Szerokość ulic podobna więc to najlepiej obrazuje, że MN był kilka razy dłuższy,a skoro przyjęło się, że było na nim 100 tys., to wczoraj nie przekroczono nawet 20 tys. Na moje oko 12 tys.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
-
Ostatnio edytowany przez spotter_spotterow; 49956."bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010
"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015Komentarz
-
Nie można w godzinie śmierci zostawić przyjaciół samych, nie można ratować tylko swojego życia, uszczuplając i tak niewielkie szanse ocalenia oddziału.
Pada decyzja: Wracamy!
Po godzinie doszli do włazu, drabinką wspięli się w górę, wychodzili kolejno, Tadeusz ciągnął erkaem za lufę, Józek popychał broń od dołu, za nimi wyszedł mały Kajtek, z uwielbieniem patrzący na Tadeusza. Wrócili w znane już sobie gruzy, wrócili z erkaemem do przyjaciół.Komentarz
-
Komentarz
-
Marsz targowiczan vs Marsz obrony Bogusława Kowalskiego - 0:1. Szkoda, że nikomu nie chciało się protestować np. przy okazji podniesienia wieku emerytalnego. Byłem na dwóch grudniowych marszach PIS i ten chyba najokazalszy. Tylko co dalej?Komentarz
-
Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu TapatalkaKomentarz
-
Komentarz
-
1:30 prof. Dudek o roli PiSu w III RP, cała reszta to czysto polityczny spektakl i walka o interesy poszczególnych klanów.
Komentarz
Komentarz