Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez b. Zobacz posta
    Morcie można założyć temat z ankietą kto na kogo będzie głosował
    Dobry pomysł. Z zastrzeżeniem, że za głos w ankiecie na Bula jest banik (nie Ostrawa, jak to by powiedział Foxx) i leci sie z forum
    Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
    - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
    Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Więc od razu na wzór wczorajszej debaty zrobić "1 z 10" bez BULa

Komentarz

• Nie idźmy tą drogą, niech Bul sprawdzi swoje poparcie

Chcecie procesu w trybie wyborczym??
        Ostatnio edytowany przez itakpowiem; 68553.

Komentarz

• W sumie ankieta mogła by być... bo dział polityka i tak jest obecnie zdominowany przez wybory, więc i dyskusja mogłaby się przenieść do drugiego wątku.
          Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Z tego Tanajno to nieźle reprezentatywny typek . Styl i jakość jego mówienia przypomniała mi moje czytanie w kościele na pierwszej komuniii przed całym tłumem.
            Co ćpać musi Palikot to nie mam pytań.
            Fajnie konkretnie Kowalski, Braun, Wilk. Prosto, jasno i na temat bez pieprzenia.
            Najgorsze jest to, że w drugiej turze będzie trzeba zagłosować na tego Dudę , którego energia powala.

Komentarz

• Zamieszczone przez mort Zobacz posta
              Tylko Grzegorz Braun

Precz z antypolonizmem !

ps. Mi on serio imponuje, lubię go i serio ma mój głos

Kandydatura G.Brauna ma wielki atut, gdyby został wybrany do pałacu weszłaby grupa monarchistów, którzy są opcją mocno zahibernowaną politycznie (z pojedynczymi wyjątkami jak prof. Legutko), ale zdecydowanie najmocniejszą intelektualnie, również duchowo.

A jeśli kogoś gryzie styl pana Brauna, tzn. że przesiąkł Lemingostanem..

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
                - Jak Tanajno zebrał te 100 000 - pytam bo też spróbuję
                Młodzież zbierała na niego podpisy (minimum 10), aby dostać się do komisji wyborczej. Szczegółów nie znam, ale byłem świadkiem takich praktyk. Ktoś na auli puszczał kartę, a barany podpisywały.

Komentarz

• Obejrze gdzieś w necie calą debatę?

Dzieki
                  Ostatnio edytowany przez Benek; 52715.
                  349meczów*
                  71 goli*
                  58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Alek wrzucał wczoraj link: http://wyboryprezydenckie.tvp.pl/19876535/
                    Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.

Komentarz

• Mam nadzieję, że niedzielne wyniki wśród "anty systemowców" pokażą każdemu miejsce w szeregu. Liczę, że na jesieni uda się wystartować z jednej listy w celu dostania się do sejmu takich osób (potem niech się dzielą, zakładają swoje koła ważne żeby mieli mandat poselski i dostęp do mediów) choć wczorajsza akcja Korwina do Kukiza pokazuje że JKM "chce dzielić, nie łączyć". Grzegorz Braun z mandatem posła to by było coś

PS.Wywiad Żelaznej Logiki - Grzegorz Braun
                      Indeks pytań:00:41Pytanie pierwsze zadane przez Piotra JesteraPanie Grzegorzu, wiele osób zarzuca Panu jakkolwiek to dziwnie zabrzmi "fundamentalizm katolick...

Żelazna logika. 205,330 likes · 140 talking about this. Wszystko na świecie jest logiczne, a jeśli logiczne nie jest to ktoś nam logicznie wytłumaczy że jednak jest. www.zelaznalogika.net

Komentarz

• Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                        - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                        Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Braun dobrze mówi, polać mu!

Komentarz

• Jak dla mnie widowisko smutne i żenujące. Zaskoczony jestem jak fatalnie wypadł JKM - nigdy go nie lubiłem, ale przy jego inteligencji, erudycji liczyłem na lepszy show. Braun jak na siebie słabo, wydaje mi się, że w dłuższej formie jest zwykle ciekawszy. Kukiza tez nie lubię, ale aż żal było patrzeć. Magda nie pokazała cycków czym też mnie rozczarowała. Kowalski lepiej niz się spodziewałem, Palikot też nieźle wypadł. Najlepszy jednak Wilk, szkoda ze nie ma w sobie odrobiny charyzmy. Niestety Andrzej duda jest tragiczny i w ewentualnej drugiej turze będę na niego głosował z bólem dupy. W pierwszej Braun, no chyba że Madzia się opamięta i pokaże cyce
                            „Podczas kryzysów – powtarzam – strzeżcie się agentur. Idźcie swoją drogą, służąc jedynie Polsce, miłując tylko Polskę i nienawidząc tych, co służą obcym”

Komentarz

• Zamieszczone przez berserk Zobacz posta
                              kto to jest ten Tanajno?autentycznie wyglądał dla mnie jak tegoroczny maturzysta, ktoś tam wyżej napisał, że też będzie próbował zebrać 100 tys. podpisów skoro jemu się udało, no więc muszę uprzedzić, że ja w takim razie też chyba się za to wezmę

pierwszy z lewej haha

Komentarz

• Patrząc na "internetową" reakcje kucy na oświadczenie Kukiza, kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu, że jest to najbardziej zlemingonizowany* elektorat w Polsce.

*tak wiem nie ma takiego słowa

Komentarz

Pracuję...
                                X