Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Nie wierzę aby Kukiz mógł się na coś takiego zgodzić. Sugerując się wynikami sondażowami, to w chwili obecnej większość lewicowego elektroratu już głosuje na Komorowskiego, pozostali kandydaci lewicy (Ogórek i Palikot) mogą liczyć tylko na kilka % głosów. Nie znam się, ale to chyba za mało aby ich głosy mogły zdecydować o zwycięstwie myśliwego. W takim wypadku i jeśli do wtorku nikt nie "naprawi" serwerów i faktycznie dojdzie do drugiej tury, to myślę, że będziemy świadkami naprawdę brudnej kampanii wyborczej. Nie wierzę, aby byli w stanie oddać władzę w pokojowy sposób.Komentarz
-
@Berserk Niestety nie - Duda nie prowadzi "przekazu" na żywo, a przynajmniej ja nie dostałem linku od nikogo.
Swoją drogą to Kukiz(a właściwie jego sztab w dość "niepolitycznym" zestawieniu) w wykorzystaniu internetu prześcignął wszystkich konkurentów(nawet "Krula") o kilka długości i tu chyba trzeba się upatrywać tak wysokiego wyniku
@K.S.
Nie zapominaj o tym że Kukiz nie jest politykiem - jest dość łatwowiernym i prostolinijnym muzykiem. Nie takie rzeczy już widziałem. Zaś jeśli chodzi o te kilka % to kilka % to - jak sądzę - być albo nie być wyborów. Jawne poparcie od PK załatwi drugą turę jak sądzę - jawne "zniechęcanie" raczej teżOstatnio edytowany przez Buziek_LG; 13039.Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.Komentarz
-
Nie wierzę aby Kukiz mógł się na coś takiego zgodzić. Sugerując się wynikami sondażowami, to w chwili obecnej większość lewicowego elektroratu już głosuje na Komorowskiego, pozostali kandydaci lewicy (Ogórek i Palikot) mogą liczyć tylko na kilka % głosów. Nie znam się, ale to chyba za mało aby ich głosy mogły zdecydować o zwycięstwie myśliwego. W takim wypadku i jeśli do wtorku nikt nie "naprawi" serwerów i faktycznie dojdzie do drugiej tury, to myślę, że będziemy świadkami naprawdę brudnej kampanii wyborczej. Nie wierzę, aby byli w stanie oddać władzę w pokojowy sposób.
Lis już pewnie wiąże bandaże, i zakłada szczene. Od jutra będzie taki nakurw jakiego świat nie widział.
E: logika zdaniaOstatnio edytowany przez Robert E. Lee; 58249.Komentarz
-
Kukiz zapowiedział że w żadnym wypadku nie poprze Gajowego w drugiej turze , trzymam go za słowo .Komentarz
-
Dla jednych sensacja, dla rozumnych manipulacja sondażami."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
-
Mnie tylko zastanawia ta rozkmina nad tym kogo poprze Kukiz. Co to zmieni? Jeżeli, np poparłby Bronka to nagle wyborcy Kukiza muszą na niego głosować? Wydaję mi się, że wyborcy "antysystemowców" albo nie pójdą na 2 turę albo zagłosują na Dudę.Komentarz
-
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.Komentarz
-
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
Komentarz