Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• No konkretne wystąpienie Siarkowskiej (Kukiz'15, RN) z licznymi pytaniami do PiS ws. obronności, armii i imigrantów.

Robert Winnicki:

9. punkt porządku dziennego: Przedstawienie przez prezesa Rady Ministrów programu działania Rady Ministrów z wnioskiem o udzielenie jej wotum zaufania....
    Ostatnio edytowany przez kresowiak1993; 58096.

Komentarz

• "Prezes Rady Ministrów Beata Szydło na wniosek Ministra Sprawiedliwości Zbigniewa Ziobry powołała dzisiaj Patryka Jakiego na stanowisko Sekretarza Stanu oraz Marcina Warchoła na stanowisko Podsekretarza Stanu w Ministerstwie Sprawiedliwości."

archiwalny wywiad LL! z kibicem Legii -> http://legionisci.com/news/50447_Kon..._na_mecze.html

Komentarz

• Czy tylko mnie wk.rwia ta łysa pała Rutnicki z PO ? Koleś w każdym programie zachowuje się jakby się wcześniej czegoś naćpał.

Komentarz

• Rozumiem że Kukizowcy nie udzielając wotum zaufania rządowi premier Beaty Szydło już nie chcą opodatkować banków, hipermarketów, ani zmieniać konstytucji ? Banda klaunów, a nie antysystemowcy.

Komentarz

• Zamieszczone przez K.S. Zobacz posta
            Rozumiem że Kukizowcy nie udzielając wotum zaufania rządowi premier Beaty Szydło już nie chcą opodatkować banków, hipermarketów, ani zmieniać konstytucji ? Banda klaunów, a nie antysystemowcy.
            Prosiłbym o zdefiniowanie antysystemu. Najlepiej tak żeby dało się połączyć mityczną prawicę z mitycznym antysytemem pod jednym sejmowym sztandarem

Komentarz

• Jakoś nie wyobrażam sobie, aby partia rzekomo antysystemowa mogła zagłosować na systemową partię rządzącą. To wbrew wszelkiej logice

Komentarz

• Zamieszczone przez midzi Zobacz posta
                Jakoś nie wyobrażam sobie, aby partia rzekomo antysystemowa mogła zagłosować na systemową partię rządzącą. To wbrew wszelkiej logice
                Ale wstrzymać się od głosu mogła czy też nie(co zapowiadał pan Kukiz przed wyborami)? No i jak to się ma do wspólnych celów programowych
                Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Nie wiem, czy łączy ich jakaś wspólnota interesów. Wątpie, bo werbalnie, a w praktyce oba ugrupowania to niebo, a ziemia.

Komentarz

• Mają wspólne punkty programowe, ale nieważne w gruncie rzeczy.

Za Kulisy24
                    Jan Bury zatrzymany o 2 w nocy w Warszawie przez CBA na wniosek prokuratury apelacyjnej w Katowicach.
                    Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
                      Ale wstrzymać się od głosu mogła czy też nie(co zapowiadał pan Kukiz przed wyborami)? No i jak to się ma do wspólnych celów programowych
                      Też sądziłem, że jak się wstrzyma to będzie ok, a tak to nie bardzo wiem co chciał osiągnąć.

Kukiz wyjaśnia dlaczego głosował przeciw rządowi PiS

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
                        Dokładnie a tym bardziej, że posłowie Kukiza w swoich przemówieniach wygłaszali jakieś oczekiwania wobec TEGO rządu...
                        349meczów*
                        71 goli*
                        58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Wiemy kiedy Lis straci swój program w TVP

Wiemy kiedy Lis straci swój program w TVP - niezalezna.pl

Program „Tomasz Lis na żywo” pod koniec stycznia 2016 roku zniknie z anteny. Prezes TVP ujawnił, że zastąpi go inna audycja publicystyczna. Dodał, że prowadzącym na pewno nie będzie Kamil Durczok, czym uciął wszelkie plotki.

Daszczyński w rozmowie z wirtualnemedia.pl mówił o nowym programie publicystycznym w TVP. Podał, że na przełomie stycznia i lutego 2016 r. zniknie z anteny TVP2 „Tomasz Lis na żywo” i zastąpi go inna produkcja. Będzie ona emitowana na kanale pierwszym telewizji publicznej. Przy okazji uciął spekulacje dotyczące Kamila Durczoka.

Prezes TVP nie chciał zdradzić szczegółów. Powiedział tylko, że ma różne pomysły na program. Zaprzeczył, że prowadzącym będzie Kamil Durczok.
                          Nigdy mi to nie przyszło do głowy
                          – zapewnił. Dodał, że nowy program będą chcieli wprowadzić w środku ramówki zimowej w TVP1.
                          Chcemy profilować anteny. Miejsce dla publicystyki politycznej jest w Jedynce. Tam jest teraz tylko jeden mały program, czyli nadawana rano „Polityka przez kawie”
                          – tłumaczył.
                          Mam mieszane uczucia bo z jednej strony koniec tej stalinowskiej gadzinówki był od dawna wyczekiwany ale z drugiej strony zniknie najlepszy program satyryczny dostępny w publicznej TV
                          Prawdziwe zwyciestwo musieli odnieść komunisci ,nie tak jak wielu zakłada pomiędzy rokiem 1956 a 1970,ale w roku 1989,kiedy pod uniesionym w góre kloszem,wystrzelił produkt ich chowu.
                          Rafał Gan-Ganowicz – Kondotierzy

Komentarz

• Zamieszczone przez wLd Zobacz posta
                            Mam mieszane uczucia bo z jednej strony koniec tej stalinowskiej gadzinówki był od dawna wyczekiwany ale z drugiej strony zniknie najlepszy program satyryczny dostępny w publicznej TV
                            A dodatkowo ta menda zrobi z siebie(a jemu podobni z niego) męczennika.

Komentarz

• Tyle, że to są decyzje ekipy TVP z rozdania PO-PSL...SLD
                              My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• Przy okazji zniknie pewnie Bliżej. Ciekawy jestem kto będzie prowadził nowy program publicystyczny w poniedziałki.

"Prawdopodobnie nie zostanie przedłużona umowa z Janem Pospieszalskim, który w TVP Info prowadzi audycję „Jan Pospieszalski. Bliżej”. Umowa wygasa pod koniec roku."

Komentarz

Pracuję...
                                X