Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Majkisek Zobacz posta
    Mnie boli obecność wielu osób na tej liście, które darzyłem olbrzymią sympatią (chociażby Bródka, Siódmiak), za ich wspaniałe dokonania dla polskiego sportu. Ta lista jest wiarygodna? Nigdy nie zrozumiem jak można popierać tę kur.wę.
    Chyba jedyne co to tłumaczy to kwestia sponsoringu, ewentualnie jakichś powiązań osobistych. Nie wyobrażam sobie by decydowały poglądy - vide Klepacka, która otwarcie cisnęła tęczę na Zbawiciela czy mówiła, że słucha Radio Maryja.
    "Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"

Komentarz

• Nie chce rozmywać tematu, ale ogarniam sobie książkę " Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego", chcialem tylko zapytac czy ktoś z was miał do czynienia z tą pozycją? Jak ją oceni? Autorem jest Sumliński, lubie czlowieka i wydaje sie ze powinien wydac cos sensownego?

Komentarz

• Andrzej Duda

Nie można w godzinie śmierci zostawić przyjaciół samych, nie można ratować tylko swojego życia, uszczuplając i tak niewielkie szanse ocalenia oddziału.
        Pada decyzja: Wracamy!
        Po godzinie doszli do włazu, drabinką wspięli się w górę, wychodzili kolejno, Tadeusz ciągnął erkaem za lufę, Józek popychał broń od dołu, za nimi wyszedł mały Kajtek, z uwielbieniem patrzący na Tadeusza. Wrócili w znane już sobie gruzy, wrócili z erkaemem do przyjaciół.

Komentarz

• Konwencja Komoruskiego prawie jak zjazd PZPR, ponad-godzinne klepanie banałów, straszenie ciemne masy radykałami, pierdylion osób z komitetu popacie honorowego na scenie, a główny zainteresowany wychodzi na ostatnie 25 minut. HGW z grubej rury niczym Kopaczowa o Grabarczyku: "Bronisław Komorowski jest dobrym człowiekiem który kocha ludzi". Jeszcze bardziej żałosne wyskoczenie Kopaczowej z zakreśleniem flamastrem okienka obok napisu z Komorowskim. To już pokazuje desperacje obecnej ekipy do czego jest się w stanie posunąć aby wygrać te wybory.

Komentarz

• Zamieszczone przez Majkisek Zobacz posta
            Ta lista jest wiarygodna?
            raczej tak,brałem ją stąd: http://wiadomosci.dziennik.pl/wybory...rowskiego.html

na dole jest pełna lista w pdf

ps. przepisałem tylko tych, których kojarzę, pewnie kogoś pominąłem więc jak komuś się chce, to możę uzupełnić tę listę hańby

Komentarz

• Zamieszczone przez norullez Zobacz posta
              Nie chce rozmywać tematu, ale ogarniam sobie książkę " Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego", chcialem tylko zapytac czy ktoś z was miał do czynienia z tą pozycją? Jak ją oceni? Autorem jest Sumliński, lubie czlowieka i wydaje sie ze powinien wydac cos sensownego?
              Książka wyjaśnia wiele dziwnych rzeczy, które dzieją się w naszej kochanej Polsce oraz uzmysławia powiązania biznesowo-polityczne różnych postaci, zarówno znanych jak i tych pociągających za sznurki. Lektura obowiązkowa!!!
              Zamieszczone przez piejo kury piejo Zobacz posta
              pierdolenie o Szopenie
              Byłeś już tu kiedyś kulturalnie proszony, żeby nie reklamować zjebanej stacji TVN i podobnych.
              Ostatnio edytowany przez Jaco; 1067.
              "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
              Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
              Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
              Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
              "
              Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Zamieszczone przez Jaco Zobacz posta
                Książka wyjaśnia wiele dziwnych rzeczy, które dzieją się w naszej kochanej Polsce oraz uzmysławia powiązania biznesowo-polityczne różnych postaci, zarówno znanych jak i tych pociągających za sznurki. Lektura obowiązkowa!!!
                .
                Dzieki za naświetlenie i szybka odpowiedz

Komentarz

• Dziś o 21:30 w Polsat NEWS, program:"Tak czy Nie", prezes RN Robert Winnicki będzie dyskutował z red. Piotrem Szumlewiczem o tym czy możliwa jest koalicja antysystemowców.

Komentarz

• Mają kurwy tupet. Przed chwilą na polsacie leciało.

edit. nie zauważyłem w innym temacie
                    Ostatnio edytowany przez miaski; 14414.

Komentarz

• "lekko niesmaczne" hehe
                      Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
                      -------------
                      Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

• wie ktoś dlaczego pojawił się Ziemiec a nie Kraśko? Braun dziś dobrze wypadł, wydaje mi się, że on w rywalizacji 1vs1 jest naprawdę dobry i niejednego mądrale by "zagiął"...ta debata, która ładnie media nazwały, to monologi, nikt tam z nikim nie debatował, dlatego wypadł średnio. Jednak w rywalizacji normalnej ciśnie wszystkich pięknie. Tak trzymać Grzesiu ! ! !
                        jazda z k...
                        LEGIA TO MY
                        Freedom for Mary Wagner!!!

Komentarz

• Po dzisiejszym występie na konwencji Borata, nastąpił spadek lajków u Salety więc wieczorem postanowił ustosunkować się
                          Lubię żartować z hejterami, śmiesznie piszą jak się denerwują A tak poważnie, dlaczego nie mogę mieć swoich poglądów politycznych, popierać kogo chcę i na kogo chcę głosować?!!! Czy ja komuś mowię jak ma żyć, w co wierzyć i na kogo głosować?!!!
                          https://www.facebook.com/saleta/posts/10205879184371680

Arkadiusz Malarz @ArkadiuszMalarz · 44 min 44 minuty temu
                          Nie znam się na polityce, ale wydaje mi się ze ten Duda to marny aktor!
                          Ostatnio edytowany przez klamot1916; 76038.

Komentarz

• a to świnie
                            ...ta ziemia do Polski należy
                            choć Polska daleko jest stąd,
                            bo wolność krzyżami się mierzy
                            historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Na odpowiedź nie trzeba było długo czekać. W punkt

Komentarz

• Bardzo dobre wystąpienie Brauna w TVP INFO dziś, pechowo Kraśko zdezerterował, bo w takiej formie Braun by zmiażdżył. Zapis jest na youtube.

Cholera, na kogo by tu zagłosować- autentycznie na dzień dzisiejszy nie wiem, Braun strasznie w ostatnim czasie u mnie plusuje, Duda pokazał się co najmniej przyzwoicie w dzisiejszym starciu z dziennikarzami TVNu a w obwodzie jest przecież jeszcze Kukiz, wielki wygrany wtorkowej debaty Kowalski oraz moim zdaniem bardzo rozsądny Wilk.

I pewnie sporo osób ma podobne dylematy. Trzeba będzie na spokojnie poczytać ich programy i wybrać do niedzieli tego jednego.
                                Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                                - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                                Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

Pracuję...
                                X