Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Możesz konkretniej o co pytasz? Coś się tu wzajemnie wyklucza?

edit:
    Wyskoczył mi taki filmik po poprzednim:

Tadeusz Komorowski to syn Szoguna. 7:50 to Skrzecz czy mi się coś już w oczach ebie? Kim on tam jest?
    Ostatnio edytowany przez Raczej; 12076.

Komentarz

• http://wpolityce.pl/polityka/240080-...tyczne-tsunami
      Prawdziwe zwyciestwo musieli odnieść komunisci ,nie tak jak wielu zakłada pomiędzy rokiem 1956 a 1970,ale w roku 1989,kiedy pod uniesionym w góre kloszem,wystrzelił produkt ich chowu.
      Rafał Gan-Ganowicz – Kondotierzy

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej Zobacz posta
        Skrzecz czy mi się coś już w oczach ebie? Kim on tam jest?
        Ochroniarzem.
        "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Komentarz

• klamot1916- skąd ten sondaż, jak był przeprowadzany, jakieś informacje by się przydały, źródło

Komentarz

• sondaż przeprowadzony w każdym województwie przez regionalny dziennik podpięty pod jakiś główny podmiot jak. np echodnia,głos szczeciński itd.

Dziś ukazał się drugi sondaż dla SE: Komorowski 40,4%, Duda 30,6%

Myślę, że start Kukiza bardzo pomógł Dudzie bo zabiera sporoPO/Komorowski

Komentarz

• Myślę, że w II turze wszystko może się zdarzyć, cześć osób które w I turze oddadzą głos na Kukiza czy Korwina w II turze pójdzie zagłosować przeciwko Komorowskiemu, tak samo może być z wyborcami Ogórek, dlatego II tura to wciąż sprawa otwarta.

Pamiętacie 2005 rok ?

I kto potem wygrał ?

Oby się powtórzyło w 2015
                Ostatnio edytowany przez głos z trybun; 60596.

Komentarz

• Sondazę, sondażami ale jak nie pojdziemy nic się nie zmieni.

Czy Kukiz pomógł Dudzie - moze, ale bronek sam swoim działaniem powoduje, iż traci głosy, chodź twardy elektorat nadal w sile.

Komentarz

• Zamieszczone przez klamot1916 Zobacz posta
                    wg mnie te sondaże są kompletnie z doopy wzięte i nie warte pierdnięcia na nie
                    Często i gęsto rozmawiam ze swoimi znajomymi aby choć trochę uchwycić klimat jak będzie to wyglądało przy kolejnych wyborach i w zdecydowanej większości przypadków zdanie jest takie że głosowanie na obecnego to po prostu siara (krzesła, ortografy,zachowanie, wygląd i inne takie)

Po doświadczeniu z ostatnich wyborów to Jarubas wejdzie do finału z B.K. (szydera)
                    Niemniej jednak pijar medialny jest na miejscu i działa bez przerwy- Pan Prezydent w tvn24 leci non stop - lemingi jedzą to ..

Coraz mniej myślenia u ludzi, żywimy się tym co dane - przetworzona żywność -dla mnie chore

Komentarz

• A Komorek właśnie podpisał konwencję "antyprzemocową"...
                      Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• 1:18 sek. - spontaniczne spotkanie na klatce z obywatelką staruszką

Komentarz

• http://weszlo.com/2015/04/13/jak-co-...stanowski-107/
                          mimo, że Stanowski

Komentarz

• Tak mnie zastanowiła sytuacja z filmiku od klamota. Początek jak Komorowski idzie chodnikiem do klatki.
                            Nic ich nie nauczyło jak dostał jajkiem? Nie powinien ktoś iść przed nim? Ten koleś w białej koszuli, który się z nim mijał, mógł zrobić wszystko...

Komentarz

• Zamieszczone przez jednopostowiec Zobacz posta
                              Tak mnie zastanowiła sytuacja z filmiku od klamota. Początek jak Komorowski idzie chodnikiem do klatki.
                              Nic ich nie nauczyło jak dostał jajkiem? Nie powinien ktoś iść przed nim? Ten koleś w białej koszuli, który się z nim mijał, mógł zrobić wszystko...
                              Nie wiem czy trollujesz czy nie, ale jak ktoś może wyskoczyć na Borata w sytuacji ustawionej od początku do końca? Dziwne, że typ, który przeprowadza wywiad mieszka na 20m2 skoro z PO współpracuje już bardzo długo.

Komentarz

• Zamieszczone przez przemekcwks Zobacz posta
                                Dobrze napisane, ciekawe tylko do ilu ludzi to dotrze.

Komentarz

Pracuję...
                                X