Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Firmie z Luksemburga można sprzedać kolejkę na Kasprowy wraz z gruntem. Biereckiego oskarżają,że ma firmę w Luksemburgu.
https://www.facebook.com/zelaznalogika.net
I co Klamocie...wywiózł kolejkę razem z gruntem do Luksemburga? Nie jestem w temacie, ale tej kolejki już nie mamy, ani tego gruntu???
Klamot Biereckiego oskarżają,że ma firmę w Luksemburgu.
Nie rżnij głupka, bo dobrze wiesz za co go oskarżają.Ostatnio edytowany przez L'eon; 90088.Komentarz
-
potrzebujesz jakichś innych informacji, czy tam rad życiowych ??Lieber tot als rot!!Komentarz
-
-
Komentarz
-
A potem ten Kowalski sobie to mieszkanko wyremontuje i będzie żył długo i szczęśliwie.Komentarz
-
Komentarz
-
Oprócz stawiania słupków granicznych możemy zrobić z tym terenem cokolwiek będziemy mieli ochotę (mówię o działaniu zgodnym z prawem). Im więcej się w tym temacie wypowiadasz tym bardziej mam wrażenie, iż nie wiesz o czym piszesz...Lieber tot als rot!!Komentarz
-
I właśnie dlatego mam w nosie przekonywanie Ciebie i Tobie podobnych. Energię którą musiałbym marnować na dyskusję tutaj, dyskusję w pełni abstrakcyjną bo z jednej strony mamy "ideę" pod tytułem PODATKI TO ZŁO WCIELONE I MY JE ZLIKWIDUJEMY, A KTO NIE LIKWIDUJE TEN **** z drugiej mamy życie które wymaga kompromisów, wolę spożytkować na rozmowy ze znajomymi którzy wzmiankują o głosowaniu na POKomentarz
-
Gdyby wybory do sejmu odbywały się w najbliższy weekend, wygrałaby je Platforma Obywatelska. Na partię Ewy Kopacz zagłosowałoby 46 proc. zdeklarowanych wyborców (o 8 punktów procentowych więcej niż lutym). Notowania głównego rywala PO na scenie politycznej pozostają bez zmian. PiS popiera dziś 27 prac. potencjalnych uczestników wyborów parlamentarnych - wynika z najnowszego sondażu CBOS.
"Warszawo dumna, Warszawo wielka to na twoich murach jest ...
http://www.youtube.com/watch?v=Z2i7bR-lNaYKomentarz
-
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
Komentarz