Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• od kiedy to Kukiz jest politykiem?
    #MuremZaBonusem

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
      Jest odpowiedź sztabu BronKoma
      Wypuścił sondę i będzie czekał na rozwój wypadków. Jeśli kogoś jeszcze nie przekonało postępowanie BK, to już chyba nie ma wątpliwości. Jeśli ktoś chce mieć takiego prezydenta, to ja nie mam pytań.

Śmierdzi tchórzem. Wszystko.
      Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!

Komentarz

• Działa ? Albo jestem za głupi żeby coś tam właczyć

Komentarz

• Zamieszczone przez FranRico Zobacz posta
          Działa ? Albo jestem za głupi żeby coś tam właczyć
          Jeszcze nie ma nic, będzie opóźnienie. Trzeba niestety odświeżać, tuż przed konferencją zawsze pojawia się okienko z live filmikiem.

ps. Już jest filmik. + TVN24 na żywo będzie transmitować
          Ostatnio edytowany przez Kempes; 444.
          Jesteś panem własnego losu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
            Jest odpowiedź sztabu BronKoma - w mojej opinii właśnie przegrał wybory, niezależnie od tego co się dalej wydarzy

Schetyna też dał głos:

To, co proponuje Paweł Kukiz, to jest happening polityczny. A to są bardzo poważne wybory. Wybieramy głowę państwa. Paweł Kukiz zakończył swój występ w tych wyborach. Z bardzo dobrym wynikiem, ale już nie bierze udziału w wyścigu prezydenckim.
            Nie można w godzinie śmierci zostawić przyjaciół samych, nie można ratować tylko swojego życia, uszczuplając i tak niewielkie szanse ocalenia oddziału.
            Pada decyzja: Wracamy!
            Po godzinie doszli do włazu, drabinką wspięli się w górę, wychodzili kolejno, Tadeusz ciągnął erkaem za lufę, Józek popychał broń od dołu, za nimi wyszedł mały Kajtek, z uwielbieniem patrzący na Tadeusza. Wrócili w znane już sobie gruzy, wrócili z erkaemem do przyjaciół.

Komentarz

• Jeśli ktoś ma możliwość obejrzenia konferencji w telewizji to ma być transmitowana na Polsat News.

Komentarz

• Komorowski z każdym dniem jest coraz bardziej spychany do narożnika mam wrażenie że Kukiz celowo działa na osłabienie Komorowskiego i może nie za porozumieniem z PIS ale po prostu za wszelką cenę chce odsunąć komora od władzy

Komentarz

• Mój Kandydat jak zawsze w punkt!

Grzegorz Braun:
                  - Pozostaję niezmiennie krytycznym recenzentem dotychczasowego dorobku mojego Sz. Kontrkandydata, pana Andrzeja Dudy, jak zresztą całej jego formacji politycznej. 24 maja oddam nań głos, ponieważ nie wyznaję zasady im gorzej, tym lepiej – a informuję o tym publicznie, ponieważ staram się nie być hipokrytą – czytamy w komunikacie zamieszczonym przez pch24.pl.

...ta ziemia do Polski należy
                  choć Polska daleko jest stąd,
                  bo wolność krzyżami się mierzy
                  historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Zamieszczone przez mort Zobacz posta
                    Mój Kandydat jak zawsze w punkt!

No dobra przekonał mnie Niesamowity jest!
                    Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?

Komentarz

• Braun jak zwykle na poziomie, klasa człowiek.

Gdyby był gdzieś w necie zapis dzisiejszej konferencji Dudy, o której wspominacie, to prośba o wrzucenie na forum.
                      Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                      - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                      Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Nowa inicjatywa Dudy: Prezydenckie Biuro Pomocy Prawnej.
                        Już od jutra na ul. Pięknej 24, a po wyborach w Pałacu.
                        Z cytrusów najbardziej lubię ogórki małosolne!!!

Komentarz

• Zamieszczone przez casual Zobacz posta
                          Braun jak zwykle na poziomie, klasa człowiek.

Gdyby był gdzieś w necie zapis dzisiejszej konferencji Dudy, o której wspominacie, to prośba o wrzucenie na forum.
                          #MuremZaBonusem

Komentarz

• Wyborcze obietnice i ich możliwe efekty mogą się rozchodzić nie tylko u zawodowych polityków. Także u trybunów ludowych. Może...

Ciekawy tekst o JOWach, gdyby je pokryć z wyborami na prezydenta, to PO miałaby 260/460 posłów w parlamencie..

Komentarz

• Komor znowu błyszczy

349meczów*
                              71 goli*
                              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Peace Zobacz posta
                                http://jaroslawflis.salon24.pl/647151,angielska-ruletka

Ciekawy tekst o JOWach, gdyby je pokryć z wyborami na prezydenta, to PO miałaby 260/460 posłów w parlamencie..
                                Też mnie te JOWy do końca nie przekonują (aczkolwiek rzygam już całkowicie porównywaniem polskiej ordynacji do brytyjskiej - całkowicie inna kultura polityczna, podziały narodowościowe, zakorzeniony podział partyjny - tam od 100 lat się wybiera między lejburzystami a torysami). Jestem bardzo ciekaw jak sprawdziłby się w Polsce alternatywny głos przechodni, aktualnie stosowany w Australii (też JOWy) Przy zmniejszonej liczbie posłów + głosach alternatywnych, do ichniejszego Sejmu, też wchodzą 2 duże partie, ale podział jest na tyle proporcjonalny, że bardzo duża rolę jako koalicjanci (albo przynajmniej sojusznicy) posiadają reprezentanci mniejszych ugrupowań. Owszem mandatów mają niezbyt dużo, jednakże ich głosy są decydujące, przez co mają realny wpływ na sprawowane rządy.

U nas byłoby ciekawie, bo jak Peowcy nienawidzą Pisu i viceversa tak wskazać pozycje 2 i 3 byłoby już ciężko..
                                Ostatnio edytowany przez Mat; 18031.
                                podpis under construction

Komentarz

Pracuję...
                                X