Zamieszczone przez Drwal
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Kraśko ...
żenada roku! Szczerze mówiąc poszelbym mimo wszystko z tym do sądu!
Lis bezkarnie może lizac dupsko gajowemu i wszystko jest okej a program Janka zawieszają! Trzymajmy się bracia Ci ludzie jeszcze zawisną (jeśli nie dosłownie to w przenośni i nie tylko na tej rzeczywistej szubienicy). Wierzę i w sprawiedliwość dziejową i w Bożą sprawiedliwość. Ludzie dzisiejszych mediów nigdy nie będą mieć lepiej niż za rządów po. Ich gaże, płace wyśrubowane są do gigantycznych kwot w zamian za taki a nie inny przekaz medialny. Do tego 3/4 z nich to resortowe dzieci. A i jest jeszcze wątek przez wielu może niedoceniany ale prawdziwy. Jest to wątek obyczajowy. "Celebryci" wielcy bez zasad zarówno maralnych jak i etycznych. religią podcierają sobie tyłek dlatego pasuje im partia po, która hołduje brakowi zasad, brakowi poszanowania Bożych przykazań. Celebryci mają po 3-4 żony/mężów, rozjechane życie rodzinne itd. czego jak wiadomo Duda i PIS bronią. Bronią życia wg Bożych przykazań. Dzisiaj to ludziom nie odpowiada. Lepiej mieć łatwo. Widzę to choćby po otoczeniu w którym pracuję. Może dla kogoś głupie ale ja np. poszczę w piątki, nie chodzę na imprezy itd. Ludzie tak już nie żyją. Panuje nihilizm. I po i ich poplecznicy jak np. kraśko, Karolak, lis itp. hołdują brakowi wartości.
Oczywiście każdy może mieć inny światopogląd. Ja uważam tak
P.S. Sorki za brak stylistyki ale padam na pysk po 12 godzinach roboty...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jaco Zobacz postaI zawieszono program Jana Pospieszalskiego "Bliżej". Gościem w nim miał być Paweł Kukiz.
Braun już się o to zatroszczył
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jaco Zobacz postaOwszem. Córkę. I zawieszono program Jana Pospieszalskiego "Bliżej". Gościem w nim miał być Paweł Kukiz.
"bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010
"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015
Komentarz
-
Jak skurwiałą mendą trzeba być aby zaczynając mówić o przeprosinach bawić się telefonem i mało nie pęknąć ze śmiechu? Ten drugi tez niewiele lepszy, wygląda jakby walił cała noc gołdę. Bydlaki jeb.an.e Jeżeli po tym wszystkim jest jeszcze ktoś kto chce na nich głosować to należy mu się kulka w łeb albo zsyłka na Sybir."... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jaco Zobacz postaOwszem. Córkę. I zawieszono program Jana Pospieszalskiego "Bliżej". Gościem w nim miał być Paweł Kukiz.
Komentarz
-
Mina Dudy podczas "przeprosin" tego czerwonego sqrwiela mówiła wszystko. Poczuł bardzo boleśnie, na własnej skórze z jaką manipulacją i kvrestwem w czystej postaci ma do czynienia. Mam nadzieję, że nie będzie miał żadnych skrupułów i sentymentów, ani nadmiernego szacunku do urzędu prezydenta i rozjebie bula podczas debaty w drobny mak. Ma wyciągnąć największe brudy i go zniszczyć. Przecież tych haków to nie trzeba nawet jakoś specjalnie szukać.
Komentarz
-
Taka ciekawostka:http://m.bydgoszcz24.pl/artykul/staw...la-kownackiego"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Obywatelki, Obywatele.
Melduję wprowadzenie cenzury prewencyjnej."bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010
"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015
Komentarz
-
Czy tylko mnie w ostatnich tygodniach ten osobnik wybitnie wkurwia?
Na serio- ja spokojny człowiek jestem, trzeba się dość mocno postarać, żeby mnie wkurwić. A jemu się w każdym zdaniu udaje.
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
-
Zamieszczone przez casual Zobacz posta...------------------------------------------------
Hey man, you know I'm really OK
The gun in my hand will tell you the same
Komentarz
Komentarz