http://www.wprost.pl/ar/452475/Steno...arafinowiczem/ ---> taśma nr. 2 już jest. Czekamy na więcej
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Polityka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez karakan Zobacz posta
O tym, że Modlin dopłaca do Ryanair i tym samym kusi Wizzair to słyszałem.Nie bardzo chciałem wierzyć.
Okazuję się, że to prawda i nie tylko tyczy Modlina."Mamy tez ministra spraw zagranicznych specjalnej troski, ktory pod wzgledem emocjonalnym zachowuje sie jak nastolatek i to taki z zespolem ADHD"
Komentarz
-
Zamieszczone przez karakan Zobacz posta
O tym, że Modlin dopłaca do Ryanair i tym samym kusi Wizzair to słyszałem.Nie bardzo chciałem wierzyć.
Okazuję się, że to prawda i nie tylko tyczy Modlina.
To akurat "normalna" praktyka, nie tylko u Nas. Więc co w tym dziwnego? Chcecie, żebyśmy latali od Was? To płaćcie.Ostatnio edytowany przez ormo; 10278.A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością
Komentarz
-
Zamieszczone przez ormo Zobacz postaTo akurat "normalna" praktyka, nie tylko u Nas. Więc co w tym dziwnego? Chcecie, żebyśmy latali od Was? To płaćcie.
Komentarz
-
Granica bezczelności pierd.olnęła z hukiem. Piotr Kuczyński z Xeliona stwierdził, że akceptuje działania niezgodne z prawem jeśli ich celem jest niedopuszczenie PISu do rządów.
Mi się czasem wydaje, że gdyby oni oficjalnie powiedzieli, że sfałszowali wybory w trosce o Polskę to kilka milionów ludzi nie widziałoby w tym problemu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Finiks Zobacz postaGranica bezczelności pierd.olnęła z hukiem. Piotr Kuczyński z Xeliona stwierdził, że akceptuje działania niezgodne z prawem jeśli ich celem jest niedopuszczenie PISu do rządów.
Mi się czasem wydaje, że gdyby oni oficjalnie powiedzieli, że sfałszowali wybory w trosce o Polskę to kilka milionów ludzi nie widziałoby w tym problemu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez BAU Zobacz posta...
nie ma się co dziwić - romantyczne ideologiczne uniesienia zawsze ładnie sprzedają się w mediach i książkach historycznych, ale jako że żyjemy hic et nunc (tu i teraz), to każdy zaciska zęby i zwieracze. przykre, ale prawdziwe .------------------------------------------------
Hey man, you know I'm really OK
The gun in my hand will tell you the same
Komentarz
-
Zamieszczone przez heretico Zobacz postamyślenie jest proste : ludzie 50+ nie wyrwą się na ulicę, bo trzymają się pracy (jeśli ją mają) wszystkimi możliwymi kończynami. z kolei liczna część młodego pokolenia (około 30 lat) to ludzie, którzy świeżo poszli na swoje. a to się wiąże z kredytem na min. 20 lat na złodziejskich warunkach, a jak jeśli ktoś ma dziecko, to już w ogóle pomimo marazmu dzień w dzień leci tyrać.
nie ma się co dziwić - romantyczne ideologiczne uniesienia zawsze ładnie sprzedają się w mediach i książkach historycznych, ale jako że żyjemy hic et nunc (tu i teraz), to każdy zaciska zęby i zwieracze. przykre, ale prawdziwe .
Komentarz
-
Podsumowanie pierwszego etapu (mam nadzieję) "afery taśmowej" wg Tomasz Skory. Jak na reżimowe medium (RMF FM) całkiem rozsądne wg mnie.
http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/to...my,nId,1442723My na monopol mamy prawdę!
Komentarz
-
RMF odpalił sondę "Czy po „aferze taśmowej” Donald Tusk powinien podać rząd do dymisji?"
http://www.rmf24.pl/wyniki-ankiety-c...o-dy,qId,65383
Aktualnie: TAK - 84% głosów (głosów 3689)."Nieszczęsny człowiek, który posiada miłość, a szuka czegoś innego".
"Fanatycy wolności kończą jako teoretycy policji". (N. Davila)
Up the Anchor!
Komentarz
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaOni spadną na 4 łapy ,mało tych afer było w ciagu 7 lat? Mało tego z każdej wychodzili silniejsi.Falszują wybory i co?Nic.
Zamieszczone przez matx Zobacz postaPodsumowanie pierwszego etapu (mam nadzieję) "afery taśmowej" wg Tomasz Skory. Jak na reżimowe medium (RMF FM) całkiem rozsądne wg mnie.
http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/to...my,nId,1442723
Masz dla rozluźnienia, bo jeszcze pomyślisz, że była jakaś aferaOstatnio edytowany przez Peace; 4401.
Komentarz
-
Nie wnikając w treści, ujawnienie tego wygląda mi na ruską robotę.
Czekanie prawie rok na wypłynięcie tego, prawdopodobnie profesjonalny sprzęt nagrywający, już po wyborach, ostatni hałas z Acronem i Azotami, jak w przeciągu miesiąca wjadą na Ukrainę wcale się nie zdziwię.
Komentarz
Komentarz