Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
To jest rodzaj zemsty nie wiadomo za co. Ja mam na utrzymaniu jeden dom, drugi dom na Mazurach. Poza tym mój syn nie pracuje – żaliła się żona komunistycznego generała.
No biedaczyny.[...] Polak, co nie chciał zostać Kainem,
Że chciał być wiernym ojczyźnie synem,
Chciał jej wolności w słońcu i chwale,
A że śmiał mówić o tym zuchwale,
Że nie chciał, by go więziono, bito,
Był reakcyjnym polskim bandytą. [...]Komentarz
-
jakoś mi umknęła ta informacja wcześniej. Morawiecki to jednak jest jeszcze większy ***** niż możnaby wnioskować z jego popisów w ostatnich miesiącach. Nie ma to jak reklamować wałek giełdowy i to jeszcze kilka dni przed (kolejną) emisją akcji.
Komentarz
-
O ja jebie: https://dorzeczy.pl/kraj/16887/Lewan...-Warszawy.html
Zastanawiam się co będzie następne. Polską rządzi reżim autorytarnego dyktatora, jest jak w stanie wojennym, teraz porównanie do rzezi w Aleppo.
Czy oni mają ludzi aż za takich idiotów?Komentarz
-
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
-
Widać w takim razie, że ich targetem wyborczym są skrajni idiociBo to, że niektórzy to łykają to fakt - wystarczy obejrzeć jakieś wypowiedzi na spędach kodomitów.
Ale normalny człowiek po wypowiedzi porównującej Aleppo do Warszawy spojrzy przez okno i powie "co on piierdoli?!".Komentarz
-
Widać w takim razie, że ich targetem wyborczym są skrajni idiociBo to, że niektórzy to łykają to fakt - wystarczy obejrzeć jakieś wypowiedzi na spędach kodomitów.
Ale normalny człowiek po wypowiedzi porównującej Aleppo do Warszawy spojrzy przez okno i powie "co on piierdoli?!".
Dlatego niech pierdolą jak najczęściej w ten sposób."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
-
Zastanawiam się co będzie następne. Polską rządzi reżim autorytarnego dyktatora, jest jak w stanie wojennym, teraz porównanie do rzezi w Aleppo.
Czy oni mają ludzi aż za takich idiotów?Komentarz
-
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
-
Tak czy inaczej w dwojaki sposób można zrozumieć jego wypowiedź.[...] Polak, co nie chciał zostać Kainem,
Że chciał być wiernym ojczyźnie synem,
Chciał jej wolności w słońcu i chwale,
A że śmiał mówić o tym zuchwale,
Że nie chciał, by go więziono, bito,
Był reakcyjnym polskim bandytą. [...]Komentarz
-
Nie jaki Piątek z Wyborczej
Jeden z plusów rządów PiS-u.... Ból dupy lewactwa i obrońców układu magdalenkowego to miód na moje serceKomentarz
-
Czy oni mają ludzi aż za takich idiotów?
Rozumienie słowa pisanego czy wypowiedzi byłoby wielce porządane dla prowadzenia rzeczowej debaty publicznej.Komentarz
-
Ciekawie rozumiesz zdanie
(...)dlatego że dziś Parlament Europejski jest w gorączce wyborczej, patrzy na Aleppo - powinien patrzeć na ulice Warszawy - także liczymy w przyszłości na znacznie lepszą współpracę (...)Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.Komentarz
Komentarz