Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Strasznie długo idzie im zbieranie tych głosów.
Tak to wyglądało to po 30%:
PiS 34,23%
PO 27,20%
PSL 10,05%
SLD/UP 9,29%
Nowa Prawica 6,90%
Solidarna Polska 4,25%
Europa Plus Twój Ruch 3,37%
Polska Razem 2,92%
Ruch Narodowy 1,36%
Tak po 63%:
PiS 33,88%
PO 28,66%
SLD 9,26%
PSL 8,66%
KNP 7,01%
SP 4,26%
EPTR 3,33%
PR 3,03%
RN 1,42%
Tu widać jak w Warszawie głosowano, gdybyście chcieli sprawdzić jak w Waszej komisji się to rozłożyło.
Warszawo...
Wstyd, takie POparcie chluby naszemu miastu nie przynosi. Do tego zsumować pozostałe lewactwo...
Przechodniu, Pochyl Czoło, Wstrzymaj Krok Na Chwilę
Tu Każda Grudka Ziemi Krwią Męczeńśką Broczy
To jest Służewiec To są Nasze Termopile
Tu Leżą Ci, którzy Chcieli Bój Do Końca Toczyć.
Nie Odprowadzał Nas Tu Kondukt Pogrzebowy
Nikt Nie Miał Honorowej Salwy Ani Wieńca
W Mokotowskim Więzieniu Krótki Strzał W Tył Głowy
A Potem Mały Kucyk Wiózł Nas Do Służewca
Nie rozumiem *****... jestem załamany tymi wynikami. Ile razy Nas jeszcze okradną wychujają i okłamią a ludzie nadal na tych samych złodziei i kłamców będą głosować. Ze strachu ***** przed czym, że może będzie gorzej? A może być? Ja i tak mam ***** zaskakująco dobre warunki, ale ja pierdole jak widzę ile ludzie mają na miesiąc to ja się zastanawiam jak to możliwe, że nadal chce im się. Polacy... wyjmijcie głowę z dupy!!!!!!!!!!!!!!
Poza tym, to moje wrażenia początkowe były kiepskie, ale to mogło być spowodowane stanem nie do końca trzeźwym, a tak już na spokojnie, to chyba nieźle. Mimo wszystko spodziewałem się lepszego wyniku RN (tak w okolicach 3-4%). No i jednak myślałem, że platfusy ciut mniej zbiorą. SLD na swoim stałym, betonowym poziomie, podobnie PSL. Cieszy wynik zboczeńców (chociaż i tak o 3,5% za dużo). Ciekawe wyniki za granicą
...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...
Poranna sraczka mainstreamu w związku z "nocną" wygraną PIS. Wczoraj było zwycięstwo PO, a dziś już łeb w łeb. Tiaa.
Sondażowy remis ze wskazaniem na PO to bardzo prawdopodobne realne zwycięstwo PiS. Część(niewielka) zwolenników PiS wstydzi się, że głosują "niepostępowo" na "sektę smoleńską" czy "oszołomów" i nie przyznaje się do tego w badaniach.
"Warszawo dumna, Warszawo wielka to na twoich murach jest ...
Bardzo mnie cieszą zwycięstwa Frontu Narodowego we Francji, w Anglii zwycięstwo UKiP a na Węgrzech Fidesz oraz Jobbik razem zebrali prawie 70% i oczywiście wejście KNP bardzo cieszy, za rok mam nadzieje wejdą do sejmu.
Niestety w okręgu warszawskim PO - 43,70 %, PiS 26,52 % a to znaczy że wybory samorządowe na jesieni Hanka ma załatwione. JKM ma racje, ludzi głupich jest więcej niż mądrych.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Niestety w okręgu warszawskim PO - 43,70 %, PiS 26,52 % a to znaczy że wybory samorządowe na jesieni Hanka ma załatwione. JKM ma racje, ludzi głupich jest więcej niż mądrych.
Można więc nawet zaryzykować tezę, wcale zresztą nie taką znów odkrywczą, przynajmniej nie dla mnie, że i w naszym kibolskim środowisku nie jest z tym tak kolorowo. W całej Warszawie RN, czyli w mojej ocenie ugrupowanie, któremu najbliżej jest mentalnie i ideologicznie do przeciętnego kibola, zdobył 5961 głosów. Mniej niż przyjmuje Żyleta. Owszem, była NP, był PiS, więc głosy się trochę rozlazły, ale i tak jest to według mnie wynik co najmniej wstydliwy. Wstydliwy dla naszego środowiska.
Niech każdy kibic w sercu to wyzna: Bóg, Honor i Ojczyzna
Bez własnej telewizji ,stron w necie ,gazety nie da się wejść.Zresztą gdy rozmawiałem w zimę z Zawiszą to mówił ,że "nas nie zapraszają do tv".Tak więc spedalona Polska ,zgniłe jabłko ,czy RN to głosy stracone.
Komentarz