Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Raffels
    Ciężko jest przegrać, jeśli ma się za sobą "główne" media.
    Zamieszczone przez Ge(L)o Zobacz posta
    I takich konkurentów.
    Takich czyli jakich?? Jesteś idealnym przykładem typowego Wiesława czerpiącego wiedzę sprzed telewizora nie mającego zielonego pojęcia o "jakiś" kandydatach. Oprócz tego co zaoferuje Ci Polsat czy Telewizja "Publiczna" wg Brauna.

I prośba nie pisz już nigdzie pod żadnym postem, bo Twoich pseudo "ironicznych" tekstów nie da się czytać ani w tym dziale ani w innych. Nie rób z siebie inteligenta, bo wychodzi Ci to zachowując tematykę jak Broniowi prezydentura.
    Ostatnio edytowany przez Runi; 55583.

Komentarz

• Spór sporem, ale reklamę zrobili sobie niezłą

Komentarz

• Ok. Debile (kolejność przypadkowa) : Palikot, Tanajno, Kukiz, Korwin, Jarubas. Manekiny : Duda, Ogórek.

Przez szacunek do poglądów patriotycznych i szacunek do tradycji narodowochrześcijanskiej nie ocenię prezencji (a prezydent w Polsce to jedynie funkcja reprezentacyjna) Kowalskiego, Wilka i Brauna. (na jednego z nich oddam głos 10 maja).

Druga tura to będzie nasz sukces, ale Duda wtedy ma to wygrać ? Błagam Was...

Komentarz

• to kto z 38 mln Polaków byłby idealnym kandydatem?

Komentarz

• Brauna i Kowalskiego jeszcze jako tako rozumiem w tym zestawieniu, ale którą z opcji patriotyczno - narodowo-chrześcijańskiej reprezentuje Wilk?
            b. Ja ;-)

Komentarz

• Komentarz

• Zamieszczone przez b. Zobacz posta
                to wymień kto z tej 10 jest manekinem, a kto debilem

i przy okazji wskaż kandydata,który nie jest debilem i miałby szansę z komorem
                Przy odpowiednim poparciu politycznym może Wilk. Duda jest manekinem, koleś jest przesłaby, brakuje mu charzymy, leci wszędzie tylko hasłowo, zaczynam mieć wątpliwości co do tego, czy wie jakie są kompetencje Prezydenta.... Ogólnie miałem głosować w drugiej turze na niego ale po wczorajszym "popisie", to nie wiem... Mam wielki żal do Kaczyńskiego (na którego konsekwentnie dotąd głosowałem), że oddał te wybory walkowerem i wystawił takiego pazia. W I turze oddam głos na Brauna, za sentyment do jego filmów odkłamujących historie wielu pierwszoplanowych postaci III RP.
                Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?

Komentarz

• Zamieszczone przez b. Zobacz posta
                  to kto z 38 mln Polaków byłby idealnym kandydatem?

Justyna Kowalczyk.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tomereek Zobacz posta
                    Przy odpowiednim poparciu politycznym może Wilk. Duda jest manekinem, koleś jest przesłaby, brakuje mu charzymy, leci wszędzie tylko hasłowo, zaczynam mieć wątpliwości co do tego, czy wie jakie są kompetencje Prezydenta.... Ogólnie miałem głosować w drugiej turze na niego ale po wczorajszym "popisie", to nie wiem... Mam wielki żal do Kaczyńskiego (na którego konsekwentnie dotąd głosowałem), że oddał te wybory walkowerem i wystawił takiego pazia. W I turze oddam głos na Brauna, za sentyment do jego filmów odkłamujących historie wielu pierwszoplanowych postaci III RP.
                    Pooglądaj sobie wywiady Dudy 1vs1.
                    Zamieszczone przez Leokadiusz Zobacz posta
                    Justyna Kowalczyk.
                    Ona woli róż.

Komentarz

• Komentarz

• Długi ale bardzo dobry artykuł na głównej stronie RMF24
                        http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/bo...ia,nId,1729100

Od razu wyjaśniam, kogo dotyczy tytuł: otóż mam na myśli bezkrytycznych apologetów oraz adwokatów urzędującego prezydenta. Nieliczną w skali całego państwa, ale niezwykle wpływową grupę ludzi, decydującą o biegu rzeczy w III Rzeczypospolitej Ludowej. Ironiczna nazwa tego quasi-państwa nie jest, broń mnie Panie Boże, jawnym szyderstwem z mojej Ojczyzny, kpiną z ukochanej Polski. Wyraźnie oddzielam mój rodzinny Kraj, bez którego nie wyobrażam sobie życia, od narzuconego mu odgórnie potworkowatego kształtu. Miałem nadzieję ćwierć wieku temu, że ten kadłubek polskiej państwowości nazwany PRL-em odejdzie w niebyt szybko i na dobre. Utopia tych marzeń objawiała się stopniowo przez kolejne lata i gabinety, aż pokazała swoją starą sowiecką mordę zaraz po Smoleńsku. Nadzieje, że III RP w bólach i w trudach, ale jednak w końcu osiągnie niezależność, niezawisłość i ogólny poziom II RP, prysły jak bańka. Dużą rolę w moim całkowitym odczarowaniu odegrał człowiek, który po zagadkowej tragedii polskiej elity, błyskawicznie przejął jej stery. Urząd marszałka sejmu umożliwiał mu natychmiastowe "uporządkowanie" sytuacji wewnętrznej i przestawienie wajchy w relacjach z Rosją. Rosyjscy sojusznicy objawili się po 10.04.10. nie tylko w neobolszewickim Imperium Władimira Putina z jego biesami z dawnej bezpieki. Agentura jak hydra wiła się wieloma łbami, gadającymi głowami w środkach masowej dezinformacji, a nad nimi górowała nowa głowa państwa. Co się stało z działaczem związanym ponoć z antykomunistycznymi grupami oporu w dekadach Edwarda Gierka i Wojciecha Jaruzelskiego? Historia jego życia wydała mi się ważna w także w mojej biografii, bo nie uważam, żeby można było uciec od polityki kształtującej osobisty los.

Komentarz

• nadciąga Armageddon - dziś o 20:12 w TVP Info znany z intelektu i obiektywizmu redaktor Kraśko spotka się z Grzegorzem Braunem

Ależ przeczuwam pyszny rozpierdol
                          ...ta ziemia do Polski należy
                          choć Polska daleko jest stąd,
                          bo wolność krzyżami się mierzy
                          historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• To akurat oczywista oczywistość

Zamieszczone przez Osek Zobacz posta
                            Długi ale bardzo dobry artykuł na głównej stronie RMF24
                            http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/bo...ia,nId,1729100
                            Bardzo godne polecenia. Szczególnie tym, którzy łyknęli obraz rzeczywistości z filmu "Służby specjalne"
                            My ludzkie bydło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

Komentarz

• pytanie - jakie tytuły warto zakupić, by zagłębić się w takie prześwietlanie politycznej celebry jak ma to miejsce w linkowanym wywiadzie ?
                              ------------------------------------------------
                              Hey man, you know I'm really OK
                              The gun in my hand will tell you the same

Komentarz

• Zamieszczone przez heretico Zobacz posta
                                pytanie - jakie tytuły warto zakupić, by zagłębić się w takie prześwietlanie politycznej celebry jak ma to miejsce w linkowanym wywiadzie ?
                                Tu masz kilka filmów na miły początek wydobywania rzeczywistej wiedzy o tym, kto jest kim:
                                Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

CAŁOŚĆ !Jak Wałęsa zdradził Solidarność.Dokumentacja wideo - pokazuje jak Wałęsa manipulował i dogadywał się z komunistami, aby osłabić i zniszczyć Solidarn...

https://www.youtube.com/watch?v=0tFJS7yjlK0

https://www.youtube.com/watch?v=pKLy_VxJ6rw
                                Ostatnio edytowany przez Jaco; 1067.
                                "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                                Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                                Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                                Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                                "
                                Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

Pracuję...
                                X