od kiedy to Kukiz jest politykiem?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaJest odpowiedź sztabu BronKoma
Śmierdzi tchórzem. Wszystko.Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FranRico Zobacz postaDziała ? Albo jestem za głupi żeby coś tam właczyć
ps. Już jest filmik. + TVN24 na żywo będzie transmitowaćOstatnio edytowany przez Kempes; 444.Jesteś panem własnego losu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaJest odpowiedź sztabu BronKoma - w mojej opinii właśnie przegrał wybory, niezależnie od tego co się dalej wydarzy
To, co proponuje Paweł Kukiz, to jest happening polityczny. A to są bardzo poważne wybory. Wybieramy głowę państwa. Paweł Kukiz zakończył swój występ w tych wyborach. Z bardzo dobrym wynikiem, ale już nie bierze udziału w wyścigu prezydenckim.Nie można w godzinie śmierci zostawić przyjaciół samych, nie można ratować tylko swojego życia, uszczuplając i tak niewielkie szanse ocalenia oddziału.
Pada decyzja: Wracamy!
Po godzinie doszli do włazu, drabinką wspięli się w górę, wychodzili kolejno, Tadeusz ciągnął erkaem za lufę, Józek popychał broń od dołu, za nimi wyszedł mały Kajtek, z uwielbieniem patrzący na Tadeusza. Wrócili w znane już sobie gruzy, wrócili z erkaemem do przyjaciół.
Komentarz
-
Mój Kandydat jak zawsze w punkt!
Grzegorz Braun:
- Pozostaję niezmiennie krytycznym recenzentem dotychczasowego dorobku mojego Sz. Kontrkandydata, pana Andrzeja Dudy, jak zresztą całej jego formacji politycznej. 24 maja oddam nań głos, ponieważ nie wyznaję zasady im gorzej, tym lepiej – a informuję o tym publicznie, ponieważ staram się nie być hipokrytą – czytamy w komunikacie zamieszczonym przez pch24.pl.
...ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Better Dead Than Red!!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez mort Zobacz postaMój Kandydat jak zawsze w punkt!
Niesamowity jest!
Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?
Komentarz
-
Braun jak zwykle na poziomie, klasa człowiek.
Gdyby był gdzieś w necie zapis dzisiejszej konferencji Dudy, o której wspominacie, to prośba o wrzucenie na forum.Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
-
Zamieszczone przez casual Zobacz postaBraun jak zwykle na poziomie, klasa człowiek.
Gdyby był gdzieś w necie zapis dzisiejszej konferencji Dudy, o której wspominacie, to prośba o wrzucenie na forum.#MuremZaBonusem
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez Peace Zobacz postahttp://jaroslawflis.salon24.pl/647151,angielska-ruletka
Ciekawy tekst o JOWach, gdyby je pokryć z wyborami na prezydenta, to PO miałaby 260/460 posłów w parlamencie..
U nas byłoby ciekawie, bo jak Peowcy nienawidzą Pisu i viceversa tak wskazać pozycje 2 i 3 byłoby już ciężko..Ostatnio edytowany przez Mat; 18031.podpis under construction
Komentarz
Komentarz