Zamieszczone przez Osek
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Osek Zobacz postaCiekawe jest to że w Warszawie w wielu dzielnicach do rad podostawały się komitety wyborcze które jeszcze przed rokiem praktycznie nie istniały. Ciekaw jestem skąd taki fenomen tych nieznanych i nie reklamowanych komitetów i ciekawe czemu nie przekłada się na głosy na komitety do rady Warszawy. Takimi przykładami tych dopiero co powstałych komitetów są, inicjatywa mieszkańców ursynowa, wilanowa, miasto jest nasze, itp pojawiają sie znikąd i zdobywają jakies tam poparcie... dziwne.Ora et labora
Komentarz
-
Zamieszczone przez berserk Zobacz postadobrze widzę, że wyniki exit polls dla PO to było 27% z hakiem, a dla PiS 31%, a teraz wyniki PKW to 32% PO, a PiS nadal 31?
Komentarz
-
Zamieszczone przez F.. Zobacz posta3 różne listy na jednej karcie ? czy trzy różne listy w sensie do sejmiku inna, rady miejskiej inna itp. ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Salut Zobacz postaI dlatego głosują np. na HGW lub Karnowskiego, tak?Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Peace Zobacz postaPierwsze się zgadza, drugie nie
Peace, ale co się nie zgadza?jak wół stoi PiS 31, Peło 32, ja czegoś nie kumam:
#MuremZaBonusem
Komentarz
-
Zamieszczone przez asdf550 Zobacz postaDokładnie. Do sejmiku RN, do miasta PiS, a na prezydenta bezpartyjny. Jak w takim razie przedstawia się poparcie, sumują wszystko?
Zamieszczone przez berserk Zobacz postahttp://pe2014.pkw.gov.pl/pl
Peace, ale co się nie zgadza?jak wół stoi PiS 31, Peło 32, ja czegoś nie kumam:
Ostatnio edytowany przez Maciek; 28025.To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mini Zobacz postaZe znudzenia i obrzydzenia do tych list i ugrupowań które znają od lat.
A te niektóre lokalne komitety powstawały niecały rok temu a niektóre nawet jeszcze później. A co gorsze o ich kandydatach znaleźć cokolwiek w internecie nie ma szans, i tak głosując na takie osoby nawet się nie można dowiedzieć czy lubi tęczę czy też nie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Francais Zobacz postaMoże ktoś wytłumaczyć skąd Sasin planuje wziąć kasę na komunikację? Pytanie nie jest retoryczne pytam bo nie doczytałem się konkretnej argumentacji a ,,z podatków'' to raczej nie odpowiedz
Komentarz
-
Zamieszczone przez Francais Zobacz postaMoże ktoś wytłumaczyć skąd Sasin planuje wziąć kasę na komunikację? Pytanie nie jest retoryczne pytam bo nie doczytałem się konkretnej argumentacji a ,,z podatków'' to raczej nie odpowiedzTo trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć.
Komentarz
-
Sasin chce ściągnąć kasę z 300 tys podatników żyjących w Warszawie i nie płacących tu podatków. Twierdzi, że to dodatkowy 1 mld zł w budżecie miasta, a dochody z biletów to 760 mln zł rocznie.
http://wybierzpis.org.pl/aktualnosci...o_nie_populizm
Komentarz
-
Zamieszczone przez Salut Zobacz postaOdpowiadając Peacowi to ja osobiście liczyłem, że do tych zakutych łbów Polaków coś dotarło, że peło to zdrajcy itd. Niestety i ja i dużo moich znajomych zawiodło się na poziomie intelektualnym Polaków ... żal.pl ... i dziwicie się, że dla ludzi Ci co walczyli na MN to bandyci? Niedługo Ci co za komuny walczyli z systemem będą bandytami ...
Ichniejszy naród czeski na jego imprezie "25 lat wolności"(Skąd my to znamy? Odpowiedź w filmie.) podziękował mu w swój pedantyczny sposób. Wyborcza się posrała że gwizdało kilkuset zwolenników "Pussy Riot" bo się przekaz z bandytami z MN nie zgadzał.
Mimo wszystko Czesi lata świetlne przed Polakami.
"bycie narzędziem Rosji nam się opłaca" - Bartłomiej Sienkiewicz, grudzień 2010
"Jeśli Andrzej Duda wraz z PiS-em pójdą w stronę ostrego rozliczenia Smoleńska, będziemy mieli w Polsce wojnę domową. Kaczyński zmieni retorykę albo zostanie zmieniony." - Lech Wałęsa, maj 2015
Komentarz
Komentarz