Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Obawiam się,że dziś ogłoszą wyniki,, w których okaże się, że PO + PSL = 60 albo i 70% a cała opozycja nawet nie kwiknie realnie.
Skurwiele i kanciarze przy pomocy reżimowych mediów w swoim stylu wpuścili wszystkich w niezły kanał bo na dziś dobrego wyjścia nie widzę.
Opozycja parlamentarna ludzi na ulice wyprowadzić nie chce bo boi się łatki awanturników poza tym (bardzo słusznie zresztą patrząc po obecnych Polakach) wcale nie może liczyć na spektakularny efekt. Z drugie strony przyzwolenie na tak jawny wał spowoduje,że kolejne wybory znaczna część ludzi, której z obecną władzą nie po drodze na kolejne wybory nie pójdzie bo "po ch...j mam iść jak oni i tak zrobią jak będą chcieli, bez sensu".
Tak źle i tak niedobrze.
PS. Rzygać mi się chciało od tego słuchania wczoraj, że "od oceny ważności wyborów jest niezależny sąd" - czy naprawdę nie ma NIKOGO po stronie opozycyjnej kto byłby zdolny wpaść na oczywisty pomysł by wyciągnąć zarówno POlitykom jak i "dziennikarzom" ich wypowiedzi z czasów "pomarańczowej rewolucji"? No przecież to knebel w pysk idealny.
...ta ziemia do Polski należy
choć Polska daleko jest stąd,
bo wolność krzyżami się mierzy
historia ten jeden ma błąd!!!!
Pełna zgoda mort. Ja jestem załamany od wczoraj.Sytuacja jest patowa.Kopacz bura sucz już bredzi, że tylko problemy z liczeniem były.PIS wykręcili pięknie, bo chyba przegra te wybory.
@mort, Karakan,
Chłopcy, więcej optymizmu!
Pamiętajcie, każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku i chyba wczoraj ten pierwszy krok został wykonany. Było nim zajęcie pasa jezdni na Wiejskiej. Czekam na oficjalne wyniki i myślę, że jutro liczba 10 000 pęknie, do zobaczenia!
Bóg z Nami, choj z Nimi.
Kocham Polskę, Pierdolę 3rp.
No widzę, że udało się wszystko dobrze policzyć, a tam gdzie gupi Polacy nie widzieli jak glosować to się im pomogło. Imo wszystko jest w porządku bo przecież nikt z kałachami nie stał przy urnach.
"To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"
PIS wykręcili pięknie, bo chyba przegra te wybory.
Co najwyżej liczenie głosów
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
może mi ktoś wyjaśnić jak to jest, że na wschód od naszej stolicy ludzie jak się wkurwili to wyszli na ulicę i jakby nie było doprowadzili do obalenia władzy która ich dymała, a u nas opozycja siedzi cicho i pieprzy coś o tym, że wjazd z bramą do siedziby kłamców to nie ta droga?zresztą cały czas słyszę jaki to ten zachód zgniły i że ludziom tam już na niczym nie zależy, ale jakoś kvrwa mać te 100 tys w obronie rodzin wyszło na ulice Paryża, w Anglii w końcu zaczęli głośno mówić o fali imigrantów, w Belgii też coś się dzieje, naród to my mamy wspaniały tylko wiecie jacy są ludzie...
może mi ktoś wyjaśnić jak to jest, że na wschód od naszej stolicy ludzie jak się wkurwili to wyszli na ulicę i jakby nie było doprowadzili do obalenia władzy która ich dymała, a u nas opozycja siedzi cicho i pieprzy coś o tym, że wjazd z bramą do siedziby kłamców to nie ta droga?zresztą cały czas słyszę jaki to ten zachód zgniły i że ludziom tam już na niczym nie zależy, ale jakoś kvrwa mać te 100 tys w obronie rodzin wyszło na ulice Paryża, w Anglii w końcu zaczęli głośno mówić o fali imigrantów, w Belgii też coś się dzieje, naród to my mamy wspaniały tylko wiecie jacy są ludzie...
A dlaczego na mecz z Apollonem Limassol bilety kupiło 2 tysiące osób zaledwie?
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
W Belgii ludzi protestowali przeciw planowanym cięciom emerytalnym u Nas:
1) masa młodych na emigracji
2) podobna liczba na umowach śmieciowych, więc nie nabijają sobie prawa do jałmużny
3) większość i tak wie, że przy tym złodziejstwie elyt będących u koryta, zobaczą emerytury jak świnia niebo ! A jeśli już będą te emerytury to dla znamienitej większości na poziomie stopy życiowej Korei Północnej !
Podnieśli wiek, zapiep***li kasę z OFE, złodziejstwo i rozkradanie państwowej kasy na niespotykanym dotąd poziomie ! A lemingoza dalej POpiera ten UBekistan ! A jak nie POpiera to niewykluczone, że się zrobi wybory modelowo jak w Rosji...
Przechodniu, Pochyl Czoło, Wstrzymaj Krok Na Chwilę
Tu Każda Grudka Ziemi Krwią Męczeńśką Broczy
To jest Służewiec To są Nasze Termopile
Tu Leżą Ci, którzy Chcieli Bój Do Końca Toczyć.
Nie Odprowadzał Nas Tu Kondukt Pogrzebowy
Nikt Nie Miał Honorowej Salwy Ani Wieńca
W Mokotowskim Więzieniu Krótki Strzał W Tył Głowy
A Potem Mały Kucyk Wiózł Nas Do Służewca
Jaco Ty z tymi biletami to już chyba któryś raz wyskakujesz Ursynów1916 no o tym ja właśnie wiem, to było takie pytanie, hmmm...retorycznezastanawia mnie ile jeszcze i czy w ogóle czymś można tą lemingozę wkurwić (chyba właśnie tylko tym co napisał Jerzman-kurczakiem po 5 dych)...
Jesteśmy świetnym poletkiem badań socjologicznych, tyle lat walenia w cztery litery i nic, niesamowite...
Komentarz