Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• CBA stworzyło aferę bo zatrzymania podejrzanych były na podstawie prowokacji. Oczywiście, że tamci ludzie w tym pewnie Lepper byli w to zamieszani, ale gdyby nie prowokacja, to rząd by nie upadł, a po nie przejęło władzy w tym momencie. Ja jako osoba nie mająca ani wykształcenia ani doświadczenia jestem w stanie przewidzieć ciąg wydarzeń, a doświadczeni politycy nie? Na co oni liczyli? Lepper pójdzie siedzieć i tyle? Nie jestem w stanie zrozumieć czym kierowano się w tym czasie w Pis.

Komentarz

• Sondaże wskazują 6% dla Kukiza, 6% dla Korwina, po 1% Kowalski, Wilk, Braun, w sumie do zagospodarowania jest 15-procentowy elektorat antysystemowy który stale rośnie. To ludzie którzy albo nigdy nie pójdą na wybory, albo jak już pójdą to nie oddadzą tam głosu na kandydata bandy czworga. Lwią część elektoratu po Kukizie przejmie partia KORWIN, a pozostałe KNP i RN pozostaną w okolicach 1%, także jest o co walczyć.

Komentarz

• Sukcesem Korwina będzie wynik dwucyfrowy, a całego antysystemowego ruchu 20%. Przy takich wynikach jest szansa na 10% na jesieni i możliwa koalicja z PiSem.

Komentarz

• Ja jednak myślę, że Kukiz będzie miał lepszy wynik od Korwina i zajmie 3 miejsce. Po Liroyu Kukiza poparała inna znana osoba, czyli... Pudzian
          Ten facet ma jaja i popieram go!!!!!! POSŁUCHAJCIE CAŁOŚCI!!! I kto może niech udostępni dalej proszę.ps;Tylko mi się nie poddaj Paweł walcz do końca tak jak ja!!!!!!

Komentarz

• To jeszcze tylko Olek Grom i Miś Uszatek i będzie z górki
            Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
            St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Do Lublina dziś zawitał Komorowski. Na godzinę 14 przewidziana była godzinna przemowa/rozmowa/spotkanie czy co tam jeszcze na Placu Litewskim z mieszkańcami. Po 15minutach tej "dyskusji" Bronek ze świtą spier*dolili w stronę bodajże Chełma. Powodem podobno "BUL" uszu od gwizdów i okrzyków.

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej
                Do Lublina dziś zawitał Komorowski. Na godzinę 14 przewidziana była godzinna przemowa/rozmowa/spotkanie czy co tam jeszcze na Placu Litewskim z mieszkańcami. Po 15minutach tej "dyskusji" Bronek ze świtą spier*dolili w stronę bodajże Chełma. Powodem podobno "BUL" uszu od gwizdów i okrzyków.
                Dzięki, którym zapunktował u zwykłych obywateli, którzy dostaną przekaz Bronka, który chce Polski racjonalnej, spokojnej, albo w przeciwnym razie dostaną Polskę radykalną i awanturników w 2011 roku takim samym sposobem władzę utrzymała PO, puścili Tuskobusa, któremu co jakiś czas zakłócano spotkania by na ostatniej prostej puścić spot "Oni pójdą na wybory, a Ty?". Efekt? prawie 40% dla PO.

Komentarz

• O jakie kury tu się rozchodzi?
                  Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Wcześniej były okrzyki do PBK : "Na mazury karmić kury" hehe

Czy Komorowski wzorował się na tym ? (od 35 sek.)
                    Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG
                      Był, jeśli rzecz jasna uznaje się za słuszną diagnozę pt. "Polska umiera zjadana przez korupcję i układy towarzysko-biznesowe"
                      A na jesieni może być kolejny przymus - tym razem koalicji z czerwoną lub zieloną mafią? Dla dobra Polski oczywiście..

I potem w retorsji 10, a nie 8 lat rządów różowej mafii?
                      "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Braun kontra Rachon w Telewizja Republika

Ciekaw jestem wizyty Brauna w TVN czy TVP

Komentarz

• Zamieszczone przez Z.
                          A na jesieni może być kolejny przymus - tym razem koalicji z czerwoną lub zieloną mafią? Dla dobra Polski oczywiście..

I potem w retorsji 10, a nie 8 lat rządów różowej mafii?
                          Wiem, że fajnie jest sobie ponarzekać, ale może postarasz się nakreślić jakąś alternatywę dla przytoczonych przez Ciebie scenariuszy?
                          "Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"

Komentarz

• Miałem to napisać w temacie o Ukrainie ale pasuje i tu. Hania "antylustratorka" Suchocka(która po "nocnej zmianie" schowała do szuflady ustawy lustracyjne zarówno PC/dzisiejszego PiS jak i JKM) i niemiecka Fundacja Adenauera(która z kolei odpowiada za doprowadzenie PO do władzy) wspólnie z ukraińskim trybunałem konstytucyjnym złożonym z byłych sowieckich komuchów i ludzi Janukowycza bezterminowo zawiesili lustrację na Ukrainie. O tyle to śmieszne że lustracja miała w pierwszej kolejności dotyczyć właśnie tego trybunału. Być może zostanie ona kiedyś wznowiona, np. jutro albo za 40 lat albo może zmieniona w taki sposób żeby nie dotyczyła nikogo żywego, to się jeszcze okaże. Natomiast warte uwagi jest to, że tam przynajmniej lustrować się próbuje, a w 3RP wcale.
                            "bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010

"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015

Komentarz

• nie no ludzie, patrząc na kilka ostatnich wypowiedzi BK mam wrażenie, że wypija trochę za dużo na odwagę przed wyjściem z autobusu...
                              #MuremZaBonusem

Komentarz

• Zamieszczone przez spotter_spotterow
                                Natomiast warte uwagi jest to, że tam przynajmniej lustrować się próbuje, a w 3RP wcale.
                                Nie martw się, ichniej oligarchii tam nie zlustrują, bo jeszcze tego samego dnia oni wszyscy musieliby się dobrowolnie powsadzać do pierdla, łącznie z królem czekolady i Julką, ale to już dotyczy lustracji majątkowej.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎