Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ten Kaczyński to jednak się naczytał Machiavellego najpierw podrzucił do PO zgnite jajka, potem wyhodował sobie Kukiza...
@glos_z_trybun
Jeśli to co wkleiłeś jest prawdą to mamy pierwszy twardy dowód na fałszerstwo. Czekam na reakcję mediów
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
"bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010
"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015
Czy na stronach PKW warto szukać wyników z poszczególnych komisji (tych co są na drzwiach wywieszane), wiem, że kiedyś coś takiego publikowali. Ktoś sie orientuję jak jest teraz? Ewentualnie proszę o link.
Czy na stronach PKW warto szukać wyników z poszczególnych komisji (tych co są na drzwiach wywieszane), wiem, że kiedyś coś takiego publikowali. Ktoś sie orientuję jak jest teraz? Ewentualnie proszę o link.
Mają obowiązek publikacji, przy czym obowiązek ten nie jest określony rygorem czasu. Z wyborów samorządowych jeszcze nie opublikowali np - a przynajmniej nie z każdej komisji
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Tutaj masz np Żoliborz. Niżej masz po kolei wypisane komisje i po kliknięciu na kod danej komisji masz szczegółowe dane.
Żoliborz przeprasza
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Chwilę temu była wspólna konferencja Kwaśniewskiego i Komorowskiego: laudacja Kwacha na cześć Komorowskiego oraz oficjalnie poparcie Komorowskiego w drugiej turze. Wszystkie ręce na pokład czas start.
I jeszcze pozwolę sobie wrzucić tu głos znajomego legionisty, moim zdaniem trafny:
Mam nieodparte wrażenie, że sztab Komorowskiego i sam prezydent zachowują się identycznie jak Legia w walce o Mistrzostwo Polski. Zadowoleni, nie ma co pracować bo i tak nam się należy, buta i roszczeniowość, a tu bach. Pierwszemu Duda a drugim Lech pokazali, że wcale kurw.a niekoniecznie jest ok. Dopiero teraz obie ekipy muszą brać się do roboty. Oby tylko Legia wyszła z tego zwycięsko.
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Ja ostatnio przeczytałem takie zdanie: "Wyniki wyborów są jak ostatni mecz Legii z Lechem z tym wyjątkiem, że ani jedni ani drudzy nie próbują zrobić loda trzeciej Jagiellonii"
I jeszcze pozwolę sobie wrzucić tu głos znajomego legionisty, moim zdaniem trafny:
Mam nieodparte wrażenie, że sztab Komorowskiego i sam prezydent zachowują się identycznie jak Legia w walce o Mistrzostwo Polski. Zadowoleni, nie ma co pracować bo i tak nam się należy, buta i roszczeniowość, a tu bach. Pierwszemu Duda a drugim Lech pokazali, że wcale kurw.a niekoniecznie jest ok. Dopiero teraz obie ekipy muszą brać się do roboty. Oby tylko Legia wyszła z tego zwycięsko.
Co byś wolał: żeby obydwie "ekipy" się wzięły skutecznie do roboty (z pozytywnym dla nich efektem końcowym) czy żadna z nich? - to by było dobre pytanie do ankiety
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
124.132 osoby zagłosowały na Grzegorza Brauna - tak mówią oficjalne wyniki - a więc prawie dokładnie tyle ile było zebranych podpisów poparcia na naszego Kandydata. Trzech kandydatów ma problem bo otrzymało po około 100 tysięcy mniej głosów niż mieli zebranych podpisów - czyli: Tanajno (30 tys głosów), Wilk (70 tys) i Kowalski (78 tys).
Ogórek też chyba dostała ze 150 tys. głosów mniej niż zebrała autografów.
Komentarz