Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kukiz po wyborach:

Komentarz

• Zamieszczone przez darekforest Zobacz posta
      Glos oddany na Kukiza i mam nadzieje ze conajmniej 7% z elektoratu Pawla odda glos na Dude w drugiej turze
      7% z 20 to będzie tak z 1,4 punktu procentowego, mało trochę

Wybaczta, musiałem To przez ten dobry humor

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta
        Komor w swoim wystąpieniu wezwał Dudę do debaty, a ten w swoim oczywiście zaakceptował.
        No i luz. Powiem szczerze, czekam z dużą ciekawością co tam sztabowcy wymyślą. Na dziś widać, jak bardzo przekłamane były sondaże... ehh kiedy oni skończą z tymi manipulacjami
        Always look on the bright side of life!

Komentarz

• teraz tak głębiej rozkminiam, o co chodziło Kukizowi z tą rodzina??

Komentarz

• Zamieszczone przez modzi Zobacz posta
            teraz tak głębiej rozkminiam, o co chodziło Kukizowi z tą rodzina??
            ojciec trafił do szpitala , ponoć w wyniku medialnej nagonki
            ------------------------------------------------
            Hey man, you know I'm really OK
            The gun in my hand will tell you the same

Komentarz

• Jeśli chodzi o debatę to kluczową będzie jej formuła coś takiego jak w tym linku klik prawdopodobnie da wygraną Dudzie, coś takiego jak w tym linku klik może być przeszkodą
              Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Wystąpienie Kukiza rozwala konstrukcję. Szacun, Paweł.
                "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                "
                Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Zaraz rozmowa live Kukiza ze Stokrotką w wsi24

Komentarz

• 28% antysystemowców. Teraz jasne że Kukiz, Braun, Korwin, KNP, RN na jesieni winni wystartować ze wspólnej listy. Potem po wyborach mogą się dzielić jak chcą, takiego potencjału nie wolno zmarnować.

Komentarz

• JKM wykreślił się z tej listy na własne życzenie
                      Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Lis:
                        Prezydent w swym wystąpieniu po ogłoszeniu wyniku wyborów w I turze wyglądał jakby był zaskoczony rezultatem.
                        Komentarz:
                        jak mógł być zaskoczony skoro czytał z karki.
                        Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!

Komentarz

• Piękny dzień

Wyskoczyłem przed telewizorem i wydarłem japę, ale chyba większość z nas tak miała

Wreszcie powiew normalności. Wreszcie szansa. Wreszcie nadzieja.

Te dwa tygodnie to dwa tygodnie w których trzeba pozostać aktywnym- pamiętajcie że Salon zarządzi wszystkie łapska na pokład. Za chwile się okaże, że TVNy z GóWnem dowiodą, że Duda ma kochankę i dwójkę nieślubnych dzieci, a jego ojciec był szmalcownikiem, zobaczycie. Dlatego i my musimy się zmobilizować i doprowadzić tą sprawę do szczęśliwego dla Polski końca.

PS: przemówienie Dudy FENOMENALNE A Kukiza wzruszająco piękne.

PS 2: Grzegorz Braun SZACUNEK na zawsze.
                          Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                          - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                          Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Komorowski by nawet murzyna do wzięcia zasiłku nie przekonał tym swoim przemówieniem - Duda niszczy go w tym aspekcie
                            Ból jest tymczasowy, chwała trwa wiecznie

Komentarz

• Zamieszczone przez modzi Zobacz posta
                              teraz tak głębiej rozkminiam, o co chodziło Kukizowi z tą rodzina??
                              W Polityce :
                              Paweł Kukiz 8 maja złożył w sądzie pozew wyborczy przeciw Tomaszowi Sianeckiemu, dziennikarzowi TVN24.
                              Kandydat na prezydenta chce przeprosin od Sianeckiego – na antenie TVN24 oraz na stronie internetowej „Szkła kontaktowego” – za stwierdzenie dziennikarza, że Paweł Kukiz ze względu na stan zdrowia ojca wycofuje się z wyborów.
                              To już nie jest dziennikarstwo… To jest … Sami sobie dopowiedzcie co … TVN24 kłamie.
                              Ogłosiłem przerwanie KAMPANII…
                              Ja NIE WYCOFUJĘ się z wyborów….
                              Pan jest podły, panie Sianecki…
                              Pan dobija i mojego Tatę i mnie
                              —poinformował rano, 8 maja, na Facebooku Paweł Kukiz.
                              Pełnomocnik Kukiza w pozwie napisał, że stwierdzenie to jest nieprawdziwe i miało na celu zdyskredytowanie kandydata w opinii wyborców.
                              Zrobił to po to, aby u części naszych - nie moich, a naszych wyborców, wzbudzić wątpliwość i skłonić do pozostania w domu. Ewentualnie by zachęcić ich do głosowania na innego kandydata
                              —napisał Paweł Kukiz i potwierdził, że nie zamierza rezygnować z kandydowania na prezydenta RP.
                              Sąd rozpozna pozew prawdopodobnie jeszcze dziś (8 maja), około 18:00, chociaż Patryk Hałaczkiewicz ze sztabu wyborczego Pawła Kukiza przyznał, że choć pozew został złożony w trybie wyborczym, nie wiadomo, czy zostanie rozpatrzony jeszcze dziś.

Także Sianecki przysłużył się swojej stacji .

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta
                                W Polityce :
                                Paweł Kukiz 8 maja złożył w sądzie pozew wyborczy przeciw Tomaszowi Sianeckiemu, dziennikarzowi TVN24.
                                Kandydat na prezydenta chce przeprosin od Sianeckiego – na antenie TVN24 oraz na stronie internetowej „Szkła kontaktowego” – za stwierdzenie dziennikarza, że Paweł Kukiz ze względu na stan zdrowia ojca wycofuje się z wyborów.
                                To już nie jest dziennikarstwo‌ To jest ‌ Sami sobie dopowiedzcie co ‌ TVN24 kłamie.
                                Ogłosiłem przerwanie KAMPANII‌
                                Ja NIE WYCOFUJĘ się z wyborów‌.
                                Pan jest podły, panie Sianecki‌
                                Pan dobija i mojego Tatę i mnie
                                —poinformował rano, 8 maja, na Facebooku Paweł Kukiz.
                                Pełnomocnik Kukiza w pozwie napisał, że stwierdzenie to jest nieprawdziwe i miało na celu zdyskredytowanie kandydata w opinii wyborców.
                                Zrobił to po to, aby u części naszych - nie moich, a naszych wyborców, wzbudzić wątpliwość i skłonić do pozostania w domu. Ewentualnie by zachęcić ich do głosowania na innego kandydata
                                —napisał Paweł Kukiz i potwierdził, że nie zamierza rezygnować z kandydowania na prezydenta RP.
                                Sąd rozpozna pozew prawdopodobnie jeszcze dziś (8 maja), około 18:00, chociaż Patryk Hałaczkiewicz ze sztabu wyborczego Pawła Kukiza przyznał, że choć pozew został złożony w trybie wyborczym, nie wiadomo, czy zostanie rozpatrzony jeszcze dziś.

Także Sianecki przysłużył się swojej stacji .
                                Jeszcze wspominał cos o programie "czarno na białym"
                                Ból jest tymczasowy, chwała trwa wiecznie

Komentarz

Pracuję...
                                X