Zamieszczone przez Buziek_LG
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaSerio chce wam się rozpatrywać życiorys i dochody pani Nikt?
Ponadto, dzięki głównemu ściekowi to już Żywa Legenda Obalania Komuny------------------------------------------------
Hey man, you know I'm really OK
The gun in my hand will tell you the same
Komentarz
-
Czy ktoś się spotkał z przekazywaną pocztą pantoflową informacją, aby nie korzystać z metra 12.12, z powodu groźby zamachu? Źródłem miałaby być kobieta, wskazująca muzułmaninowi że wypadł mu portfel, na co ten rzekomo udzielił jej rady aby wystrzegać się podróży metrem rzeczonego dnia.
Informacja jest moim zdaniem oczywiście fałszywa ale zastanawia mnie jej zasięg. Ja np dostałem smsa od właścicielki mieszkania które wynajmuje, a ona niby dostała od sąsiadki.Ostatnio edytowany przez bloniaq; 48555.Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef Mackiewicz
Komentarz
-
Zamieszczone przez bloniaq Zobacz postaCzy ktoś się spotkał z przekazywaną pocztą pantoflową informacją, aby nie korzystać z metra 12.12, z powodu groźby zamachu? Informacje miałaby rozpowszechniać kobieta, wskazująca muzułmaninowi że wypadł mu portfel, na co ten rzekomo udzielił jej rady aby wystrzegać się podróży metrem rzeczonego dnia.
Informacja jest moim zdaniem oczywiście fałszywa ale zastanawia mnie jej zasięg. Ja np dostałem smsa od właścicielki mieszkania które wynajmuje, a ona niby dostała od sąsiadki.
Komentarz
-
Jeśli zasięg nie jest wielki to obstawiałbym raczej jakiś żart. Ale jeśli zasięg jest duży, lub informacja zdąży nawet wypłynąć do mediów widziałbym tu działanie intencjonalne. Podobna hipoteza padła już 3 tygodnie temu.
Od 16:50
Zdaje mi się, że taka poczta pantoflowa już w naszym kraju zadziałała podczas wyborów w 2007.
Ewentualnie karachan działaOstatnio edytowany przez bloniaq; 48555.Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef Mackiewicz
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaNa fb chodzi ta informacja. Co ciekawe mówi sie, że jak był kiedyś zamach w Londynie to była podobna sytuacja.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez bloniaq Zobacz postaInformacja jest moim zdaniem oczywiście fałszywa ale zastanawia mnie jej zasięg. Ja np dostałem smsa od właścicielki mieszkania które wynajmuje, a ona niby dostała od sąsiadki.
"Nieszczęsny człowiek, który posiada miłość, a szuka czegoś innego".
"Fanatycy wolności kończą jako teoretycy policji". (N. Davila)
Up the Anchor!
Komentarz
Komentarz