Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Prawdziwe zwyciestwo musieli odnieść komunisci ,nie tak jak wielu zakłada pomiędzy rokiem 1956 a 1970,ale w roku 1989,kiedy pod uniesionym w góre kloszem,wystrzelił produkt ich chowu.
Rafał Gan-Ganowicz – Kondotierzy
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raczej Zobacz postaSkrzecz czy mi się coś już w oczach ebie? Kim on tam jest?"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Komentarz
-
Myślę, że w II turze wszystko może się zdarzyć, cześć osób które w I turze oddadzą głos na Kukiza czy Korwina w II turze pójdzie zagłosować przeciwko Komorowskiemu, tak samo może być z wyborcami Ogórek, dlatego II tura to wciąż sprawa otwarta.
Pamiętacie 2005 rok ?
I kto potem wygrał ?
Oby się powtórzyło w 2015Ostatnio edytowany przez głos z trybun; 60596.
Komentarz
-
Zamieszczone przez klamot1916 Zobacz posta
Często i gęsto rozmawiam ze swoimi znajomymi aby choć trochę uchwycić klimat jak będzie to wyglądało przy kolejnych wyborach i w zdecydowanej większości przypadków zdanie jest takie że głosowanie na obecnego to po prostu siara (krzesła, ortografy,zachowanie, wygląd i inne takie)
Po doświadczeniu z ostatnich wyborów to Jarubas wejdzie do finału z B.K. (szydera)
Niemniej jednak pijar medialny jest na miejscu i działa bez przerwy- Pan Prezydent w tvn24 leci non stop - lemingi jedzą to ..
Coraz mniej myślenia u ludzi, żywimy się tym co dane - przetworzona żywność -dla mnie chore
Komentarz
-
Zamieszczone przez jednopostowiec Zobacz postaTak mnie zastanowiła sytuacja z filmiku od klamota. Początek jak Komorowski idzie chodnikiem do klatki.
Nic ich nie nauczyło jak dostał jajkiem? Nie powinien ktoś iść przed nim? Ten koleś w białej koszuli, który się z nim mijał, mógł zrobić wszystko...
Komentarz
-
Zamieszczone przez przemekcwks Zobacz posta
Komentarz
Komentarz