Wszystko co piszesz to racja. Niemniej jest to już demonstracja a pikieta. Jak napisałem wcześniej, sami nie spodziewali się takiej frekwencji. Wynik niezły, ale biorąc pod uwagę liczbę pracowników sfery budżetowej w Warszawie, którzy boją się o swoje stanowiska, to faktycznie - nic szczególnego.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Wszystko co piszesz to racja. Niemniej jest to już demonstracja a pikieta. Jak napisałem wcześniej, sami nie spodziewali się takiej frekwencji. Wynik niezły, ale biorąc pod uwagę liczbę pracowników sfery budżetowej w Warszawie, którzy boją się o swoje stanowiska, to faktycznie - nic szczególnego.
Bo na podstawie fotek które latają w sieci to nie dałbym temu spędowi więcej niż 5000 osób.Lieber tot als rot!!Komentarz
-
Ale jak wielką ironią jest to, ilu ludzi którzy głosowali na PiS już po 2 miesiącach mają ich w dupie i są dziś na tej manifestacji. Ludzi, którzy uczęszczają na MN również.Ostatnio edytowany przez LOL3K; 1390.q[-_-]pKomentarz
-
LOL3K - trzeba było przyjść i posłuchać co bredzą (tak wiem, żadna to przyjemność). Rozmowy tylko o jednym, taka stabilizacja życiowa a ci faszyści chcą wszystko zburzyć.Komentarz
-
Ale konkretnie.
Kto i czego się boi?
Taka sama była gadka podczas tych spacerów Komorowskiego 11.11, że ludzie są zastraszani, aby iść z nim na ten spacer albo chvj z premii, zwolnienie etc., co było wyssaną z palca bzdurą.
Znam z dobre 50 - 60 osób pracujących w przeróżnych urzędach, na różnym szczeblu i nikt tego nie potwierdził, nie było wywieranej żadnej presji.
Trzeba było przyjść i posłuchać? Chyba oszalałeś. Nie wybieram się nigdzie ani z jedną, ani z drugą stroną.q[-_-]pKomentarz
-
Jutro, 13 grudnia trzeba licznie wstawić się o 13:00 na Pl. Trzech Krzyży na Marszu Wolności i Solidarności.Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie.Komentarz
-
Ale konkretnie.
Kto i czego się boi?
Taka sama była gadka podczas tych spacerów Komorowskiego 11.11, że ludzie są zastraszani, aby iść z nim na ten spacer albo chvj z premii, zwolnienie etc., co było wyssaną z palca bzdurą.
Znam z dobre 50 - 60 osób pracujących w przeróżnych urzędach, na różnym szczeblu i nikt tego nie potwierdził, nie było wywieranej żadnej presji.
Trzeba było przyjść i posłuchać? Chyba oszalałeś. Nie wybieram się nigdzie ani z jedną, ani z drugą stroną.
Jutro, mam nadzieję, będzie chwila prawdy a Ty siedź przed netem i licz, czekając na swoją chwilę.Komentarz
-
Komentarz
-
Co wy tam wiecie, przed chwilą na WSI24 podali, że mogło być nawet 50 tysięcy ludzi...
Ja tak się zastanawiam bo ci ludzie dziś protestujący to chyba przez te 8 lat żyli w innej rzeczywistości. W jakimś innym wszechświecie. Zachowują się tak jak by to PiS rządziło te ostatnie 8 lat w Polsce a państwo pozostawiono w ruinie przez nich. Naprawdę czemu ten naród jest taki kur*a głupi. Dla mnie jako młodego człowieka to jest po prostu straszne.
Pewnie większość tych matołów dziś protestujących w ogóle nie ma pojęcia czym i po co jest w ogóle ten trybunał. Ale ch*j, partia kazała przyjechać, po 300 stówki sypneli to jedziemy na Warszawę protestować jakie to autorytarne rządy są od 2 miesięcy w kraju.
Paranoja..."Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
WiedźminKomentarz
-
-
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".Komentarz
-
W sumie gówno im to da że tam dziś byli ale ja szczerze jestem w szoku, że tyłu ich tam przyszło. Na pewno nie było ich 50 tys ale na pewno więcej niż 5 jak ktoś tu pisał.
Tylko ja się pytam gdzie oni byli przez 8 ostatnich lat???349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
Komentarz