Zamieszczone przez Majkisek
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
"Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"
-
Komentarz
-
Nie można w godzinie śmierci zostawić przyjaciół samych, nie można ratować tylko swojego życia, uszczuplając i tak niewielkie szanse ocalenia oddziału.
Pada decyzja: Wracamy!
Po godzinie doszli do włazu, drabinką wspięli się w górę, wychodzili kolejno, Tadeusz ciągnął erkaem za lufę, Józek popychał broń od dołu, za nimi wyszedł mały Kajtek, z uwielbieniem patrzący na Tadeusza. Wrócili w znane już sobie gruzy, wrócili z erkaemem do przyjaciół.
Komentarz
-
Konwencja Komoruskiego prawie jak zjazd PZPR, ponad-godzinne klepanie banałów, straszenie ciemne masy radykałami, pierdylion osób z komitetu popacie honorowego na scenie, a główny zainteresowany wychodzi na ostatnie 25 minut. HGW z grubej rury niczym Kopaczowa o Grabarczyku: "Bronisław Komorowski jest dobrym człowiekiem który kocha ludzi". Jeszcze bardziej żałosne wyskoczenie Kopaczowej z zakreśleniem flamastrem okienka obok napisu z Komorowskim. To już pokazuje desperacje obecnej ekipy do czego jest się w stanie posunąć aby wygrać te wybory.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaTa lista jest wiarygodna?
na dole jest pełna lista w pdf
ps. przepisałem tylko tych, których kojarzę, pewnie kogoś pominąłem więc jak komuś się chce, to możę uzupełnić tę listę hańby
Komentarz
-
Zamieszczone przez norullez Zobacz postaNie chce rozmywać tematu, ale ogarniam sobie książkę " Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego", chcialem tylko zapytac czy ktoś z was miał do czynienia z tą pozycją? Jak ją oceni? Autorem jest Sumliński, lubie czlowieka i wydaje sie ze powinien wydac cos sensownego?
Zamieszczone przez piejo kury piejo Zobacz postapierdolenie o SzopenieOstatnio edytowany przez Jaco; 1067."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jaco Zobacz postaKsiążka wyjaśnia wiele dziwnych rzeczy, które dzieją się w naszej kochanej Polsce oraz uzmysławia powiązania biznesowo-polityczne różnych postaci, zarówno znanych jak i tych pociągających za sznurki. Lektura obowiązkowa!!!
.
Komentarz
-
wie ktoś dlaczego pojawił się Ziemiec a nie Kraśko? Braun dziś dobrze wypadł, wydaje mi się, że on w rywalizacji 1vs1 jest naprawdę dobry i niejednego mądrale by "zagiął"...ta debata, która ładnie media nazwały, to monologi, nikt tam z nikim nie debatował, dlatego wypadł średnio. Jednak w rywalizacji normalnej ciśnie wszystkich pięknie. Tak trzymać Grzesiu ! ! !
jazda z k...LEGIA TO MY
Freedom for Mary Wagner!!!
Komentarz
-
Po dzisiejszym występie na konwencji Borata, nastąpił spadek lajków u Salety więc wieczorem postanowił ustosunkować się
Lubię żartować z hejterami, śmiesznie piszą jak się denerwująA tak poważnie, dlaczego nie mogę mieć swoich poglądów politycznych, popierać kogo chcę i na kogo chcę głosować?!!! Czy ja komuś mowię jak ma żyć, w co wierzyć i na kogo głosować?!!!
Arkadiusz Malarz @ArkadiuszMalarz · 44 min 44 minuty temu
Nie znam się na polityce, ale wydaje mi się ze ten Duda to marny aktor!Ostatnio edytowany przez klamot1916; 76038.
Komentarz
-
Bardzo dobre wystąpienie Brauna w TVP INFO dziś, pechowo Kraśko zdezerterował, bo w takiej formie Braun by zmiażdżył. Zapis jest na youtube.
Cholera, na kogo by tu zagłosować- autentycznie na dzień dzisiejszy nie wiem, Braun strasznie w ostatnim czasie u mnie plusuje, Duda pokazał się co najmniej przyzwoicie w dzisiejszym starciu z dziennikarzami TVNu a w obwodzie jest przecież jeszcze Kukiz, wielki wygrany wtorkowej debaty Kowalski oraz moim zdaniem bardzo rozsądny Wilk.
I pewnie sporo osób ma podobne dylematy. Trzeba będzie na spokojnie poczytać ich programy i wybrać do niedzieli tego jednego.Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
Komentarz