Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Ja po prostu uważam, że taka ustawa powinna wejść w życie 11 lipca w rocznicę Rzezi a nie kiedyś tam później. I nie rozumiem, dlaczego PiS tak się w tej sprawie zachowuje, w imię tych sztucznych relacji z Ukrainą?Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!Komentarz
-
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
-
kluczem do tej zagadki mogą być inicjały kilku polityków PiS odnoszących się negatywnie do tej uchwały. Nie chce mi się tego analizować
Koniec końców dzięki MDworczykowi jutro coś koło 1900 uchwala ma byc na Sejmie.Lieber tot als rot!!Komentarz
-
Komentarz
-
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
-
To Danka Wałęsowa by się nie załapała. Basia Jaruzelowa też mogłaby mieć problem:
http://www.fakt.pl/wydarzenia/polity...jugend/bj26ddz
Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu TapatalkaKomentarz
-
Z tymi podwyżkami to po prostu zwariowali. Jeszcze marketingowo im to wychodzi jak ośmiorniczki. No, brawo!"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."Komentarz
-
-
Tu nie trzeba być wybitnym specem od PR, żeby wiedzieć jak to będzie odebrane przez społeczeństwo, nawet żelazny elektorat PiS. (moment wybrali dobry, przed "sezonem ogórkowym" w polityce
)
Uznali, że należy się pensja Pierwszej Damie (słusznie! choć pomysł Kawy bardzo dobry) i że chorą sytuacją jest, żeby np. wiceminister gospodarki czy energii zarabiał 7k. Raz, że żaden specjalista za taki hajs i taką odpowiedzialność nie zgodzi się pracować, a dwa że dziwne jak pracownik zarabia wiecej od szefa (dyrektorzy departamentów).
Kolejna sprawa, która niektórym umyka - to o czym wspominał Jaco - zarobki będą uzależniione od wskaźników gospodarczych. Super pomysł.
Nie podoba mi się podwyżka dla posłów - oni akurat są bardzo uprzywilejowaną grupą i jak dla mnie to co zarabiają w zupełności jest wystarczające. Tu chyba taka zagrywka marketingowa, że nie dają tylko sobie (rządowi), ale wszystkim posłom i żeby atak ze strony opozycji był mniejszy ("przecież wy też dostaliście, trzeba było sie zrzec"). Co nie zmienia faktu, że to akurat mi się nei podoba.Komentarz
-
Uznali, że należy się pensja Pierwszej Damie (słusznie! choć pomysł Kawy bardzo dobry) i że chorą sytuacją jest, żeby np. wiceminister gospodarki czy energii zarabiał 7k. Raz, że żaden specjalista za taki hajs i taką odpowiedzialność nie zgodzi się pracować, a dwa że dziwne jak pracownik zarabia wiecej od szefa (dyrektorzy departamentów).349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
-
Komentarz
-
Warto pamietac, ze przynajmniej u poslow dochodza jeszcze konkretne zarobki z figurowania w roznych komisjach, zespolach, etc.. To nie jest tak, ze oni maja tylko te podstawe, ich pensja jest duzo wieksza. Pomijam juz to, ze wiele kosztow moga sobie odpisac.Królu Zygmuncie! Powiedz nam, czyś
widział Warszawę tak piękną jak dziś?Komentarz
Komentarz