Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Polityka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• A miał chociaż plan? Przypomnisz w kilku punktach?

Nie jestem zwolennikiem HGW , ale deficyt przy tak drogich inwestycjach jak chociażby metro potrafi trzymać.

Komentarz

• Zamieszczone przez karakan
      Drwie przecież sobie.Zawsze mnie rozwala ten argument pfanatyków HGW.

Niestety też nie oglądałem.
      Obawiam się, że nie jesteś targetem Pani Phezydent
      "Jest tej najlepszej firmy. Wart jest bardzo dużo. Ma ekran komputerowy i jak się kręci pedałami, to wyskakują cyfry"

Komentarz

• Szef PKW powiedział, że nie ma danych co do liczby głosów i procentów. PKW poda je na stronie. Kiedy? Nie wiadomo.

Kabaret paranormalnych.

O, podali teraz:
        Podział głosów: PiS 26,86 % PO 26,36 % PSL -23,26%
        Tak wybory "wygrała" PO.
        Ostatnio edytowany przez Jaco; 1067.
        "Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
        Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
        Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
        Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle.
        "
        Janusz Waluś - czekaMY!

Komentarz

• No cóż. Przyszło nam żyć w ciekawych czasach.

Komentarz

• Szkoda słów.. jakbym miał coś napisać to wszystko by musiało być wykropkowane. W każdym razie tydzień czasu potrzebowali..

Komentarz

• Są dwie opcje. Albo współcześni Polacy to bez kitu totalni idioci i ignoranci, albo wybory całkowicie sfałszowane ale społeczeństwo to fałszerstwo bez sprzeciwu przyjmuje. Obie opcje nie napawają optymizmem... Ja pierdole!
              "Najdroższy i cenny od lat
              To właśnie twój ojczysty kraj
              Dla niego przelewasz swą krew
              dla niego urodziłeś się
              Twój honor to bronić tych barw
              Ich mocą zyć każdego dnia
              Niezłomny wśród ruin i kłamstw
              To właśnie twój ojczysty kraj"

Komentarz

• Nie wiem jak trzeba mieć najechane w bani, żeby oddawać głos na HGW. Przykład pierwszy z brzegu. Ile teraz kosztuje jednorazowy bilet? Przecież to jest kurva jakiś dramat. Już pomijam fakt, że wszystko jeździ jak chce, a i winnego szukać na próżno. Oglądałem debatę i jestem za Sasinem.
                Warszawskie dzieci, pójdziemy w bój,
                Za każdy kamień Twój, Stolico, damy krew!

Komentarz

• co jak co, ale akurat w debacie to Sasin się nie zaprezentował za bardzo

Komentarz

• Zamieszczone przez kraroryfer
                    Są dwie opcje. Albo współcześni Polacy to bez kitu totalni idioci i ignoranci, albo wybory całkowicie sfałszowane ale społeczeństwo to fałszerstwo bez sprzeciwu przyjmuje. Obie opcje nie napawają optymizmem... Ja pierdole!
                    Tak mnie wzięło, aby zacytować fragment "Dobrego" Łysiaka.

W normalnym czasie normalny Polak nie szuka krwi krzywdziciela, choćby najgorszego. We wszystkich ośrodkach prowincjonalnych tego kraju, we wsiach i w miasteczkach, w gminach i powiatach, rządzą kliki złożone z małych, tępych, butnych, zachłannych i bezlitosnych kacyków, potworne mafie tak zwanego średniego szczebla, nieudoczone i niedomyte chamy, paroby, które przez wybryk historii zamiast roztrząsać gnój w oborze świadczą dobrodziejstwa swemu otoczeniu, a całej reszcie krzywdy, rozstrząsając dolę ludzką z wysokości swych stanowisk i przywilejów. Ileż skromnych oczekiwań, ileż małych ludzkich szczęść pogrzebali, ile wyroków łamiących los człowieka ferują!...

...Pan idziesz mówić o strachu u Polaka? Panie Karśnicki! Ja mam panu przypomnić historię Rzeczypospolitej ? Polak to nie Pepik, glina z innych atomów. Polak gdy się zeźli albo musi, to wariat, z gołymi rękami na tygrasa i żywcem zdejmie mu futro. Ale trzeba mieć wojnę, powstanie, świętą sprawę, bo Polak jest bohater wojenny. A w czas pokoju on nie jest bohater. Tchórzem nie podszyty, ale nie będzie zabijał czy nawet się szarpał, bo ma w dupie, a jeśli nawet w sercu, to ogień prędko mu się spala, brak wytrzymałości. Jest jak jest, trudno. Curiosum: zachodni chrześcijanin i wschodni fatalista w jednym ciele...

...Polakom nic do tego, żaden nie zagra pieśni ‘O podrzynaniu gardła’. I nie przez szacunek do prawa czy miłość do legalnych form, lecz przez taką, a nie inną strukturę duszy, osobowości, mentalności, jak to nazwać ? Taki charakter.
                    Chyba coś w tym jest

Komentarz

• Wyniki mistrz wczoraj oficjalne wyniki w woj. podała ta komisja w Katowicach. A przed chwilą ta centralna podała inne. ..

A w ogóle to coś nie pokryło sie z exit polls..., a od poczatku tygodnia różni " eksperci od przestrzegania standardów demokratycznego państwa" mówili że gdyby sie to nie pokryło to Polska będzie miała problem. No to ma...
                      "Warszawo dumna, Warszawo wielka to na twoich murach jest ...

http://www.youtube.com/watch?v=Z2i7bR-lNaY

Komentarz

• Zamieszczone przez karakan
                        Drwie przecież sobie.Zawsze mnie rozwala ten argument pfanatyków HGW.

Niestety też nie oglądałem.

Komentarz

• Zamieszczone przez K.S.
                          Tak mnie wzięło, aby zacytować fragment "Dobrego" Łysiaka.

Chyba coś w tym jest
                          Taka jest smutna prawda. Idealnie pasuje do tego cytat z Marszałka: "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy.". Niestety.
                          "Najdroższy i cenny od lat
                          To właśnie twój ojczysty kraj
                          Dla niego przelewasz swą krew
                          dla niego urodziłeś się
                          Twój honor to bronić tych barw
                          Ich mocą zyć każdego dnia
                          Niezłomny wśród ruin i kłamstw
                          To właśnie twój ojczysty kraj"

Komentarz

• Ja rozumiem, że kandydat PSL w wyborach prezydenckich będzie się bił przynajmniej o drugie miejsce z Dudą?To logiczne prawda?

Komentarz

• Opublikowano sondaż w którym Komorowski bierze 61% w I turze. Kabaret.

Komentarz

• Jaki kabaret, ten pan jest gwarantem nietykalności pewnych ludzi z poprzedniej epoki.
                                "bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010

"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎