla wywiadu ruskiego. Nie wiem ile w tym przecieku prawdy a ile propagandy, ale zakładając prawdę to pod przykryciem mamy do czynienia z jakąś międzynarodową rozgrywką, co ciężko mnie się nie klei z ostatnią wizyta PAD w Chinach, chyba że prezydent i rząd grają do innej zagranicznej bramki.
Komentarz
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaK. Kik od kiedy stał się takim zwolennikiem dobrej zmiany?
A tym, którzy wieszczyli koniec PISu pozostaje pieniactwo i ból dupy
Komentarz
-
Rozumiem, że spotkanie liderów o 14.00 będzie tajne?[...] Polak, co nie chciał zostać Kainem,
Że chciał być wiernym ojczyźnie synem,
Chciał jej wolności w słońcu i chwale,
A że śmiał mówić o tym zuchwale,
Że nie chciał, by go więziono, bito,
Był reakcyjnym polskim bandytą. [...]
Komentarz
-
Zamieszczone przez brunak Zobacz postaRozumiem, że spotkanie liderów o 14.00 będzie tajne?349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaNieźle wy*ujali Schetyne[...] Polak, co nie chciał zostać Kainem,
Komentarz
-
Zamieszczone przez brunak Zobacz postaJa to się boję, że to dwie opozycyjne partie ida na przewał z rządzącymi. Swetru pójdzie tam z takimi warunkami, że nikt się na to nie zgodzi a potem będzie narracja, że próbowaliśmy ale tamci nie chcieli i są partią autorytarną. Potem Schecia powie, że wiedział to od samego początku (dlatego nie chciał uczestniczyć w spotkaniu) i od nowa problem oraz zmniejszene zaufania do rządzących. Dziwi mnie bardzo czemu Schecia nie chce w tym uczestniczyć.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaNieźle wy*ujali Schetyne
Wjebali się strasznie z tą szopką sejmową, autozaoranie na poziomie do tej pory nieosiągalnym. I teraz są między młotem, a kowadłem - brnięcie dalej w tę błazenadę to wbijanie kolejnych gwoździ do trumny, wycofanie się to przyznanie do porażki, ale chyba jednak lepsze wyjście z tej patowej sytuacji.
Najnowszy sondaż od Marcinka Dumy (który pompuje zawsze .N a zaniża PiS):
PIS 34,7 (+4,6)
PO 17,1 (+2)
.N 13,3 (-7)
Kukiz 8,6
SLD 5,9
PSL 5,7
Jeżeli tak to wygląda w Ibris, to w rzeczywistości jest jeszcze dużo gorzej dla opozycji
Wjadą inne sondaże, to PIS będzie miał +40.
Komentarz
-
PAD podpisał się pod reformą w oświacie, ale grozi palcem.[...] Polak, co nie chciał zostać Kainem,
Komentarz
-
Zamieszczone przez brunak Zobacz postaPAD podpisał się pod reformą w oświacie.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
Komentarz