Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Jak dla mnie Kukiz to taki sam wyskok na raz jak Palilkot i Korwin w poprzednich wyborach.
Palikot (do sejmu) - młodzi głosowali na niego bo chciał legalizacji (jakie ma teraz poparcie widać)
Korwin (do Europy) - młodzi głosowali, bo powywala darmozjadów i rozwali unie (temu też już wyborcy pokazali miejsce w szeregu)
Kukiz - pie***i wszystkich (ciekawe ilu wyborców faktycznie interesuje się JOWami, a ilu zagłosowało, bo... hm... to Kukiz)
Na kolejne wybory wyborcy znajdą następnego.
PS. Nie wierzyłem, że Komorowski udupi pierwszą turę, teraz to Duda ma już (chyba) z górkiKomentarz
-
Radziłbym od siebie jednak stonowanie nastrojów przed drugą turą. Wynik cieszy (pomimo, że Kowalski na którego głosowałem uzyskał wynik poniżej oczekiwań) ale teraz lemingoza zmobilizuje się dwa razy bardziej niż my. Pracuję w miejscu gdzie ludzie przychodzą pytać co zrobić przed drugą turą, żeby mogli zagłosować ich niepełnosprawni członkowie rodzin! Mobilizacja trwa od kierwa 7 rano dzisiaj! :/ liczę na to, że społeczeństwo nie jest jednak tak głupie. Czas obalić tego ruskiego rezydenta!Komentarz
-
bardzo ciekawi mnie ten elektorat Kukiza, czyli czy na prawdę głosowali za JOW-ami, czy po prostu na Kukiza i jak bardzo ten elektorat jest pamiętliwy, jeśli sam Kukiz nie powie nic na temat poparcia Duda, albo Gajowego to może być różnie...oby za dwa tygodnie pogoda dopisała tak jak pisał Księciuniu#MuremZaBonusemKomentarz
-
Głosowałem na Kukiza nie ze względu na JOW-y tylko ze względu na to że proponuje racjonalną zmianę. Kiedyś głosowałem na PIS, więc teraz oczywiście Duda, ale wiem że są też osoby które kiedyś popierały PO i teraz poparły Kukiza więc pewnie też wróca do Komora lub ewentualnie nie pójdą na wybory.Komentarz
-
bardzo ciekawi mnie ten elektorat Kukiza, czyli czy na prawdę głosowali za JOW-ami, czy po prostu na Kukiza i jak bardzo ten elektorat jest pamiętliwy, jeśli sam Kukiz nie powie nic na temat poparcia Duda, albo Gajowego to może być różnie...oby za dwa tygodnie pogoda dopisała tak jak pisał Księciuniu
1. nie idą na drugą turę,
2. będą głosować na komorowskiego bo "jak PIS dojdzie do władzy to... (i tu bzdurne argumenty)...
Także wcale nie jetem spokojny o drugą turę i i głosy kukizowców. Mimo wszystko nadzieja w sercu zawitała. A teraz modlić się. Boże pomóż odsunąć od władzy tych zdrajców ojczyzny!Komentarz
-
Odpowiem po sobie.
Głosowałem na Kukiza nie ze względu na JOW-y tylko ze względu na to że proponuje racjonalną zmianę. Kiedyś głosowałem na PIS, więc teraz oczywiście Duda, ale wiem że są też osoby które kiedyś popierały PO i teraz poparły Kukiza więc pewnie też wróca do Komora lub ewentualnie nie pójdą na wybory.Jesteś panem własnego losu.Komentarz
-
Duda powinien dalej robić swoje i nie mieszać się w wyścig kto więcej obieca elektoratowi Kukiza. Musi być energiczny, nowoczesny aby młodych przekonać.
Komentarz
-
Tak Duda powinien się zdystansować, Komor dziś tym wystąpieniem z referendum tylko się ośmiesza tym bardziej że Kukiz go zjedzie za tą akcje, bo od paru lat nie odpisywał mu na petycjeDuda powinien dalej robić swoje i nie mieszać się w wyścig kto więcej obieca elektoratowi Kukiza. Musi być energiczny, nowoczesny aby młodych przekonać.
Jesteś panem własnego losu.Komentarz
-
Najbardziej prawdopodobne jest, że większość z tych 20% nie pójdzie na drugą turę bo po prostu pierdzieli system. I myślę, że jest to dobra wiadomość dla Dudy.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
-
Mnie jednak ciekawi bardziej co stanie się po wyborach.
Jest potencjał żeby stworzyć naprawdę mocną koalicję antysystemową tj. Kukiz,Korwin, Ruch Narodowy, Braun, która mogłaby w wyborach parlementarnych natrzaskać świetny wynik.Komentarz
-
I nie siadamy i modlimy się czy trzymamy kciuki, tylko każdy z nas przez najbliższe 2 tyg bierze się do "pracy" i w każdy możliwy sposób przekonuje ludzi do Dudy - nie opowiadając pierdoły, nie obiecując jakieś złote góy ale fakty np. o "dorobku" Bredzisława!Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cię
w moim sercu Legia i na dobre i na złeKomentarz
-
Widzisz a ja znam masę osób, które głosowały na Kukiza jako opcję antysystemową i w drugiej turze poprą Dudę.
Mnie jednak ciekawi bardziej co stanie się po wyborach.
Jest potencjał żeby stworzyć naprawdę mocną koalicję antysystemową tj. Kukiz,Korwin, Ruch Narodowy, Braun, która mogłaby w wyborach parlementarnych natrzaskać świetny wynik.My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.Komentarz
Komentarz