Kto może prosimy o przybycie. Pamiętajmy kto za nami stawał, gdy psie media i władza jechała po nas
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
-
W odpowiednim temacie było odnotowywane na bieżąco. Po co powtarzać tę propagandę? Przypominka - kronika wydarzeń na "Majdanie" ze szczególnym uwzględnieniem roli watah czerwono-czarnej oraz... żółtej.
o społeczeństwie, polityce, historii i mediach - blog prowadzony od roku 2006 [kontakt: [email protected]]My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.Komentarz
-
Retransmisja z wczorajszych obrad:
https://twitter.com/i/cards/tfw/v1/672105420891234305?cardname=__entity_video&hide_at tribution=true&native=true&earned=true
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
-
"Nieszczęsny człowiek, który posiada miłość, a szuka czegoś innego".
"Fanatycy wolności kończą jako teoretycy policji". (N. Davila)
Up the Anchor!Komentarz
-
Te ich krzyczenie "precz z komuną" i machanie konstytucją to szczyt hipokryzji, powinien znaleźć się w podręcznikach pod hasłem "hipokryzja" jako modelowy przykład.
A porównywanie tego zamieszania z TK do stanu wojennego to czyste skurwysyństwo. Jest to tak haniebne i żałosne, że nie wiem jak im to przez usta przechodzi. Zero szacunku do ludzi, którzy wtedy stracili życie.Komentarz
-
https://www.youtube.com/watch?v=djW3XP-rmeI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=ZRkm8fTnl9s
https://www.youtube.com/watch?v=XvGAriMA_Ho
Ostatnio edytowany przez Jaco; 1067."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
-
Jasna sprawa, kolego.Ja te linki wrzucam dla nieuświadomionych.
Do pośmiania się dla czytelników, potrafiących wyłapywać pewne słowne niuanse, polecam szczerze ten profil na TT:
Ostatnio edytowany przez Jaco; 1067."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
-
Jak oceniacie orędzie Prezydenta Dudy?
Jak dla mnie niestety zabrakło Prezydentowi jaj. Miał jaja, żeby podjąć niepopularną decyzję o uniewinnieniu Kamińskiego, a zabrakło mu, żeby odnieść się do decyzji Trybunału, a na to chyba większość czekała.
Zawiodłem się.Komentarz
-
A ja zamarłem. Normalnie gębę rozdziawiłem i kvrwa myślałem, że śnię. Latam po kanałach a tu fakty no to się zatrzymałem i akurat trafiłem na Justysię Posrankę a po niej materiał o "bohaterce" stanu wojennego. Dawno się tak nie nabuzowałem, słabe mam jednak nerwy. Ale już ochłonąłem i tak sobie myślę, że jednak sporo wśród oglądających to gówno i głosujących na lewo jest ludzi znających prawdę o tej babie i następnym razem podrapią się po głowie 5razy zanim bezmyślnie łykną jakąś historię puszczaną w tej stacji. Zatwardziali bezgranicznie wierzący w jedynie słuszną prawdę zostaną przy swoim ale nie jedna wahająca się osoba znająca historię tego łamistrajka i oglądająca codziennie TVN o 19:00 a sporo jest takich obczai, że coś jest jednak nie tak w tej TV i w przyszłości już nie będzie aż tak ślepo ufna.Komentarz
-
PAD razem z Kaczyńskim chce po prostu zniszczyć obecny TK. To jest cel. Obywatele mają powinność przeciwstawić się bezprawiu.
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Komentarz