Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Ot, taka niszowa ciekawostka:
http://www.mpolska24.pl/post/9859/no-i-co-teraz-walter-
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
@ b - dzięki nie zwróciłem uwagi bo wcześniej o tym nie widziałem. Usuwam.Ostatnio edytowany przez wLd; 58280.Prawdziwe zwyciestwo musieli odnieść komunisci ,nie tak jak wielu zakłada pomiędzy rokiem 1956 a 1970,ale w roku 1989,kiedy pod uniesionym w góre kloszem,wystrzelił produkt ich chowu.
Rafał Gan-Ganowicz – Kondotierzy
Komentarz
-
-
Stonoga, dziwne to...
Bardzo długo zastanawiałem się czy warto i czy się opłaca upublicznić, to co tutaj czytacie i choć miotają mną wątpliwości postanowiłem,że napiszę Państwu kilka słów o moralności naszego Prezydenta Jego rodziny i podległych mu mediów z klucza partyjnego Prawa i Sprawiedliwości.
Przez wiele lat pozostawałem w "świętym" przekonaniu, że Leszek Miller i zależne od niego w roku 2002 media stoją za golgotą mego życia i życia mojej rodziny.
Nie ulega żadnej wątpliwości, że obóz polityczny reprezentowany przez Leszka Millera jest najczarniejszą owcą we współczesnej polityce ale chcąc za cztery dni prosić i walczyć o Wasze głosy czas najwyższy rozliczyć się z Wami w sposób jasny i czytelny.
Więc wczytajcie się proszę bardzo dokładnie w to co tutaj jest napisane.
W roku 2002 miałem 28 lat i nie był to czas takiego internetu jaki mamy dzisiaj-nie można było uzyskać za jego pośrednictwem takich wiadomości lub wyprowadzić takich wniosków jak dziś.
Po zainicjowaniu w Polsce śledztw w sprawach PZU (2000), WSiP (2002), Colloseum (2002) rozpoczęła się bardzo kosztowna kampania czarnego PR-u skierowanego p-ko mnie.
W akcję "zniszczyć Stonogę" zaangażowani byli najważniejsi ludzie w Polsce.
Po stronie Policji stał za tym Dariusz Kutyła (SLD), po stronie ABW Paweł Pruszyński (SLD) a po stronie mediów Dorota Kania i Rafał Pasztelański (PiS).
Kutyła (Oficer Dyżurny Kraju Komendy Głównej Policji) "nadawał" mafii wołomińskiej informacje gdzie i kiedy Stonoga był kontrolowany.
Na tej podstawie zleceniobiorcy SLD reprezentowanego przez Michała Tober (rzecznik rządu Leszka Millera) wymyślali plany "wkręcania" mnie w różnorakie przestępstwa- w jaki sposób?
a no w taki, że np Stonoga był kontrolowany zielonym audi w Białymstoku przy ul.Choroszczańskiej w dniu takim a takim.Za chwilę zgłaszał się poszkodowany (zawsze działacz lokalny SLD) który twierdził, że podający się za doradcę A.Leppera wyłudził od niego milion,dwa lub trzy (mimo,że nigdy wcześniej taką fortuną nie dysponował) i poruszał się zielonym Audi wtedy to a wtedy w takim, a nie innym mieście (kontrolował to Jarosław Czeredys-szef grupy wołomińskiej ps.Długi) wszystko to opisywał jedyny tandem dziennikarski w Polsce-Dorota Kania i Rafał Pasztelański pracujący na ówczas w Życiu Warszawy.
Dorota Kania
1.(12.2001) Zarzuty Stonogi (ŻW)
2.(02.2002) oszołom od Leppera (ŻW)
3.(07.2002) Colllosalna kariera doradcy Leppera (ŻW)
4.(09.2002) Oszołom atakuje SLD (ŻW)
5.(08.2003) Pedofil w pobliżu Leppera (ŻW)
6.(02.2004) Oszust od Leppera (ŻW)
7.(12.2006) Zatapianie Leppera-WPROST
Całą resztę znacie z filmu Sejmowe Więzienie.
Gdy w czerwcu tego roku zdecydowałem się na ujawnienie linków do akt afery podsłuchowej byłem przekonany,że w Polsce zawiąże się przepotężny komitet ludzi prawicy z PiS-em na czele.
Wszakże Wszyscy wiecie, że największym beneficjentem politycznym ujawnienia tych akt było Prawo i Sprawiedliwość.
Było to tym bardziej jaskrawe,że "chwilę" wcześniej na prośbę Adama Kwiatkowskiego (dudowego oszusta) poparłem kandydaturę Andrzeja Dudy na Prezydenta R.P-wzamian za ułaskawienie mnie poprzez zatarcie skazania.
Po 10 czerwca 2015 roku czyli po publikacji linków do akt afery podsłuchowej stałem się obiektem niecodziennych ataków mediów finansowanych przez PiS (TV Republika, Niezależna,WSieci,WPolityce, Rachonia,KANIĘ,Sumlińskiego,Ziemkiewicza, błogosławionego Grzegorza Brauna i kilku jeszcze innych mniej istotnych)
Napisałem wówczas na profilu Gazety Stonoga (najbliższy numer będzie startował z "jedynką" pt. Mężczyźni Kaczyńskiego) że szukam haków na PiS.
Dostałem setki maili na skrzynki gazety, a wśród nich ten dotyczący "siostry" Prezydenta Andrzeja Dudy-Dominiki.
Na podstawie pierwszych doniesień mojego informatora byłem przekonany, że mam do czynienia z zawiedzionym chłopakiem Dominiki, który chce się odegrać na niej za pozostawienie po tym jak brat wszedł na Urząd Prezydenta R.P
Myślę to niegodne mnie bym dziewczynę niszczył tylko dlatego, że mam pretensję do jej brata prezydenta.
Okazało się jednak, że niby siostra Andrzeja Dudy to rasowa i ekskluzywna prostytutka, która przyjmowała od swoich klientów przedpłaty kwartalne po 12.000 zł za usługi seksualne( cztery razy w miesiącu po 3 razy kto i jak chciał warunkiem był członek powyżej 15 cm)
To właśnie Dominika Duda wysyłała swoim klientom nagie zdjęcia (nie będę ich publikował) jako reklamę swojego ciała.
Zdjęcia były wykonywane przez nią samą w rodzinnym domu Prezydenta w którym Dominika mieszka z rodzicami.
Klienci zorientowali się,że to rodzina Prezydenta i zaczęli ją szantażować, że jak nie będzie przyjeżdżała na opłacony seks to opublikują jej dobrowolnie przesłane i autorskie zdjęcia.
Mam nadzieję, że publikując jej wiadomości z GG do którego osobiście dała dostęp mojemu informatorowi (o czym sama mi mówi) sami wyprowadźcie wnioski z moralności ludzi Prawa i Sprawiedliwości.
Sprawa jest o tyle poważna, że Dominika Duda nie jest siostrą Prezydenta Dudy, tylko córką, którą powołał na Świat w wieku 16 lat i którą adoptowali jego rodzice.
Nie głosujcie na tą partię, to partia destrukcji Polski wspomagana przez ludzi PiS-owskich mediów, o których wspomniałem wcześniej.
Kopiujcie tę wiadomość bo Facebook na wniosek ABW będzie chciał ją usunąć.
Motyw mojego działania- dziennikarstwo społeczne.Ostatnio edytowany przez wLd; 58280.Prawdziwe zwyciestwo musieli odnieść komunisci ,nie tak jak wielu zakłada pomiędzy rokiem 1956 a 1970,ale w roku 1989,kiedy pod uniesionym w góre kloszem,wystrzelił produkt ich chowu.
Rafał Gan-Ganowicz – Kondotierzy
Komentarz
-
"Motyw mojego działania - dziennikarstwo społeczne" - tuż przed wyborami, tia...
Odpalono Stonogę jak piro, żeby chłop podymił przed godziną zero.
"Nieszczęsny człowiek, który posiada miłość, a szuka czegoś innego".
"Fanatycy wolności kończą jako teoretycy policji". (N. Davila)
Up the Anchor!
Komentarz
-
Zgodnie z dyrektywą Komisji Europejskiej pt. „Bank Recovery and Resolution Directive” banki zagrożone bankructwem będą mogły zabrać pieniądze z rachunków oszczędnościowych swoich klientów.
Komisja Europejska wystosowała specjalne ponaglenie do Polski w tej sprawie, która ma dwa miesiące na wdrożenie do swojego systemu prawnego przygotowanej dyrektywy, w przeciwnym wypadku zostanie postawiona przed Trybunałem Sprawiedliwości.
PAMIĘTACIE co zrobili na CYPRZE ?
Cypryjski rząd podjął decyzję o ratowaniu banków i ustanowił „podatek ratunkowy”, w wyniku którego obywatelom, którzy posiadali lokaty i rachunki bankowe odebrano 6,75% ich środków, a osobom posiadającym więcej niż 100 tysięcy euro odebrano 9,9%.
http://pressmix.eu/2015/10/15/banki-...-oszczednosci/"Nieszczęsny człowiek, który posiada miłość, a szuka czegoś innego".
"Fanatycy wolności kończą jako teoretycy policji". (N. Davila)
Up the Anchor!
Komentarz
-
Zamieszczone przez głos z trybun Zobacz postaKtoś jeszcze bierze tego Stonogę na poważnie ? Ma żal do Dudy, że go nie ułaskawił to teraz jedzie na PIS ..
Komentarz
-
Zamieszczone przez klamot1916 Zobacz postaa z czego on miał go ułaskawić jak on nie siedzi(ał) w pierdlu? przecież to ściema była że 31 sierpnia ma iść do pierdla bla bla tak samo jak ma niby areszt domowy a on cały czas jeździ po Polsce
taka ciekawostka dla tych co nie słyszeli http://zw.com.pl/artykul/176081.html?print=takOstatnio edytowany przez Tyler_Durden; 20423.
Komentarz
-
Posłuchałem sobie właśnie wypowiedzi Prezydenta podczas Konkursu Chopinowskiego. Niebywałe na jakim poziomie klasy i kultury jest ten człowiek. Kultura poprzednika chyba zaczynała i kończyła się na umiejętności trzymania sztućców. Wreszcie mamy Prezydenta, który może stojąc z małżonką obok Króla Belgii Filipa i Królowej Matyldy prezentować się tak, że aż duma rozpiera.
Po okresie kiedy człowiek nie wiedział co z oczami zrobić patrząc na wyczyny wiadomo kogo, wreszcie jest ktoś, kto ma klasę, prezencję, kulturę, kindersztubę, poziom. A to już bardzo dużo.Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tyler_Durden Zobacz postaNo niby ściema, ale nawet wrzucił swego czasu nagranie rozmowy telefonicznej z tą siostro-córką... ona w tej rozmowie wspomniała że jest jeszcze jedna siostra do której Duda się nie przyznaje. Oczywiście wiarygodność Stonogi jest zerowa, ale to nagranie hmm to ruch po bandzie. To o wiele więcej niż słowo i papier. Po za tym jak Lis pojechał po córce jeszcze nie prezydenta Dudy, Andrew się ostro wnerwił a teraz...?
taka ciekawostka dla tych co nie słyszeli http://zw.com.pl/artykul/176081.html?print=tak
sorry ale jak Ci jakiś żul koło dupy robi, to pomijając retorsje siłoweto raczej ciąganie się z kimś takim po sądach nie przyniesie Ci jakichś specjalnych korzyści, a tylko narobi mu reklamy i zwiększy siłę smrodu która się za nim ciągnie
Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez casual Zobacz postaPosłuchałem sobie właśnie wypowiedzi Prezydenta podczas Konkursu Chopinowskiego. Niebywałe na jakim poziomie klasy i kultury jest ten człowiek. Kultura poprzednika chyba zaczynała i kończyła się na umiejętności trzymania sztućców. Wreszcie mamy Prezydenta, który może stojąc z małżonką obok Króla Belgii Filipa i Królowej Matyldy prezentować się tak, że aż duma rozpiera.
Po okresie kiedy człowiek nie wiedział co z oczami zrobić patrząc na wyczyny wiadomo kogo, wreszcie jest ktoś, kto ma klasę, prezencję, kulturę, kindersztubę, poziom. A to już bardzo dużo.
Nie można w godzinie śmierci zostawić przyjaciół samych, nie można ratować tylko swojego życia, uszczuplając i tak niewielkie szanse ocalenia oddziału.
Pada decyzja: Wracamy!
Po godzinie doszli do włazu, drabinką wspięli się w górę, wychodzili kolejno, Tadeusz ciągnął erkaem za lufę, Józek popychał broń od dołu, za nimi wyszedł mały Kajtek, z uwielbieniem patrzący na Tadeusza. Wrócili w znane już sobie gruzy, wrócili z erkaemem do przyjaciół.
Komentarz
Komentarz