Zamieszczone przez TNTP
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
#MuremZaBonusem
-
Zamieszczone przez klamot1916 Zobacz postaFirmie z Luksemburga można sprzedać kolejkę na Kasprowy wraz z gruntem. Biereckiego oskarżają,że ma firmę w Luksemburgu.
https://www.facebook.com/zelaznalogika.net
I co Klamocie...wywiózł kolejkę razem z gruntem do Luksemburga? Nie jestem w temacie, ale tej kolejki już nie mamy, ani tego gruntu???
Klamot Biereckiego oskarżają,że ma firmę w Luksemburgu.
Nie rżnij głupka, bo dobrze wiesz za co go oskarżają.Ostatnio edytowany przez L'eon; 90088.
Komentarz
-
Zamieszczone przez L'eon Zobacz postaI co Klamocie...wywiózł kolejkę razem z gruntem do Luksemburga? Nie jestem w temacie, ale tej kolejki już nie mamy, ani tego gruntu???
Klamot Biereckiego oskarżają,że ma firmę w Luksemburgu.
Nie rżnij głupka, bo dobrze wiesz za co go oskarżają.
potrzebujesz jakichś innych informacji, czy tam rad życiowych ??Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez TNTP Zobacz postatak debilu nie mamy ani kolejki ani gruntu.
potrzebujesz jakichś innych informacji, czy tam rad życiowych ??
Gdzie ona jest teraz! Teraz pieszo na Kasprowy chodzimy?Ostatnio edytowany przez L'eon; 90088.
Komentarz
-
Zamieszczone przez L'eon Zobacz postaA gdzie ona jest teraz! Teraz pieszo na Kasprowy chodzimy?
na **** w takim razie państwo Polskie skoro w 1938 roku mieliśmy kolejkę na Kasprowy ?? Mieliśmy
W 1941 roku mieliśmy ?? MieliśmyLieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez L'eon Zobacz postaDla mnie to interes życia. Sprzedać komuś coś czego nie może zabrać.
Jedynie rozbudować i unowocześnić.
A potem ten Kowalski sobie to mieszkanko wyremontuje i będzie żył długo i szczęśliwie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez L'eon Zobacz postaDla mnie to interes życia. Sprzedać komuś coś czego nie może zabrać.
Jedynie rozbudować i unowocześnić.
tak samo mówili Franciszek Ksawery Branicki, Szczęsny Potocki, czy tam Janusz Radziwiłł. nie wspominając o QuislingachLieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez L'eon Zobacz postaTo mam rozumieć że jak Kaczyńscy kupili nieszczęsne Możejiki, to żeby nie przynosiło strat, możemy to zaorać , postawić słupki graniczne bo to terytorium Polski a nie Litwy. I wybudowań np. polskie osiedle.Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz postaI właśnie dlatego mam w nosie przekonywanie Ciebie i Tobie podobnych. Energię którą musiałbym marnować na dyskusję tutaj, dyskusję w pełni abstrakcyjną bo z jednej strony mamy "ideę" pod tytułem PODATKI TO ZŁO WCIELONE I MY JE ZLIKWIDUJEMY, A KTO NIE LIKWIDUJE TEN **** z drugiej mamy życie które wymaga kompromisów, wolę spożytkować na rozmowy ze znajomymi którzy wzmiankują o głosowaniu na PO
Komentarz
-
Gdyby wybory do sejmu odbywały się w najbliższy weekend, wygrałaby je Platforma Obywatelska. Na partię Ewy Kopacz zagłosowałoby 46 proc. zdeklarowanych wyborców (o 8 punktów procentowych więcej niż lutym). Notowania głównego rywala PO na scenie politycznej pozostają bez zmian. PiS popiera dziś 27 prac. potencjalnych uczestników wyborów parlamentarnych - wynika z najnowszego sondażu CBOS.
"Warszawo dumna, Warszawo wielka to na twoich murach jest ...
http://www.youtube.com/watch?v=Z2i7bR-lNaY
Komentarz
-
Zamieszczone przez rey Zobacz postaZapomnieli napisać, że sondaż przeprowadzono na grupie pracowników CBOSu i ich rodzin"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
Komentarz