Robiąc ten teścik wychodzi na to, że Kukiz jest za legalizacją związków partnerskich...Mówił gdzieś o tym oficjalnie?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Legalizacja związków partnerskich i wyjaśnienie ich sytuacji prawnej? Proszę bardzo, nie mam nic przeciwko
Komentarz
-
Może to kwestia rozgrywek między Kopaczem a Komoruskiem. Coś na miarę PZPR-owskich rzydów i hamów.Ostatnio edytowany przez spotter_spotterow; 49956."bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010
"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015
Komentarz
-
Ukłony dla Brauna za mówienie prawdy i poruszanie tematów ,których inni unikają albo boją się poruszyć
Wyraz twarzy Wróbla w 26 minucie bezcenny, Lewicka próbowała tylko przerywać ale niewiele jej to dało. Ciekawy i przydatny wywiad szczególnie dla osób często wyśmiewających wpływ żydów na politykę Polski i masońskich lóż oraz osób które do nich należą.Ponieważ żyli prawem wilka, historia o nich głucho milczy.
Komentarz
-
Uważasz, że zarejestrowany kandydat na prezydenta nie ma związku z tym tematem? Pytam poważnie. Nie musimy chyba pisać tylko o Dudzie i Korwinie...Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef Mackiewicz
Komentarz
-
U mnie wyniki przepiękne, pierwsza piątka:
Braun 90%
Kowalski 88%
Duda 82%
Korwin 74%
Kukiz 72%
Ostatnie miejsce bez zaskoczenia- Bronisław Komorowski, nawet za Januszkiem PalikotemTaki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
-
Braun jest wspaniałym erudytą, ma w bardzo wielu kwestiach słuszne poglądy, jest przyzwoitym człowiekiem itd. i wypadałby w mediach korzystnie gdyby nie jedno- dla wielu osób nawet na prawicy jego gadki o kondominium niemiecko jakimś tam pod patronatem Żydostwa, ciągłe gadki o masonerii itd. są po prostu zupełnie niestrawne i dyskwalifikujące. Autentycznie- gdyby nie tego typu wypowiedzi, przy sensownym czasie w TV i innych mediach, przy jego poziomie wiedzy, kultury i przy paru sensownych pomysłach na prezydenturę, miałby szanse moim zdaniem na wykręcenie sensacyjnego wyniku (a dziś w jego przypadku wszystko powyżej powiedzmy 1% byłoby sensacją), a tak zwyczajnie nie ma na to szans.Ostatnio edytowany przez casual; 7669.Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
-
Zamieszczone przez casual Zobacz postaU mnie wyniki przepiękne, pierwsza piątka:
Braun 90%
Kowalski 88%
Duda 82%
Korwin 74%
Kukiz 72%
Ostatnie miejsce bez zaskoczenia- Bronisław Komorowski, nawet za Januszkiem Palikotem
Kowalski 85
Korwin 75
Kukiz 74
Duda 73
Komor 12
Komentarz
Komentarz