Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Niejaki Sierakowski, pożyteczny idiota "właściwych" mediów, stosuje właśnie w Info retorykę, która może będzie od jutra obowiązująca dla całego reżimu.
    "Taśmy to zemsta na urzędnikach, tropiących różne niecne postępki".
    Chciałoby się rzec, że lewactwo to stan umysłu. Tylko ten umysł nie pasuje do układanki

Komentarz

• Zadziwiające jak się Stonoga rzucił na Seremeta, tylko kto w takiej sytacji ma ustalać nowego prokuratora na kolejne kadencje jeśli nie obecny rząd?
      "bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010

"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015

Komentarz

• Marszałek Sikorski,ministrowie Biernat, Arlukowicz,Karpiński rezygnują ze swoich stanowisk. GORĄCO SIĘ ROBI!
        Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Kopacz oficjalnie przeprasza wyborcow platformy...

Komentarz

• pierwsze szczury poza pokładem...a nie, przepraszam, wcześniej już jeden uciekł
            #MuremZaBonusem

Komentarz

• Zamieszczone przez IX14 Zobacz posta
              Marszałek Sikorski,ministrowie Biernat, Arlukowicz,Karpiński rezygnują ze swoich stanowisk. GORĄCO SIĘ ROBI!

Prawdziwe zwyciestwo musieli odnieść komunisci ,nie tak jak wielu zakłada pomiędzy rokiem 1956 a 1970,ale w roku 1989,kiedy pod uniesionym w góre kloszem,wystrzelił produkt ich chowu.
              Rafał Gan-Ganowicz – Kondotierzy

Komentarz

• Z jakiego powodu te dymisje?

Komentarz

• Zamieszczone przez Peace Zobacz posta
                  Z jakiego powodu te dymisje?
                  Wychodzi na to że Kopacz wreszcie dowiedziała się co było na taśmach
                  Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez Peace Zobacz posta
                    Z jakiego powodu te dymisje?
                    politycy PO mówią, że to z powodu wyborów. PEK nie chce by osoby kojarzono z taśmami, sądziła, że wybije opozycji argumenty z rąk. a Arłukowicz to chyba ze wzgledu na osobistą sympatię
                    ------------------------------------------------
                    Hey man, you know I'm really OK
                    The gun in my hand will tell you the same

Komentarz

• Część jej się chyba też przywidziało (Arłukowicz)

Edit: heretico mnie ubiegł

Komentarz

• Kochani Rodacy.
                        To nie jest sukces grubasa Stonogi!
                        To Wasz sukces- sukces NIEZŁOMNYCH!!!
                        A ja dziś świętuje święto prawdy.
                        Kocham Was!!!
                        Kocham moją Ojczyznę Moją Śliczną Polskę!
                        Ruch Narodowy,Paweł Kukiz, Grzegorz Braun,Janusz Korwin Mikke,Kongres Nowej Prawicy- dajcie dowód miłości do Ojczyzny, a wybaczę i wpompuję miliony!!!
                        Wiarę mam tylko na teraz w Artura Zawiszę i Krzyska Bosaka bo wiarę mam w prawdę i w Ruch Narodowy.
                        Uwolnić Maćka gnoje z warszawskiej prokuratorczykowni !!!

Jestem człowiekiem niewinnym- stwierdził Stonoga. Ja nie służę mamonie, ja nie służę mojemu portfelowi- zapewnił, po czym gładko przeszedł do swojego politycznego manifestu.

Reprezentuję tych, którzy nie chodzą do wyborów. Jak zgromadzę wokół siebie pół miliona osób to są szanse na jakąś zmianę. Moim marzeniem jest połączenie wszystkich antysystemowców- mówił Stonoga. Zadeklarował też, że jeśli połączeni antysytemowcy zgłoszą się do niego, to da im miliony złotych na kampanię wyborczą. Jeżeli będzie sygnał, że chcą się połączyć, wpakuję w nich 4 miliony, zrobię kampanię i nie będę się brał za politykę dodał.

Ostatnio edytowany przez głos z trybun; 60596.

Komentarz

• Profesor Niesiołowski u Olejnik i jego złote myśli
                          Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Zamieszczone przez IX14 Zobacz posta
                            Profesor Niesiołowski u Olejnik i jego złote myśli
                            20:36 - W tej sytuacji pani premier podjęła decyzję słuszną. Widzimy piekło pisowskich nienawistników. Cała ta szczujnia ruszyła - rozpoczął Stefan Niesiołowski (PO) w "Kropce nad i".
                            "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"

Bynajmniej to nie przynajmniej!

Komentarz

• PiS nie musi robić nic, sami się rozkładają. Piękne.
                              Ora et labora

Komentarz

• Zamieszczone przez Kawa Zobacz posta
                                20:36 - W tej sytuacji pani premier podjęła decyzję słuszną. Widzimy piekło pisowskich nienawistników. Cała ta szczujnia ruszyła - rozpoczął Stefan Niesiołowski (PO) w "Kropce nad i".
                                idzie to wszystko w dobrym kierunku. Natomiast ta łysa pała z PO co była u Stokrotki o 20;00 to jest wybitnie wkurwiający osobnik.
                                Ból jest tymczasowy, chwała trwa wiecznie

Komentarz

Pracuję...
                                X