Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez TNTP
    Palikot zaczyna ładować $ w akcje zbierania podpisów = ma spore problemy z ich uzbieraniem, a wybory prezydenckie są dla niego ostatnią deską ratunku.
    ostatnią deską ratunku przed czym?bo chyba musiałby wygrać te wybory żeby nadal utrzymać się w polityce jako persona której głos jest słyszalny dla zwykłego Kowalskiego, a zdobycie 5% nic mu nie da poza dwoma wersami zapisanymi w dziejach...
    #MuremZaBonusem

Komentarz

• Zamieszczone przez klamot1916
      Firmie z Luksemburga można sprzedać kolejkę na Kasprowy wraz z gruntem. Biereckiego oskarżają,że ma firmę w Luksemburgu.
      https://www.facebook.com/zelaznalogika.net
      W styczniu jechałem i kolejka jeszcze była.
      I co Klamocie...wywiózł kolejkę razem z gruntem do Luksemburga? Nie jestem w temacie, ale tej kolejki już nie mamy, ani tego gruntu???

Klamot Biereckiego oskarżają,że ma firmę w Luksemburgu.
      Nie rżnij głupka, bo dobrze wiesz za co go oskarżają.
      Ostatnio edytowany przez L'eon; 90088.

Komentarz

• Zamieszczone przez L'eon
        I co Klamocie...wywiózł kolejkę razem z gruntem do Luksemburga? Nie jestem w temacie, ale tej kolejki już nie mamy, ani tego gruntu???

Klamot Biereckiego oskarżają,że ma firmę w Luksemburgu.
        Nie rżnij głupka, bo dobrze wiesz za co go oskarżają.
        tak debilu nie mamy ani kolejki ani gruntu.
        potrzebujesz jakichś innych informacji, czy tam rad życiowych ??
        Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP
          tak debilu nie mamy ani kolejki ani gruntu.
          potrzebujesz jakichś innych informacji, czy tam rad życiowych ??
          Tak potrzebuję.
          Gdzie ona jest teraz! Teraz pieszo na Kasprowy chodzimy?
          Ostatnio edytowany przez L'eon; 90088.

Komentarz

A gdzie ona jest teraz! Teraz pieszo na Kasprowy chodzimy?
            czy Ty masz jakąkolwiek wiedze co oznacza prawo własności ??
            na **** w takim razie państwo Polskie skoro w 1938 roku mieliśmy kolejkę na Kasprowy ?? Mieliśmy
            W 1941 roku mieliśmy ?? Mieliśmy
            Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Dla mnie to interes życia. Sprzedać komuś coś czego nie może zabrać.
              Jedynie rozbudować i unowocześnić.

Komentarz

Dla mnie to interes życia. Sprzedać komuś coś czego nie może zabrać.
                Według twojego rozumowania Kowalski może sprzedać Niemcowi mieszkanie i jest to dla niego interes życia, bo Niemiec nie może mu tego mieszkania zabrać.
                A potem ten Kowalski sobie to mieszkanko wyremontuje i będzie żył długo i szczęśliwie.

Komentarz

Dla mnie to interes życia. Sprzedać komuś coś czego nie może zabrać.
                  buahahahahahahahahahahahah
                  tak samo mówili Franciszek Ksawery Branicki, Szczęsny Potocki, czy tam Janusz Radziwiłł. nie wspominając o Quislingach
                  Lieber tot als rot!!

Komentarz

• To mam rozumieć że jak Kaczyńscy kupili nieszczęsne Możejiki, to żeby nie przynosiło strat, możemy to zaorać , postawić słupki graniczne bo to terytorium Polski a nie Litwy. I wybudowań np. polskie osiedle.

Komentarz

To mam rozumieć że jak Kaczyńscy kupili nieszczęsne Możejiki, to żeby nie przynosiło strat, możemy to zaorać , postawić słupki graniczne bo to terytorium Polski a nie Litwy. I wybudowań np. polskie osiedle.
                      Oprócz stawiania słupków granicznych możemy zrobić z tym terenem cokolwiek będziemy mieli ochotę (mówię o działaniu zgodnym z prawem). Im więcej się w tym temacie wypowiadasz tym bardziej mam wrażenie, iż nie wiesz o czym piszesz...
                      Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG
                        I właśnie dlatego mam w nosie przekonywanie Ciebie i Tobie podobnych. Energię którą musiałbym marnować na dyskusję tutaj, dyskusję w pełni abstrakcyjną bo z jednej strony mamy "ideę" pod tytułem PODATKI TO ZŁO WCIELONE I MY JE ZLIKWIDUJEMY, A KTO NIE LIKWIDUJE TEN **** z drugiej mamy życie które wymaga kompromisów, wolę spożytkować na rozmowy ze znajomymi którzy wzmiankują o głosowaniu na PO
                        Kompromis według PiSu to finansowanie kredytów frankowskich środkami publicznymi, tych samych frankowskich co przez lata żyli ponad stan bo uwierzyli w zieloną wyspe Tuska. Absolutnie to nie jest w interesie polskiego podatnika aby upiekło się darmozjadom, ale rozumiem że dla PiSu to doskonała okazja na zwiększenie elektoratu.

Komentarz

• Gdyby wybory do sejmu odbywały się w najbliższy weekend, wygrałaby je Platforma Obywatelska. Na partię Ewy Kopacz zagłosowałoby 46 proc. zdeklarowanych wyborców (o 8 punktów procentowych więcej niż lutym). Notowania głównego rywala PO na scenie politycznej pozostają bez zmian. PiS popiera dziś 27 prac. potencjalnych uczestników wyborów parlamentarnych - wynika z najnowszego sondażu CBOS.

"Warszawo dumna, Warszawo wielka to na twoich murach jest ...

http://www.youtube.com/watch?v=Z2i7bR-lNaY

Komentarz

• Zapomnieli napisać, że sondaż przeprowadzono na grupie pracowników CBOSu i ich rodzin
                            ...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...

Komentarz

• Zamieszczone przez rey
                              Zapomnieli napisać, że sondaż przeprowadzono na grupie pracowników CBOSu i ich rodzin
                              Warto poczytać komentarze na gazietce. Nawet tam szydera na całego.
                              "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
                              Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
                              Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
                              Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
                              "
                              Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• Mają rozmach skurwisyny

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡