Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
-
Smutne, ale prawdziwe. Tak wygląda polityka w Polsce od około 10 lat (a może i od 25? Chociaż kumulacja jest za rządów po/pis, oni by bez siebie żyć kurva nie mogli).
q[-_-]pKomentarz
-
to strasznie przykre takie cośLieber tot als rot!!Komentarz
-
Lewactwo pod domem Jarosława Kaczyńskiego nabija się z nas kibiców i śpiewają teksty w stylu : I gdzie są Ci kibice, gdzie jest ta Legia...przykro...wiem, że był mecz, ale może teraz dalibyście możliwość ogarnąć temat i przybyć ?Komentarz
-
Tak jak kiedyś na Krakowskim Przedmieściu po tragedii smoleńskiej w haniebny sposób zachowywali się zwolennicy Palikota, tak dziś przed domem Jarosława Kaczyńskiego na warszawskim Żoliborzu skandaliczne hasła głosi grupa osób o podobnych do zwolenników Palikota poglądach.
Apelujemy do wszystkich mieszkańców Warszawy, którym leży na sercu dobro Ojczyzny, którzy popierają obecny rząd oraz prezydenta, aby jak najszybciej i najliczniej stawili się przed domem prezesa Prawa i Sprawiedliwości.
Adres – Żoliborz, ul. Mickiewicza 51.Komentarz
-
Takiej riposty się spodziewałem
Tyle, że kibola potrafią stanąć i iść koło siebie jak jest taka potrzeba (MN, większość w barwach, jest spokój), a nie wyobrażam sobie flag/sztandarów/chujwieczego pisu i po kołoo siebie.
To z tym dziennikarzem na Krakowskim Przedmieściu to był pikuś, przy tym co by się tam działo
A te bojówki z Krakowskiego tam są? Czy jak trwoga to do kibolstwa?
Każdy dobrze wie, że mieli zamiar tam przyjść, więc jak ktoś będzie chciał się tam udać to się uda, nie musisz się aż tu rejestrować. Wpadłeś na forum kibiców Legii, a nie masz ani jednego posta w innym temacie.
Napisz na kibice.net.Ostatnio edytowany przez LOL3K; 1390.q[-_-]pKomentarz
-
Min. Antoni Macierewicz zapowiedział wyłączanie materiałów będących w gestii MON ze Zbioru "Z" IPNPodstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.Komentarz
-
Już wiadomo jak policzyli te 50 tysięcy. Zarówno hania jak i jej zastępca od którego jako urzędnika miasta pochodzi ta liczba sami tam szli. Normalnie szli i liczyli jednocześnie.
"bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010
"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015Komentarz
-
Komentarz
-
Ale widać gołym okiem że mają taką narrację opłaconą żeby wypromować pet.ru na drugiego tuska i robią co mogą w tym kierunku. Tutaj 50000, tam 25% i bruksela zachwycona."bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010
"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015Komentarz
-
Pet.ru to akurat już wyrósł na głównego opozycjonistę i te 25 % wcale nie musi być wyssane z palca. Przykład, mój tato i mój teść (dodam, że słabo się znają), oboje zatwardziali platformowcy, z którymi nie idzie porozmawiać o polityce, bo moja racja jest prawdziwa a co ty mi tu moherze pierdolisz. Mówią po prostu jakby ktoś im wcześniej kartkę wysłał z narracją "o dobrze, że ten Petru jest, nowy człowiek niezabetonowany i prawdę mówi, on tylko jedyny mówi prawdę". Każdy nowy sympatyk .NO powtarza to samo jak mantrę "Petru mówi prawdę". Naprawdę przeraża mnie to jak jest łatwo człowiekiem zamanipulować, szczerze nie spodziewałem się, że projekt .nowoczesnaPO wypali, ale po kilku przykładach jestem pewny, że oni spokojnie powalczą o wygraną w następnych wyborach.Chamstwo i Arogancja.
Komentarz
-
Ziemkiewicz taki pewny nie jest. W każdym razie chciałbym tylko nieśmiało zwrócić uwagę na Wasze przedwyborcze stanowisko na temat nieprzebranych kadr PiSu. Psy szczekają ale chyba nie zależy na ich szczekaniu żadnej karawanie. Albo ten Kowalski jest taki dobry i się go broni, albo nie jest potrzebny i się go nie desygnuje.Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef MackiewiczKomentarz
Komentarz