Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez darekforest Zobacz postaGlos oddany na Kukiza i mam nadzieje ze conajmniej 7% z elektoratu Pawla odda glos na Dude w drugiej turze
Wybaczta, musiałemTo przez ten dobry humor
Komentarz
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz postaKomor w swoim wystąpieniu wezwał Dudę do debaty, a ten w swoim oczywiście zaakceptował.Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
Zamieszczone przez modzi Zobacz postateraz tak głębiej rozkminiam, o co chodziło Kukizowi z tą rodzina??------------------------------------------------
Hey man, you know I'm really OK
The gun in my hand will tell you the same
Komentarz
-
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Wystąpienie Kukiza rozwala konstrukcję. Szacun, Paweł."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Lis:
Prezydent w swym wystąpieniu po ogłoszeniu wyniku wyborów w I turze wyglądał jakby był zaskoczony rezultatem.
Komentarz:
jak mógł być zaskoczony skoro czytał z karki.Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!
Komentarz
-
Piękny dzień
Wyskoczyłem przed telewizorem i wydarłem japę, ale chyba większość z nas tak miała
Wreszcie powiew normalności. Wreszcie szansa. Wreszcie nadzieja.
Te dwa tygodnie to dwa tygodnie w których trzeba pozostać aktywnym- pamiętajcie że Salon zarządzi wszystkie łapska na pokład. Za chwile się okaże, że TVNy z GóWnem dowiodą, że Duda ma kochankę i dwójkę nieślubnych dzieci, a jego ojciec był szmalcownikiem, zobaczycie. Dlatego i my musimy się zmobilizować i doprowadzić tą sprawę do szczęśliwego dla Polski końca.
PS: przemówienie Dudy FENOMENALNEA Kukiza wzruszająco piękne.
PS 2: Grzegorz Braun SZACUNEK na zawsze.Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
-
Zamieszczone przez modzi Zobacz postateraz tak głębiej rozkminiam, o co chodziło Kukizowi z tą rodzina??
Paweł Kukiz 8 maja złożył w sądzie pozew wyborczy przeciw Tomaszowi Sianeckiemu, dziennikarzowi TVN24.
Kandydat na prezydenta chce przeprosin od Sianeckiego – na antenie TVN24 oraz na stronie internetowej „Szkła kontaktowego” – za stwierdzenie dziennikarza, że Paweł Kukiz ze względu na stan zdrowia ojca wycofuje się z wyborów.
To już nie jest dziennikarstwo… To jest … Sami sobie dopowiedzcie co … TVN24 kłamie.
Ogłosiłem przerwanie KAMPANII…
Ja NIE WYCOFUJĘ się z wyborów….
Pan jest podły, panie Sianecki…
Pan dobija i mojego Tatę i mnie
—poinformował rano, 8 maja, na Facebooku Paweł Kukiz.
Pełnomocnik Kukiza w pozwie napisał, że stwierdzenie to jest nieprawdziwe i miało na celu zdyskredytowanie kandydata w opinii wyborców.
Zrobił to po to, aby u części naszych - nie moich, a naszych wyborców, wzbudzić wątpliwość i skłonić do pozostania w domu. Ewentualnie by zachęcić ich do głosowania na innego kandydata
—napisał Paweł Kukiz i potwierdził, że nie zamierza rezygnować z kandydowania na prezydenta RP.
Sąd rozpozna pozew prawdopodobnie jeszcze dziś (8 maja), około 18:00, chociaż Patryk Hałaczkiewicz ze sztabu wyborczego Pawła Kukiza przyznał, że choć pozew został złożony w trybie wyborczym, nie wiadomo, czy zostanie rozpatrzony jeszcze dziś.
Także Sianecki przysłużył się swojej stacji .
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz postaW Polityce :
Paweł Kukiz 8 maja złożył w sądzie pozew wyborczy przeciw Tomaszowi Sianeckiemu, dziennikarzowi TVN24.
Kandydat na prezydenta chce przeprosin od Sianeckiego – na antenie TVN24 oraz na stronie internetowej „Szkła kontaktowego†– za stwierdzenie dziennikarza, że Paweł Kukiz ze względu na stan zdrowia ojca wycofuje się z wyborów.
To już nie jest dziennikarstwo‌ To jest ‌ Sami sobie dopowiedzcie co ‌ TVN24 kłamie.
Ogłosiłem przerwanie KAMPANII‌
Ja NIE WYCOFUJĘ się z wyborów‌.
Pan jest podły, panie Sianecki‌
Pan dobija i mojego Tatę i mnie
—poinformował rano, 8 maja, na Facebooku Paweł Kukiz.
Pełnomocnik Kukiza w pozwie napisał, że stwierdzenie to jest nieprawdziwe i miało na celu zdyskredytowanie kandydata w opinii wyborców.
Zrobił to po to, aby u części naszych - nie moich, a naszych wyborców, wzbudzić wątpliwość i skłonić do pozostania w domu. Ewentualnie by zachęcić ich do głosowania na innego kandydata
—napisał Paweł Kukiz i potwierdził, że nie zamierza rezygnować z kandydowania na prezydenta RP.
Sąd rozpozna pozew prawdopodobnie jeszcze dziś (8 maja), około 18:00, chociaż Patryk Hałaczkiewicz ze sztabu wyborczego Pawła Kukiza przyznał, że choć pozew został złożony w trybie wyborczym, nie wiadomo, czy zostanie rozpatrzony jeszcze dziś.
Także Sianecki przysłużył się swojej stacji .Ból jest tymczasowy, chwała trwa wiecznie
Komentarz
Komentarz