Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez eR_
    wiadomo jak dziś frekwencyjne manifestacja PiS i tych drugich?

5 - 30 tyś. Biorąc pod uwagę ich szumne zapowiedzi, to śmieszna frekwencja.

Komentarz

• Zamieszczone przez Hubalczyk
      Aż mi słów brak by to skomentować...

http://niezalezna.pl/90692-dali-poza...urat-tego-dnia
      To jest rodzaj zemsty nie wiadomo za co. Ja mam na utrzymaniu jeden dom, drugi dom na Mazurach. Poza tym mój syn nie pracuje – żaliła się żona komunistycznego generała.

No biedaczyny.
      [...] Polak, co nie chciał zostać Kainem,
      Że chciał być wiernym ojczyźnie synem,
      Chciał jej wolności w słońcu i chwale,
      A że śmiał mówić o tym zuchwale,
      Że nie chciał, by go więziono, bito,
      Był reakcyjnym polskim bandytą. [...]

Komentarz

• jakoś mi umknęła ta informacja wcześniej. Morawiecki to jednak jest jeszcze większy ***** niż możnaby wnioskować z jego popisów w ostatnich miesiącach. Nie ma to jak reklamować wałek giełdowy i to jeszcze kilka dni przed (kolejną) emisją akcji.

Komentarz

• O ja jebie: https://dorzeczy.pl/kraj/16887/Lewan...-Warszawy.html

Zastanawiam się co będzie następne. Polską rządzi reżim autorytarnego dyktatora, jest jak w stanie wojennym, teraz porównanie do rzezi w Aleppo.

Czy oni mają ludzi aż za takich idiotów?

Komentarz

• Zamieszczone przez b.
            Owszem. Na przykładzie niektórych wypowiedzi "ałtorytetów" ale nie tylko, niebezpodstawnie.
            "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
            Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
            Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
            Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
            "
            Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Widać w takim razie, że ich targetem wyborczym są skrajni idioci Bo to, że niektórzy to łykają to fakt - wystarczy obejrzeć jakieś wypowiedzi na spędach kodomitów.

Ale normalny człowiek po wypowiedzi porównującej Aleppo do Warszawy spojrzy przez okno i powie "co on piierdoli?!".

Komentarz

• Zamieszczone przez b.
                Widać w takim razie, że ich targetem wyborczym są skrajni idioci Bo to, że niektórzy to łykają to fakt - wystarczy obejrzeć jakieś wypowiedzi na spędach kodomitów.

Ale normalny człowiek po wypowiedzi porównującej Aleppo do Warszawy spojrzy przez okno i powie "co on piierdoli?!".

Dlatego niech pierdolą jak najczęściej w ten sposób.
                "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                "
                Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Otóż to

Jeszcze rok temu w mediach głównego nurtu zostałoby to przemilczane, a teraz - dzięki pani Paczuskiej - jakieś 4mln widzów o 19:30 dowie się jakim ******** jest Lewandowski z PO

Komentarz

• Zamieszczone przez b.
                    O ja jebie: https://dorzeczy.pl/kraj/16887/Lewan...-Warszawy.html

Zastanawiam się co będzie następne. Polską rządzi reżim autorytarnego dyktatora, jest jak w stanie wojennym, teraz porównanie do rzezi w Aleppo.

Traktujmy sprawy poważnie, wypowiedz Lewanfowskiego nie miała na celu porównanie sytuacjiw Aleppo do Polski a wskazać ze prowadzenie tematu praworządności w Polsce w momencie dramatu w Syrii i daty 13.12 nie jest najlepszym terminem.

Komentarz

• Zamieszczone przez Muppet_Show
                      Traktujmy sprawy poważnie, wypowiedz Lewanfowskiego nie miała na celu porównanie sytuacjiw Aleppo do Polski a wskazać ze prowadzenie tematu praworządności w Polsce w momencie dramatu w Syrii i daty 13.12 nie jest najlepszym terminem.
                      To mógł to wcześniej dogadać z Petru
                      349meczów*
                      71 goli*
                      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

Tak czy inaczej w dwojaki sposób można zrozumieć jego wypowiedź.
                        [...] Polak, co nie chciał zostać Kainem,
                        Że chciał być wiernym ojczyźnie synem,
                        Chciał jej wolności w słońcu i chwale,
                        A że śmiał mówić o tym zuchwale,
                        Że nie chciał, by go więziono, bito,
                        Był reakcyjnym polskim bandytą. [...]

Komentarz

• Nie jaki Piątek z Wyborczej

Jeden z plusów rządów PiS-u.... Ból dupy lewactwa i obrońców układu magdalenkowego to miód na moje serce

Komentarz

• Zamieszczone przez b.
                            O ja jebie: https://dorzeczy.pl/kraj/16887/Lewan...-Warszawy.html

Zamieszczone przez Benek
                            To mógł to wcześniej dogadać z Petru
                            Petru to idiota, Lewandowski mądry gość nigdy nie gadający głupot ( przynajmniej nie słyszałem).

Rozumienie słowa pisanego czy wypowiedzi byłoby wielce porządane dla prowadzenia rzeczowej debaty publicznej.

Komentarz

• Mupet tam pada takie jedno magiczne słowo: powinien...
                              #MuremZaBonusem

Komentarz

Zamieszczone przez Muppet_Show
                                Petru to idiota, Lewandowski mądry gość nigdy nie gadający głupot ( przynajmniej nie słyszałem).

Rozumienie słowa pisanego czy wypowiedzi byłoby wielce porządane dla prowadzenia rzeczowej debaty publicznej.

Ciekawie rozumiesz zdanie
                                (...)dlatego że dziś Parlament Europejski jest w gorączce wyborczej, patrzy na Aleppo - powinien patrzeć na ulice Warszawy - także liczymy w przyszłości na znacznie lepszą współpracę (...)
                                Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎